Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Még tart a szobafogság a hőség miatt. Ki nem teszem a lábam, az tuti. Busójárás van, mindenki jön macskanézőbe. Becsületére legyen mondva, Oli nagyon jól viszonyul a nyunyáláshoz. Időnként elbujdokol a fürdőszobába pihenni. Mégsem ugrálhat egész nap. Még ma is invázió lesz. Majdcsak lecsöng az újdonság, aztán beáll a menetrend.
    Vigyázzatok, igyatok sokat (én van, hogy elfelejtem).

Megyek szavazni.

Zene

Igeeeeeen!
    Rá ne faragj az ígérvényedre! ;)
    Nehogy uszonyod nőjön! Jó strandolást.

-Anyu-, cili53, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  2. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!

Anyuszi és Kicsicicus Boldog szülinapot nektek utólag is! :inlove:

upload_2024-7-13_20-30-49.jpeg
    A strandolós eventet tegnap befejeztem, a tenyésztőst pedig ma...megvártam a boommot. :)

Szavazok! :)
    Emesém, nagyon nagyon aranyos a cicusod!!! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 13.7.24
    kicsicica!!!, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  3. kasszás

kasszás Utánpótlás-írogató

Szia!
    Most értünk haza, nem ismert fel senki. :cry:
    Pedig leírtam, hogy Vonyarcra megyünk. :D

-Anyu-, cili53, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

HelloApja..:) nem hallottad mikor Pesten kiabáltam még Budára is hallatszott...;)Fiam költözött barátnőjéhez...de a sok cuccot ide hoztuk Tvárosba mer ott barátnőnél nem fér...ő meg berendezte az albérletet ahol eddig lakott rendesen úgy hogy hozás haza8)...úgyhogy franciaágy támla meg tartó..mosógép..4 nagytáska cucc..ruha téli..edények...Tv azt oda...úgyhogy úgy jöttünk haza mint vásárból..nem mehettem shoppingolni utánfutóval..xD
    csak KFC-be... biztos jó volt a Balatoni víz.:)
    Szia... akkor majnem találkoztunk mer mondtm is páromnak Pesten mikor ott álltam órákat vigyázni a cuccra..hogy inkább mentem volna Tvárosban strandra. :D De hétvégén sokan vannak...jövő héten hétköznap szerintem kiruccanok...Nem nagyon főzök..nagyobb fiam Miskolcon önkénteskedik az Egytemek EB-én. Embernek meg adok gyümilevest...xDa kisebb meg Pesten.
    Majd én is teszek fel Emese az új macskámról képet...ő meg Aladár...tigrisről már hoztam sookkk két macska...:oops:
    eventet csinálgatom...a gyöngyös letudva a két felhő...két lakat maradt meg a második eventet nem csináltam.

-Anyu-, cili53, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Csak bekukk, így hajnalok-hajnalán!

A Farmkupa-pecás eventből, a Ritka gyöngyöket NE felejtsétek el beváltani, 14 órakor véget ér az event!!:D

Legyen szép napja mindenkinek!

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  7. apjok

apjok Utánpótlás-írogató

Halo!
    Pestre majd augusztusban megyünk. Abból nem engedek. :) Norbit előbb azonosítottam volna be én, mint ő engem, szerintem. Majd amikor a Fanyűvőben eszem a palacsintát, biztos rád tör a csuklás. :D :p
    No de rohanok is, vasárnap, nagyszülő látogatás nap. :D

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Dög meleg, szobafogság. Tegnap gyülekeztek a felhők, de el is mentek. :( Csak csináltam tegnap egy kis rántott cukkinit. Ma is az lesz, dinnyével. Olivér egy tünemény. Megy az imádás ezerrel. Szeret mellettem, rajtam, kísérget mindenhova. Tegnap Zsuzsikám jött macskázni, de én is kaptam egy kis szeretést.

Megyek szavazni.

