Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Hát bizony én már nagyon sok eventet kihagytam, valahogy nem hoz lázba az utóbbi időben egyik sem.
    Új játékot nem tudnak kitalálni, a régiekkel keverve, megcifrázva, nehezebbé téve , több oldalas event ismertetőkkel
    ezt értelmezni hát én már nem vagyok hajlandó. Már a piccoló sem hat meg. A kerékről nem is beszélve>:(
    Nem zökkenő mentes a játék sem>:(A lelkesedésem már rég nincs mint az előtt.
    A hozzászólásokban sok segítség van pár ember részéről, a bla bla szövegeket görgetem.
    Többek közt. a paszulyt sem tudom kihasználni. Van már annyi ága, hogy vagy ezt, vagy azt tudom egyszerre kihasználni. A modik mindent megtesznek, arra nincs panasz, de a játék mint élményt elfelejtették.
    Farmerama _ ingyenes farmos játék online - Google Chrome 2025. 08. 11. 12_56_38.png pedig simán neki vághatnék még egy nehezebb eventnek is.
    Hát ez van 2b250ce6f42b2dffeefc707fad95b7c5.gif Azért mindenkinek jó játékot kívánok. Ez csak egy mellék zönge.:inlove:

Jane_ka, Galadriel és Fätum kedveli ezt.
  2. Jane_ka

Jane_ka Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ez a paár mondat minden gondolatomat elmond. Köszönöm!! :D :)