Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hoztam egy laza ládabontogatásos tippjátékot!

A mostani event nyeremény ládáit bontottam ki meg még ami volt az eszköztáramban, összesen a képen látható mennyiségben.

A kérdésem az lesz, hogy mit gondoltok, hány darab csatnit kaptam?

Súgásnak ennyit róla:
    Felszereléses láda V.[​IMG]Farm szint x 200 TP,
    Baha szint x 200 BTP,
    Farm szint x 100 CSP,
    80.000 TP,
    60.000 BTP,
    50.000 CSP,
    2 db Kacsa Kata szupertrágyája,
    4 db Szupertrágya,
    1 db Kacsa Kata turbótrágyája,
    1 db Répás-almás csatni,
    1 db Barkácscucc XXL,
    2 db Party pörgetés,
    2 db Csillag,
    2 db Aranybanán,
    2 db Szupertáp

A játékot 21.-én esetfelé fogom zárni, addig várom a tippeket rá :) A nyertesek bagolyban egyeztetve bármilyen 3 db terméket kérhetnek. Ha nem lesz telitalálatos, akkor a hozzá legközelebb álló tipp fog nyerni :)
    Sok sikert kívánok a tippeléshez :)

Ünnepélyesen jelentem, hogy megvan a győztes és persze az eredmény is:

A tippek amiket leadtatok:

Apja 0 darab,
    Cilike: Tippem : 4 db csatnit kaptál a ládákból
    szellőcske: tippem : 6 db. csatnit kaptál

Mesike: TippElek:5 db
    Norbi: 8 lenne a tippem
    Jófarmerlány: a tippem 7 Racsatnit kaptál, ez tuti.
    Koko: 8 darab

Nagyon szoros versenyben a győztes nem lett más, mint szellőcske. Gratulálok Neked, ügyes voltál.:D:inlove:
    Megkereslek levélben, hogy milyen három terméket szeretnél kapni :)

Köszönöm, hogy játszottatok velem, köszönöm a tippeket :) További jó játékot, szép estét kívánok mindenkinek :D

Utoljára szerkesztett: 21.7.24
    -Anyu-, koko.54, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Igen volt, 1 életre megbántuk, hogy nem használtuk -.- igaz 30 éve strandolunk, és soha még nem történt velünk ilyen...

koko.54, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos a rossz olyan, mint a villám egyszer csap be de akkor nagy kárt okoz...:cry:

koko.54, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nahh az ugye jó hogy meg van...de még ezzel vége nincs.:(
    Hát ez is bosszúság...nekem meg a t-online-ra jönnek hülyeségek...annyi levelem van ott...külön csak egy oldalt lehet törölni..összeset nem.
    Nahh kezdődött a meccs..nem is tudom kinek szurkoljak...:music:

-Anyu-, koko.54, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Norbi, együttérzek veletek, remélem példás büntetést kapnak az elkövetők, bár tudom ez nem vigasztal benneteket.:(
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, koko.54, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Szia!

Hozok egy laza tippet!
    Szerintem 0, azaz nulla csatnit kaptál a ládákból. :)
    Szia!
    Argentína megnyerte!! :D

koko.54, cili53, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Még mindig tart a kánikula, és így a szobafogság is. Nem birom ezt a meleget. Olivér se örül neki, kiszalad az erkélyre, gyorsan elvégzi a dolgát, megnézi a madarakat, aztán huss, már fut is be a hűtött lakásba. Tegnap Zsuzsikám volt itt macskázni. Nagyon népszerű. A tanyán béke és nyugalom.

Megyek szavazni.

Zene

De nem csináltak kárt, ugye?
    Köszi a játékot. Berakom a Szavazóba.

Utólag okos az ember.

-Anyu-, koko.54, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

Nahh ez hülyeszég amit írtál mindkettőre;) mer nem 0 az a csatni...meg 2:1 lett..én mondtam még az elején hogy annyi lesz ráéreztem:) Nagy meleg megártott..igyál rá paradicsomos szódabikarbónát ecettel..xD;)

9. cili53

cili53 Fórum biztosa

Sziasztok:)

Sajnos nálunk is tombol a hőség:( semmi kilátás a lehűlésre :(

Szia Gyöngy:)

Tippem : 4 db csatnit kaptál a ládákból:)

Szia Norbi:)

Nagyon sajnálom , jó pár éve az ugornyai strandon jártunk hasonlóan, azóta mi is használjuk az értémegőrzőt:)

Szavazok:)

-Anyu-, koko.54, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

TippElek:5 db

-Anyu-, koko.54, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Sziasztok..akkor én meg írok 6-ot...:) megyünk felfelé 4-5-6 ;)
    Szóval Gyöngy a tippem : 6 db. csatnit kaptál.
    ha nem annyit akkor majd pótolom a hiányzót ;).
    Itt is meleg van takarítok...egyedül vagyok..meg két kinyúlt macskával.xD:cry:
    Cili ez az ugornyai strand hol van...ez a Gergelyiugornyai ? vagy más lehet...mer egyszer én is voltam régen..de az lehet szabadstrand volt.

