Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apja_72

apja_72 Haladó

Szia!
    Én képben vagyok. :)
    Ahogy nézem, itt nyugaton marad a jó kis meleg.

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)

Sajnos én is azt hiszem, nézem a hőmérőt forróságot mutat. Nézem a meteorológiát, közép és hosszútávra sem mond túl nagy változásokat.
    Marad a forróság és az aszály...:oops::cry::cry::(

3. miniowl

miniowl Fórum bárója

Sziasztok!
    Szia Szellőcske!
    Köszönöm szépen :)
    Szavazok, szép napot mindenkinek!

4. -gyöngy-581

Szia!
    Ha megtennéd, hogy megírod nekem is a tettest, nagyon megköszönném, miután én sem tudom és még csak nem is sejtem, de kíváncsi vagyok ki miatt kellett törölnöm a képemet a listáról..

Ezzel a kávékölteménnyel kívánok nektek szép napot!​

5. miniowl

miniowl Fórum bárója

Szia Gyöngy!

Nem tudom én se. Nem kaptam választ a kíváncsiságomra :sleepy:

Utoljára szerkesztett: 10.8.26, 09:53
  6. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

7. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia Erzsike meg mindenki :) kép

Kedves Miniowl ..most már jó a levelezőm...akkor leírom lépésről lépésre :)) az előbb én vévig csináltam...hátha érthetően tudom..remélem :) gondolom a képfeltöltés is kell..nem csak a kép alatt a képecske...össze-eszkábáltam :))
    két részletben küldöm..

Utoljára szerkesztett: 10.8.26, 12:58
  8. miniowl

miniowl Fórum bárója

Megérkezett, köszönöm szépen itt is! Nemsoká nekiugrok

Ezt én készítettem

Utoljára szerkesztett: 10.8.26, 17:13
    Galadriel, _Ilona49_, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Szia...nagyon ügyes vagy :) de nem úgy mondtam mint a kisgyereknek...:D;)félre ne értsd.... hát akkor valahogy csak jó megmagyaráztam :) de biztos derengett mán neked régebbről is :)
    De amit te készítettél is nagyon szép a falon..hímezted a képet ?vagy goblen..

Galadriel, _Ilona49_, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  10. miniowl

miniowl Fórum bárója

Köszi még egyszer a segítséget! Párszor azért neki kellett futni, mert nem sikerült... de most már jó :)
    Keresztszemes hímzés, még 2010-ben készült anyukámnak:inlove:, amíg kórházban voltam

Galadriel, zsani_apja, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Boldogsággal teli,mosolygós, szép napot Gazdatársak!

Muszáj kikiabálnom a zöld hajnalban ért nagy-nagy örömöm!
    Sok évi ,megszámlálhatatlan hiábavaló óhaj, kútbaesett reménykedés után fénybe borult a Zuhatagok szigete.
    Éjjel kipakoltam 13 ládácskát,hajnalra beértek ÉS......lőn egy kicsi,szerény,de annál értékesebb: farmaranyfám!!!!

Legyen a Ti napotok is örömteli,sikeres....frissítően szellős.....szomjazó farmokra csendes áztató esős.

jófarmerlány, Galadriel, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Gratulálok Ilona!:inlove:
    Frissítő napokat 2026.08.11-én egy jó kávé segít talán:inlove:

14. juhúú

juhúú Járnitanuló

reggelt!
    Most aztán jönnek a képek, mint Robert Capa galériájában. :D

15. -gyöngy-581

Sziasztok :)

Sajna nálam ennél borosabba kerül: 8990 HUF igaz a piccolo is több amit a csomag tartalmaz.
    Szóval remélem lesz egyszer egy csomag amibe tollseprűt is kínálnak..

16. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Szép napot mindenkinek!

Lehet irigykedni azokra, akik a Zala-folyó - Balaton - Dunakanyar vonalától nyugatra laknak, mert itt csak 30-31 fok van. Bezzeg a keleti országrészen még mindig közel vagy egészen negyven fok van. Ha így megy tovább, a söröcskét sem kell a hűtőbe tenni, elég, ha kirakom az erkélyre. :D

Ma voltam kardiológus szakorvosnál. Hála a magasságosnak nem romlott az állapotom a mérések, vizsgálatok szerint. Az, hogy jobb lesz a szívem, az esélytelen. Annak is örülök, hogy nem romlik. Mert még élek.

Ma délután vagy holnap valamikor a fiamék jönnek és elhozzák megőrzésre a Mogyit. A Mogyi egy vadállat, ámbár vannak olyan helyek, ahol háziállatként tartják és megeszik, mert - állítólag - finom a húsa. Lehet, még nem ettem ilyent. Ha az unokámnak elkészítenék egy ilyen vadállatot, lehet, nem is jönne többet hozzánk. Mert: Milyen ember az olyan, aki megeszi a tengeri,malacot? Mogyi tengerimalac és magányos, mert a nála idősebb társa a télen elhalálozott végelgyengülésben. Azért Mogyi a neve, mert mogyoró színű bundája van. Fiam szerint már nem lesz társa, mert a kislány már nagylány lett, pár nap múlva betölti a tizenhetet, és teljesen érthetően inkább másféle "szerzetek" kötik le a gondolatait, nem a tengerimalacok. Mogyira ezért én vigyázok, mert ők egy jó hétre kimennek ismerősökhöz Erdőelvére. Kutyájukat, macskájukat és a papagájokat ez egyik szomszéd ellátja, de Mogyi ilyenkor mindig az enyém. Puha, selymes bundája van, soha nem használ semmiféle sampont "hajmosásra", szerintem még csak nem is fürdött életében. Hiába tengeri, se tengert, se tavat nem látott. legfeljebb a tévében. Már ha egyáltalán érdekli őkelmét.

Megyek és iszok egy forró feketét, nehogy már kihűljek ebben a Szibériában. :)

17. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Gyöngyöm!
    Borosabba:music:boros az új ABBA együttes neve???
    Csomagod érkezett BCO.28fce6ce-9cd7-40eb-8b2b-efe74ab3f84atollseprűvágott.png Nem megsértődni:inlove:

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Bari mögé írtál, de szívesen olvastam így is. :D ;)

19. -gyöngy-581

Szia!

Egy őskövületet rángattál ide. Ha jól emlékszem 2010-ben játszottak együtt utoljára, mint ABBA együttes. Ebben az évben kerültek be a
    ROCK& ROLL Hírességek Csarnokába is.

20. szellorozsa

Szia Ilona..nagyon gratulálok...nahh látod én is erre várok évek óta:sleepy::oops:valami frissítő szellő fújhatna erre is egyet.
    KB. 1-2 éve lett egy fa nagyon kicsi farmomon havonta ha egyszer felmegyek oda...
    De én ide szeretnénk...nahhh...a főfarmra..:eek::D
    Szia..jajj de cuki lehet a kis Mogyi...már 17 éves...akkor nem lesz unatkozás ...biztos jól ellesztek...aranyos lehet...
    Nektek meg nem írok semmit...:inlove::D:p;)mimán ez megint:eek:;)
    Bari ...Róbert C-kapa...tollseprő....Abba...o_Oaki érti az úgyse mondja meg...:D:D

jófarmerlány és -gyöngy-581 kedveli ezt.