Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Köszönöm, hogy megerősítettetek abban, hogy "Anna néni" ellenére tudok még számolni.:DxD:p
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, **jeje**, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel fél hétkor már 30 fok volt az erkélyen, árnyékban. Nem mentem mászkálni, 10-kor tali a húgommal, remélem túlélem. Iszok, már túl vagyok 1 liter folyadékon. Vigyázzatok magatokra és igyatok sok vizet.

Megyek szavazni.

Zene (a gyerekek is jók)

Borzalmas. Én biztos belepusztulnék. Irány a strand!
    Nnnna! Alakul ez.
    Néni, néni.... mindenki meghülyül ebben a rettenetes hőségben.

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok! Megjöttünk...:)
    Kalandosra sikerült ez a nyaralás, 45 fokkal, és földrengéssel tarkítva, éjjeli indulással, és hajnali érkezéssel, sok bosszúsággal, (Szálloda), -.-de minden jó, ha a vége jó, és haza értünk, és időben...;)(Kint nem nézek híreket, és most olvastam, hogy mi van a repterekkel...):oops::eek:

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságokat, és Ninettkémnek, és Norbinak a Kacsa-katás üzenetet!:inlove::inlove::inlove:
    És kívánok nagyon boldog szülinapot Kiscicuskámnak!

[​IMG]:inlove:

Gratulálok Norbikám a jó tipphez, Annámnak a játékot köszönjük!;)
    Jövök szavazok, aratok, és megyek mosni-főzni-takarítani, anyuzni...:pVigyázzatok magatokra rekord kánikula lesz....:oops:

**jeje**, kicsicica!!!, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szia!
    Vedd le a sünit és cserekor küldjed az enyém mellé. :D :p

**jeje**, Ms.AbyZu, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!

cili53, **jeje**, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia... két süni eggyütt nagyon tud szúrni...xD ezt most csak miattad írom...;):p majd holnap fogok írni a többi hozzászólásra..le vagyok nagyon maradva mindennel..:sleepy: még gyűröm az eventet is...közbe fél szemmel a foci;)

7. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórumprofi

Jó reggelt!:music:
    Van egy kis időm,jöttem olvasgatni. Holnap elutazok Bánki tó feszt.. meló, éjszakásokkal leszek, nappalt nem vállaltam a forróság miatt, nem bírom a napot, szédelgek.
    Vasárnap haza jövök vmikor befejezem a képet, feltöltöm. Sok eventet ki kell hagynom, egyik pecás felhő meglett.
    Jövőhéten végre a nagy utazás.
    Szép napot mindenkinek!:)

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Rekkenő hőség van, reggel fél hétkor 30 fok volt. Ma megyünk a macskacicóért. Még jó, hogy van klíma a kocsiban. Szorítsatok, hogy túléljük. Igyatok sokat!

Megyek gyorsan szavazok.

Zene

Jó pihenést!

Tenyésztős event
    Segítség Swallowtól
    Babyboom...stb

Strandolós event
    Segítség
    feki13tól

Utoljára szerkesztett: 10.7.24
    **jeje**, cili53, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

Sziasztok!
    Reggel-délelött NEM learatni a Főfarmot és a Szédült szántót az eventkezdésig, a felröppenők miatt!;)

Mesike, köszönjük a sok-sok ismertetőt, drukkolunk neked és a cicusnak, hogy épségben hazaérjetek!! :):cry:
    A cicusról kérünk majd képet!;)

**jeje**, cili53, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Dög meleg van. Kondi nélkül nem lehet elviselni. Az úton is ment a kondi ezerrel, de mé így is lihegett a drágám, de itthon vagyunk. Főztem krumplistarhonyát, isteni volt koviubival. Csak a tenyésztőst csinálom, a kapálóst kihagyom.

Olivér

Megyek szavazni.

Zene

Utoljára szerkesztett: 12.7.24
    -gyöngy-581, **jeje**, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Egész nap a lakásban 2 kutyával, akik spartan kiképzésben vannak....:wuerg:xD:cry:
    Már mindent IS szétszedtek...:eek: Teljesen meg vannak kergülve... Egész nap megyek utánuk, mint 2 fogyatékos gyerek után, a hangomtól visszhangzik az utca...:wuerg:
    De szerintem kinevetnek...Mármint a kutyák...:wuerg:xD
    Wolfi visszaírt lehet képet cserélni, megcsinálta...!!!