Zene

Ez a te szerencséd! ;)
    Na, ez jó kis program ebben a hőségben. Sikerült végezni? Várjuk a macsekokról a képeket. Grat az eventhez.
    Palacsinta.... óóóóó. Lehet mégis csinálok valamit....

-Anyu-, apjok, kasszás és 5 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A strandolás megvolt...szép volt...18 órakor elloptak 1 táskát tőlünk....rendőrség, feljelentés...videó kamerán be tudtuk azonosítani egy 4 tagú családot...a szebbik nemből...káosz, száz ezres a a kárunk...

cili53, szellorozsa és Galadriel kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Szia! Sziasztok!
    Már rég jelentkeztem, de magamat se tudom elviselni ebben a melegben.
    Tyűűű a mindenit Norbi, hát ez igazán dühítő, bosszantó, elrontják a napotokat, és még az anyagi kár azt a Szent Péterit neki.
    Én nem is tudom mit csináltam volna dühömben. Ill: tudom megtéptem volna őket.
    Mi nem megyünk sehová nyaralni, itthon viszont kinevezünk 2 hetet, és a saját magunk kényeztetésével foglalkozunk.
    Azért képben vagyok ám, olvaslak titeket. tenor (1).gif Norbinak,

-Anyu-, cili53, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Ó jaj! Akkor elkapták őket? Annyi mérget okoznak ezek a bűnözők.
    Mekkora ötlet! Azt hiszem én is ezt csinálom.

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..ohh de sajnálom:(...én is szoktam kicsit félni mer ugye azé van mitől..:oops:de 6 óra körül már nem... mer úgy vagyok mennek haza a Szlovákok (de nem rájuk értettem)...mondom belátom a terepet...de a szomszédságból még maradhatnak...:music: meg van néha hogy az önkormányzat ingyen jegyet osztogat nekik....johh nem sajnálom ..de tudjanak viselkedni. De hát Norbi Borsod megyében élünk..ami amúgy szép hely..
    Remélem meg lett minden... és rendeződik..hát ez milyen rossz lezárása egy szép napnak..:(:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 14.7.24
  13. Kuzdern

18 óra 25 perckor mentek ki a főbejáraton, 2 táskát nyúltak le...1 kiskorú és 1 fiatalkorú 1 középkorú férfi és 1 nő...mi meg az úszó medencében voltunk...de meg van a kamera felvétel...

cili53, zsani_apja, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnálattal olvasom. :( Melyik strandon voltatok?

15. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Szia!

Sajnálom:( Minden bűnösnek meg kell lakolni! Nincs kivétel a törvény szigora le fog csapni!
    A bizonyítás még felvételekkel sem egyszerű folyamat! De kitartást kívánok nektek! Térüljön meg a károtok!

16. Kuzdern

Tiszaújváros

17. Ninett79

Áh, értem. Azt hittem itt a selyemrétin, mert akkor azon nem csodálkoznék, hisz tudod.... Nem folytatom..
    Reméljük megtérül a károtok. :)

18. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Sajnos a bosszúságért az elvesztegetett időért nem jár kárpótlás... :oops:
    De akkor is elégtétel ha legalább elmarasztalják a bűnöst!
    Sajnos a strandok sehol sem biztonságosak:oops: még Győrben sem:wuerg:

19. Ninett79

Nálam is zajlik az élet. Nekem meg a Jófogás fiókomat törték fel. :(
    S csak jöttek az üzenetek,hogy eladtam sikeresen egy mosogatógépet, utána valami sarokcsiszolót stb...
    Most felfüggesztették a fiókomat, így jó, nem tudnak a nevemben csalni, vagy csalni próbálni..
    Az az érdekes,hogy nem is használom azt a fiókot, már évek óta... De pont engem kellett megtalálni... Mert miért ne..:mad:

cili53, Galadriel, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Norbi!
    Volna egy csendes kérdésem: Van/volt a strandon értékmegőrző?