Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Hőség van, de kicsit mintha beborult volna. Az éjjel muszáj volt kondizni, mert a SZIN miatt nem lehetett nyitottablakozni. Zajosak a fiatalok, de évente ezt a pár napot el lehet viselni. Zsuzsókám éjjel 2-ig csapatta. Helyes. A tanámon nyugi van.

Szavaztam.

Zene

Lehet a jutalmazással is gond van.

Gratula, ügyi vagy. Tényleg ne hanyagold el magadat.

2. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Igen , sok mindenben hasonlítotok, te egy nagy gyerek vagy, Apja kicsit zsiványabb, mivel fiú, de ő is egy felnőtt kamasz szellőcske dinnyevágott.jpg

versike dinnye.png

Én az idén rengeteg dinnyét ettem, aránylag az ára is elfogadható volt,200Ft/kg és mind nagyon finom volt, biztos a kánikula is közre játszott, rendes kaja nem nagyon ment le
    zseni Apja te kovetkezelxD

teomokus, _Ilona49_, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én is sok dinnyét ettem, de az íze, minden volt, de nem finom.
    Anyósomnál vannak gyümik, most az őszibarack érik, ez már a 3. fajta, ha igaz. Na, azok finomak. Van szőlő, talán még körte és alma áll a sorban. :)
    Játék nem nagyon köt már le. Most néztem, a kalapot, de nem nagyon adják a fák. Igaz csak a széleken vannak, attól még gyenge a felhozatal.
    Ma megint sokan voltak, meleg is volt, hamar elment a nap. Itt most a munkára gondoltam.

Röviden... :D
    A nem túl finom dinnye és a gyenge játékbeli kalap-felhozatal után a munkahelyi pörgésben gyorsan eltelt a napom, amit az anyósom kertjéből származó, egymás után érő, ízletes őszi gyümölcsök édesítenek meg.

teomokus, _Ilona49_ és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. teomokus

teomokus Fórum ismerője

Sziasztok! :)

Én nem látszok ki a kalapok alól, ép csak gőzöm nincs, hogy mire jó!? 8) :oops:

Szavaztam tegnap, és szavaztam ma, most pedig megyek ismét aludni, hátha sikerül végre... - Az éjjel olvastam, filmet néztem, végül már reggeliztem, de csak ásítozás volt osztályrészem, alvás nem. o_O

Szép vasárnapot kívánok Mindenkinek! :inlove:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.