Édesem... Még tekerőzik...xDNagyon szép kis krapek...:) Sok boldog macsek éveket nektek.:inlove:
    Én is csak a tenyésztőst csinálom, mindenkinek sikeres eventezést. Szavazok.
    Tenyésztős-t kinyiffantottam...:p
    Egy kérdés. Góliát bogarat hol szerezhetek?:eek:
    Közben megtaláltam...:p

Utoljára szerkesztett: 11.7.24
    -gyöngy-581, **jeje**, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia Emese..tennap voltatok a cicusért...alig várom a beszámolót meg képet :)
    Jajj most látom Olivért...ohh de drága kis mackó...durcika pofijával..láccik fiu :) nagyon örülök hogy van cicád:) de gondolom te jobban..majd meglátod milyen jó lesz.:inlove:
    Tenyésztőst megtenyésztettem..:) csak nem adtam be...másik eventet szaporíííttóóó:)
    Szia...jajj nagyon jó volt ez a nóta ....szeressem nagyon Bob Marley:inlove:
    Szia kicsit megkésve én is gratulálok..
    Szia ..az a lényeg hogy haza jöttetek :) lebarnulva pihenve:)
    Hétvégén itt is a városban olyan volt mintha külföldön lettem volna...36 országból voltak itt a Triatlonos versenyzők. Benne voltam lehet a TV.ben Dunában..meg sprt 4-ben..;)a korlátnál.
    Már 25 éve van itt minden nyáron Kupa...előtte 5 évig csak előzetes.
    30 éve annyi minden érdekesség volt...szinte hozzám nőtt....a sok zenekar..meg olyan érdekes fejű némelyik országból az emberek.
    Jó bandák voltak most is.
    Nahh szombaton meg igencsak megyek Pestre..költözik a fiam..és hozni kell tőlle cuccokat.
    Kicsit fáj a torkom..:( hétfőn temetésen voltunk lehet a puszilgózást el kellett volna hagyni...:oops:
    Nahh beszámoltam röviden...de mindenkit olvastam:))))

-gyöngy-581, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!
    A Tenyésztős eventet én is "kivégeztem".:)

-gyöngy-581, **jeje**, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    A lakásba bezárva tengetem napjaim, de nem vagyok hajlandó ropogósra sülni. Busójárás van nálunk, jönnek oli-nézőbe. Ez olyan türelmes, békés cic, hogy elviseli a látogatókat. Egyedül a porszívóval nincs barátságban. Utálja a meleget - én még ilyen cicát nem láttam - , pedig rövidszőrű macsek. A tenyésztőst én is kivégeztem, a kicsiken is. A kapálós nem érdekel. IGYATOK SOK VIZET.

Olivér

Megyek szavazni.

Zene

Jaj szegénykém! Nem is tudom kit sajnálok jobban, téged, vagy a kutyukákat. Én a berni pásztort keresem, de nem tom hol....
    Hát sajnos vannak helyzetek, amikor a puszi kötelező. Marleyt én is nagyon birom, süt a nyár a nótáiból. Hogy birod ezeket a szabadtéri programokat! Engem ostorral sem lehetne kikergetni, pedig érdekelne.

Utoljára szerkesztett: 12.7.24
  15. cili53

cili53 Fórum biztosa

Sziasztok:)

Sajnos a jövőhét csütörtökig meghosszabították a hőségriadót:)

Az eventeket tegnap befejeztem:) kiraktam az új ólakat 8-8 db-ot vettem illetve építettem:)

Szia:)

A berni pásztort a piros kosárban tudod megvenni csp-ért:)

Szavazok:)

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszi, megtaláltam.

-Anyu-, szellorozsa, **jeje** és 3 más kedveli ezt.
  17. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok!

Szép napot!:)

Köszönöm szépen gyöngy! :inlove: Nagyon drága vagy:inlove::inlove:

És nagyon szépen köszönöm mindenki másnak is a köszöntéseket! (bocsánat, hogy nem teszek be ide egyenként mindenkit) Tényleg nagyon cukik vagytok! :)

Anyu, isten éltessen téged is még nagyon-nagyon sokáig! :inlove:

-Anyu-, szellorozsa, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

Sziasztok!
    Mesike, nagyon aranyos a cicusod.:);)

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoo!
    Oda jutottam, hogy már az is nagyobb örömöt okoz, ha valaki vissza köszön az utcán, mint egy láda. :)
    Ma leugrunk nejemmel a Balcsira.
    Aki oda jön, megkopogtatja a vállam és mondja, hogy Hello, apja!
    ..annak megy két Panni cserekor. :D :)

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Szerencséd van, még nem jött el az én időm, hogy a balcsin nyaraljak...de biztosan keresnélek xD
    Tiszaújváros lesz a mai strandolós napunk úti célja...szép napot mindenkinek:)

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.