Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

2. alzapont

alzapont Utánpótlás-írogató

reggelt!
    Ez már egy komoly csapat. :D

GA-BI-O-Farm, koko.54 and _Ilona49_ like this.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Drága Szellőcske!
    Robert Capa
    Copilot 2026. 08. 12. 8_48_25capa.png íApja azért írta mert sokan tesznek fel képet
    A tollseprő úgy kerül ide , Gyöngy írt egy hozzászólást 4415-ös hsz a csomagvásárlásokról ott írta az egyik csomagra hogy borosabba, helyesírási hiba, azt akarta írni borsosabban, én meg nem hagytam ki így került a boros ABBA a képben a tollseprő, meg azt írta Gyöngy reméli lesz olyan csomag ahol tollseprűt is kínálnak majd
    a bari fej meg Apja válasza volt az én beírásomra , hogy nem tökéletes az idézésem.

Hülyéskedés az egész]
    www_tvn_hu_a69fbc2902c6c003b36d026a389a0936.gif Inkább nevessünk mint sírjunk nem de

No nálam is előferdülnek helyes írási hibák, meg sok egyéb , még az is lehet hogy nálam nyáron piros hó fog esni....... stb....... nálatok meg nemxD;):inlove:
    Egyébként felénk most fújdogál a szél , a hőmérséklet elfogadható.
    A képen amit feltettél a te cicád van???? Szép cirmogó:inlove:

Last edited: Aug 12, 2026 at 9:38 AM
    _Ilona49_ and pixel_72 like this.
  4. pixel_72

pixel_72 Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Szia!
    Nagyon szép levezetés. :) Az idő itt is hasonló. Erkélyen, nyugatra néz, tökéletes.

5. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Még szép,a legjobb csapat, a legszebb, szóval a legek legexD 1 -1191152840.gif de pszít;)