Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én tisztán láttam most is, mint gyerekkoromban, sőt, ha jogsit hosszabbítok, akkor is elővette már a doki, igaz nem sűrűn. :) Most annyi a különbség, hogy már szemüveges lettem azóta.

2. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:) Tessék szives lenni Valaki és 1 szavazatot adjon a képemre, ne legyen már 9-re végződő. :p
    Köszönöm!
    Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa, -Anyu-, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kaptál, de azt hiszem elhibáztam, mert 10 adtam és sajnos nem egyet, bocsánat :)
    No majd holnap is ránézek, bár szerintem a többiek nem fognak kapkodni és nem lesz rá szükséged :)

szellorozsa, _Ilona49_, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Gyöngyikém, semmi gond, valaki Jól adott pontot, mert kerek megint a "számom", akár ki is volt, nagyon szépen köszönöm neki! :D

szellorozsa, _Ilona49_, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  5. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Szia!
    Igen ezen én is átestem amikor 8. után az orvosi alkalmassági vizsgán a doki úgy rúgott ki, hogy a lábam nem érte a földet. A papíromra kaptam egy hatalmas ALKALMATLAN pecsétet.
    Amikor mentünk ki a rendelőből az asszisztensnő odasúgta, hogy Budapest Kertész utca. Elmentünk.
    Alapos vizsgálat, majd amikor az úgynevezett kínai könyv jött, hát nem nagyon ment a felismerés.
    De amikor megmondták, hogy milyen színből van a szám vagy betű, akkor az ujjamat végig vezetve megtudtam mondani.
    A doki is csak hümmögött, majd ráírta a papíromra, hogy a szín látása gyenge de elfogadható.
    Ezután vissza az első orvoshoz, látszott rajta, hogy nem tetszett neki a felülbírálás de nem tehetett semmit és bepecsételte, hogy alkalmas. Amikor odaadta a papírom csak annyit mondott, hogy jogosítványért ne hozzánk jöjjön. Nem is mentem hozzájuk.

6. alzapont

alzapont Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Esetleg, ha valaki rendelést akar leadni, ma itthon vagyok. :D :)

szellorozsa, -gyöngy-581 és -Anyu- kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    [​IMG] Boldog államalapítást!
    Reggel már a légiparádé előtt, felettünk vonultak a repcsik.;)

Anikám! Megtudod nézni, hogy ki mennyit szavazott a képedre...
    Itt! ;) Rákattintasz a zöld táblára, és ott van ki, mikor, mennyire, szavazta a képed!:) ( Romlottalmától kaptál 1 pontot...)
    Szavazok.

Utoljára szerkesztett: 20.8.26, 10:05
    Kuzdern, szellorozsa, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  8. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Szia!

Két hideg fröccs rendelve. Mellé hűvösebb időt is kérek! :)

Szia!

Itt, mivel közzel van a pozsonyi meg a schwechati reptér is, ha felnézek nappal és nincs felhő, mindig látok gépet, kondenzcsíkot többet is. Légiparádé ide vagy oda. Nagy a forgalom mindig. És nem is darvak szállnak, hanem fémmadarak!

9. apja_72

apja_72 Haladó

Sziasztok!
    Szia!
    Még jó, hogy nem volt benne kukac. :D
    Ma hoztam haza egy üveg bort, amikor cicákhoz kimentem, tegnap kaptam. Tokaji hárslevelű. Lányom szokta elvinni magával, de szívesen megkínállak. Mondjuk akad más üditő is a lakásban. :D A meleg az meg itt is hasonló lehet, mint nálatok. :( 28,6 °C van a lakásban.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!

Elgondolkodtam rajta mit is rendelnék: kérek egy új hűtőt, egy hordozható klímát, sok-sok fagyit és frissítőt :)

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  11. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

ÓhÓ
    Ezt mán kihasználom
    a fagyi pisztáciásvágott.png Pisztácia fagyit kérek,Ne merészeld azt mondani elfogyottxD:D

12. zsani_apja

Szia!
    Szinte csak az fordult meg a fejemben, de vissza nyeltem. :D

Valakinek azt kellene megtippeltetni, hogy mikor jön egy esemény, amihez nem kell hozzányúlni, úgy marad, ahogy meghirdették. Ezt, ha valaki eltalálja, attól kérek 7, azaz hét Páncél Pannit. :D

13. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Tisztelt Doktor Úr ! :D
    Én receptet szeretnénk felíratni! :music:xD
    Köszönjük neked is boldog ünnepet !
    Én 10-kor voltam templomban szép ünnep volt kinti...már szentelt kenyeret reggeliztem !:inlove:
    este 6-tól meg kis főzés sütés a plébánián...utánna tüzijáték nézés...
    Megyek készülni...most takarítottam ki...:oops:
    Szia Erzsike én már délelőtt 11 -kor fagyiztam...nahh mit is...város tortája fagyit...:p :Dmeg málnás jughurtost...lúdlábat akartam...de meggondoltam...:D...csókolom:inlove:xD...pisztácia van a Lidlibe.. Tescóba...csak ma nincs nyitva...;):D
    Jéhh event van..most olvasom...8)-.-

Utoljára szerkesztett: 20.8.26, 15:17
  14. szellorozsa

Apjoknak:) : Bocsánat most látom nem is doktor úrhoz van szerencsém:eek:...hanem a műszaki bolthoz...nahh ezt is elnéztem...o_O

15. zsani_apja

Szia!
    Tudtam én, hogy nem arra a rendelésre gondolsz. :D Úgy ismerlek, mint galamb a búzát. :)
    Kijött egy új kappa rós, ami nem érme, Budapest néven, jóval nagyobb esélyekkel. Hoztam lányomnak 10- et, tudtam, hogy jönnek. Mit mondjak, ahol az ágat húzzák, ott a szegénység. :D
    Még ma is rakosgathattam a törölközőket. :( most teregettem :D

Megint magad alatt vagy :D Tanuld már meg azt a szerkesztést. :p

GA-BI-O-Farm és szellorozsa kedveli ezt.
  16. szellorozsa

Igen tudom...de ha nem írok magam alá...te meg nem olvasod ..mer mán olvastad...neked akartam jót...xD

17. zsani_apja

De olvasom, mert mindig végigmegyek mindenhol, amikor fellépek.
    Most futottam bele gépen, hogy 9 éve voltam Wolfnál. Értsd, ahogy akarod.
    Képeket kerestem, most van a 60. v.karnevál Debrecenben, mi az 50.- en voltunk. Sajna nem tudom, hol vannak a fényképek. :(

18. -gyöngy-581

Nem túl jó üzlet a tippelő szempontjából, de minden apjoknak maga felé hajlik a keze xDxDxD

szellorozsa és zsani_apja kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Magáról a virágkarneválról kerestél, vagy amin a család is ott van?
    No hoztam egyet, nekem tetszik, néztelek, de nem láttalak talán állruhában voltál és margarétának öltöztél?:
    No ez így már kisebb lett :)

Utoljára szerkesztett: 20.8.26, 16:09
    Kuzdern, szellorozsa és zsani_apja kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Hát igen, de legalább a kedvünk jó. :)
    Családit kerestem. Fiam akkor volt velünk utoljára nyaralni.
    nagyon szép ez a kép

Utoljára szerkesztett: 20.8.26, 16:32
    Kuzdern, szellorozsa és -gyöngy-581 kedveli ezt.