Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum nagymestere

Igen olyan
    Nagy testű pagi
    72 szó ismeret, egy szóból több ragozás is benne van, 2-3 szavas mondatok.
    Én hangomat használja, huligán tyúk xD

Last edited: Jan 6, 2026 at 3:53 PM
  2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép estét,mosolygós álmokat, ...vidám ébredést, szigorúan jobb lábbal!

Nekünk 3 cicánk van. Nermálka , a szépséges hosszúszőrű "anyakirálynő", és a két rövidszőrű fia: a koromfekete, zabagép ,Kormi és az iromba ,Nyafi...az örök panaszkodó. Időnként csinálják a "fesztivált" .
    KIS ZÖLDES PAPAGÁJA DRÁGA APÓSOMNAK VOLT,Amikor ebédelt a fejére repült,majd az orrán leereszkedve szürcsölgetett a kanalából.

szavaztam

Last edited: Jan 6, 2026 at 8:11 PM
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Jo reggelt mindenkinek!
    Szavaztam,eventnek ma vege igen hosszu volt.Ezt a koreai fenyöt keresemtem napokig mire rajöttem hogy a Bahan kell keresnixD

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kicsit világosabb van a hó miatt. Szép, de jó hideg van. Hátha elbánik ez a hideg a sok kártevővel, és mondjuk kevesebb szúnyog lesz. Jó lenne. Meg az is, ha a sok bevándorló ízeltlábút is moderálná kicsit. Pl. skorpió, polos....
    A tanyán béke van. Gyorsan leszedem még, amit lehet, aztán jól elpancsolom a boltban, ha tudom.

Szavaztam.

Zene

6. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Hát felénk igen sok hó esett . hideg van , ónos eső is esett úgy hogy ki nem kell mennünk.
    Itt ebben a csapatban aztán vannak többen állat (bolondok) kutya, macska , papagáj, mi kell még.

No akkor most a papagájosok jönnek sorba
    Vicces versike papagájokról 2026. 01. 07. 10_07_54vágottkicsi.png

7. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igazi tél lett kint, kocsit kiásni letakarítani lesz a progi, a bakimnak levált a talpa, délután vásárlás lesz xD
    40-50-60 %-os kedvezmények vannak most januárban a cipő boltokban...na de hiszem ha látom :wuerg:;)

8. cili53

cili53 Fórumgróf

Sziasztok:)

Rengeteg hó esett az éjszaka, szerencse hogy a járda csak a másik oldalon,így csak a kocsibeállót kell lapátolni:)

Holnap kezdödik:) Csoda a jégen 1-3 - 48 órás Gazdaköri küldetések event:)

Segítség @Baby72

https://board-hu.farmerama.com/threads/csoda-a-jégen-1-3-48-órás-gazdaköri-küldetések-eventcsevegő.27273/#post-1487186

Segítség:) @-BombadilToma-

https://board-hu.farmerama.com/threads/csoda-a-jégen-1-3-48-órás-gazdaköri-küldetések-eventcsevegő.27273/#post-1487198

Jól kezdődött az év a "farmon":):inlove:

Tegnapelőtt a bahán elértem a plafont:) Ma pedig a farmon léptem szintet 36 nap alatt:)

[​IMG] [​IMG]

Jöhet a pihenés:)xD:inlove:

A holnapi eventen még gondolkodom:):inlove: a"rétetészta" event után egy gyors:) ....a felhőre........nincs nagy szükségem...
    Szavazok:)

Last edited: Jan 7, 2026 at 1:43 PM
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Olyat vegyél amibe idén a Mikulás jó sok ajándékot tud majd hozni, feltéve ha jó leszel;)xDxD.

10. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szia!
    Hogy jó leszek-e, azt még korán lenne megmondani ;)
    De sikerült bakit venni, és tényleg kaptam egy 40%-os kedvezményt xD

11. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

Cilike, gratulálok a 2 szép teljesítményedhez! :D

Szép álmokat mindenkinek!

12. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia gratulálok...nagyon szép munka. Hiába a szorgalomnak meg van az eredménye. Én kihagytam 3 eventet...ezt csinálom ha törik ha szakad...event hiányom van...;) Köszönjük az ismertetőt...:inlove:
    Szia...meg akkor is jár 40 % ha veszel egyet...és a második 40% olcsóbb...meg amugy is...:eek: biztos...nem is tudom hogy volt a CCC-ben.
    Szia.. ez a sok híresség már...nagyon jó videó...pláne Johnny Depp...;)meg a dal is...
    Szavazok..
    Nagyon jó vers...a fiam mikor kicsi volt így nevezte őket...Pakagály...xD
    Nagy hó van...Borka úgy kaparta mint az almot ..:) Szavazok.. aratok..

Miniowl milyen jó kis képet hoztál...kell a szín ebben a télben :))