Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)
    Itt is nagy a hőség, hoztam egy kis fagyit:)

[​IMG] [​IMG]

Háát én sajnos elmentem kocsival, légkondi nincs benne , de volt szauna......hazajöttem és félóra a légkondi alatt:)

Tegnap letermeltem az eventhez a e.gazt összeszedtem a zsetonok ...ez a lövöldözés nekem nem jön be..... aztán kicsit eltévedtem ........ elegem lett... ma reggel befejeztem:)) sokat segített apja útvonala:)

https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-utazása-eventcsevegő.28036/page-5#post-1515423

Szavaztam:)

Ide másolom a tippelőst aki még szeretne velem játszani:)

Tippeljétek meg mennyi TP hiányzik még a 273-as szinthez!
    A képet most mentettem:)
    A tippeket junius 27 szombat este 20 óráig lehet hozni!
    Aki a legközelebbit, tippeli, annak a nyereménye a következő cserenapkor:
    Sikeres tippelést mindenkinek!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tippek:
    1. SnéDóri: 14.000.000.000
    2. zsani_apja: 321.000.000.123
    3. vízöntő: 286.000.000
    4. Galadriel: 1.250.248.526
    5. GA-BI-O-Farm: 195.100.100.999
    6. feki13: 97.000.000.000

Tessék tippelni:)holnap este eredményhírdetés:)

Utoljára szerkesztett: 26.6.26, 19:11
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Kösz a fagyit, kell is a nagy melegben. Tegnap az unokám diploma osztóján voltunk Debrecenbe, a kocsiba volt légkondi,
    de a hőség kibírhatatlan volt az épületben. Mindenütt is folyt a víz rajtam, nyakamba vizes törülköző, ami sajna a fényképezkedéskor
    is a nyakamba maradt.xD
    Ma reggel elkezdtem az eventet, a gozokkal, felröpivel meg is lettem hamar és a játék nagy részével is, még a lődözés is
    ment rendesen, pedig féltem tőle, annyi mindent írtak róla.;) Viszont az utolsó rubinért meg egy ládáért bolyongtam
    rendesen:oops: Többször abba is hagytam, de végül sikerült.:)

A tippem, 195.100.100.999

_Ilona49_, koko.54 és cili53 kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Párom és az ifjonc kimentek ma délután a strandra a kis bölcsis pajtársokkal ilyen anya gyermeke napot tartani, én maradtam a hűvös szobában. Nem kell oda férfi, ha 3 nő összeszabadul pletyizni! :D

Tippelnék mert ez mindig jó buli:
    97.000.000.000 tp hiányzik még! :)

Kitartást mindenkinek erre a melegre, vigyázzatok magatokra! :)

_Ilona49_, koko.54 és cili53 kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm mindenkinek a dicsit a foci kepre,öszinten regi kep nem volt kedvem ujjat csinalni.Azert itt vagyok sokat csak az iras hümmmm.Nalunk is borzalmas melegek vannak,csak pihegek nincs semmihez kedvem.
    Tippem:75.000.000.000.tp