Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ma elmentünk Tóalmásra a termál strandra.
    Régebben gyakran jártunk oda meg sok másfelé is de 1919 óta nem voltunk sehol főleg egészségügyi problémák miatt.
    Mert ahogy öregszik az ember miért ne szedne össze egy két nyavaját.
    Most ismét elkezdünk kirándulgatni.
    A strand után átmentünk Szentmártonkátára a Tölgyes Csárdába ahol megebédeltünk, vagy inkább vacsoráztunk.
    Nagyon finom és bőséges volt az étel, annyira hogy meg sem tudtuk enni mindent.
    Így megvan a holnapi ebédünk is.
    Jövőhét szerdán ismét megyünk, ha marad a jó idő.

2. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Dórika, őszinte részvétem!

Gobio55, nem teheted meg, hogy abba hagyod a farmozást és nem hagyhatod itt az MB-t sem!Örömmel olvastuk a színes írásaidat, melyek minden alkalommal felvidították kis csoportunkat. Itt a helyed közöttünk!
    Mesi szerint, pihenjél kicsit és újúlt erővel visszavárunk majd!!A farmodat még véletlenül se töröltesd!!!

Szép álmokat mindenkinek!

3. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok...nahh megkerestem ki a nyerő...Erzsike kerestelek mint vízöntő...de rájöttem te konerzsike vagy??:inlove::Digaz??
    Írd meg légy szives...

Első hely : Erzsike
    Második hely : Teomokus
    Harmadik hely : Miniowl
    Nyeremények :

1 hely: VB léghajó, és 1 tündér-szivárvány

Majd még szeretnénk egy-két társunknak még írni..csak nagyon fáradt vagyok..-.-
    Szavaztam..látom újból indult a szavazó bizottság...mindenkinek 5 piros pontja van...;)