Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Egész éjjel esett és most is lóg a lába. Végre! Nagyon hiányzott már ez a kis víz. Nem is megyünk tekerni, még a végén jól eláznánk. Marad a benti program.

Szavaztam.

Zene (bulika)

Gyors gyógyulást nektek! Remélem érthető voltam a topikkal kapcsolatosan. Nekem is kezd elegem lenni a játék körüli gondokkal. Teletömték mindenféle fizetős bigyusszal és nem lehet normálisan játszani. A kéréseinket szinte soha nem vettékfigyelembe. De nem baj, több idő marad a VV-re.
    Hát a sütéssel én is hadilábon állok, Van egy anyu-féle stangli receptem, meg egy a férjem nagymamája szerinti diótorta, ezeket szoktam sütni, de csak ha muszáj. Aztán, ha nem birok magammal, akkor szoktam piff-puff mivanitthon sütit kavarintani.
    Hú! Az a fejtettbab! Nagyon régen főztem, soros lesz. köszi az ötletet. A gyerekek meg nagyon gyorsan öregszenek ;).

zsani_apja, GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.