12. cili53

cili53 Fórum biztosa

Szia Szellőcske:)

Igen, Gergelyiugornya vagyis inkább Vásárosnamény és Atlantika Vizividámpark a neve:) van termál,-úszó csúszda,- hullám,-medence, jó pár évvel ezelőtt voltunk a tiszaparton az ugornyai kempingbe reggel a lányom alig tudott felegyenesedni /kb 500 méter a szabadstrandtól/ átmentünk a termálrészbe és du teljesen rendbe jött:) .......csak az írataim és a pénztárcám bánta, szerencsére bankkártya nem vot benne.......

13. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel fél hétkor 30 fok volt árnyékban. Elviselhetetlen. Gyerekek a tónál, ucsik a hétvégén mennek. Én ki nem teszem a lábam itthonról. Olivér egy tünemény, olyan édesen aludt, hogy folyt a nyála. Én meg jól kinevettem. Nagyon nem szereti a meleget.

Megyek szavazni.

Zene

-Anyu-, koko.54, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, koko.54, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Elegem van! Unom ezt a hőséget. Ma randim van a húgommal, remélem nem pusztulok bele az útba. Este Zsuzsikám felugrott edzés után, tusolt egyet, lehűlt, kaptunk puszikat (én meg a cic), és haza rollerezett. Főztem egy kazal gyümilevest, rájárogatok. Más nem hiányzik. A tanyán béke van.

Megyek szavazni.

Zene

Event
    Segítség Dolphintől
    Stratégia genka53tól

Utoljára szerkesztett: 17.7.24
    -Anyu-, koko.54, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, koko.54, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

Sziasztok...én is itt vagyok. Mostanában csak bosszúságok vannak nállam.
    Tegnap hajnalban arra ébredek hogy Aladár hoz befelé a szájába egy feketerigót..szegény vilyogott. Gyorsan folyosóra kikaptam szájából..hát nem elmarta megint: ( csak sajnos a nyakát.:oops: gyorsan kivettem a szájából...kitettem az erkélyre szegényt...ezek mint az őrült kaparták az ablakot..odébb tettem..majd ismét kimentem hozzá..hát egy pillanat alatt eltűnt. de nem hallottam repülést.
    Gyorsan rózsáshálóingre sárga felső...8) lementem...szegény a fa alatt volt. Örültem mondom tud szállni..lehet szólok a Mályi madármentőknek..de mondom megitatom ...rázta fejét a vizben...de mondom kicsit igyál..megint rázta és kitört a nyaka:cry:..a kezem között pusztult el.:oops:
    Ez kicsit muris amit írok hozzá...ez hajnali 5-kor volt..egy manus nem messze tőllem nyírta a füvet..és rakta a két locsolókannábao_O és vitte a bicigliéhez...mondom benzint lop oszt tőlti a biciglibe:sleepy:. De láttam tán locsol...nahh én meg rózsáshálóingbe nem messze bújkálok a fa alatt...:cry:jó hogy az egyik kutyás ismerősnek eltudtam mondani mi volt a szitu ..mer láttam furcsán nézett..azt mondta látott gondolta jó van...hát csinál valamit. Utánna jött még egy férfi..az csak nézett..szegény rigót vittem becsomagolva ..húzás fel a lépcsőn... hát a felettem lévő szomszéd meg akkor tud épp menni dolgozni...ő vele is találkoztam...most nevessek vagy sírjak.xD:cry:
    Délután kibicigliztem az őrült melegbe a strandra ( Norbi eszembe jutott):sleepy:..nahh közlik kell a városi kártáyhoz a személyi meg lakcím...mer ha nem akkor 4700 ft. a jegy...ha haza megyek értük 700.ft Haza vissza a másik végébe a városnak...megint vissza.
    Később Rámszállt egy óriási darázs míg ettem a lángost egy csaj hajtotta el. Este meg mikor haza jöttem egy régi jó ismerőst felhívtam elég súlyos beteg.:sleepy:
    Ennyi elég is volt tegnapra.

Ma délután elmentem bótba piacra dinnye..egy nő nem tudott elindulni haza lába fájt sok táska...nahh ráaggattam a bicóra...haza kisértem de már elkezdte a kis dörgést. Elindultam haza..de tán még életemben így nem féltem dörgéstől villámlástól...sűrűn volt és mindig az éreztem belém csap....olyan hangos volt és közeli hogy borzasztó. Akkor mint a dézsából közbe esni kezdett...mire felértem reszkettem szinte... a dinnyét majdnem fődhöz vágtamxD Rendbe szedtem magam..nahh mondom nem főzök..jön az ember haza a vígan 1 órával később munkából...hol a kaja? a földön ott van a dinnye;):D
    Nahh most este megint akkorra villámlások eső...hát remélem holnap nyugi nap lesz..és vígan főzöm az ősszibarackdzsemet...:sleepy:
    Szavazok...event ma kész lett..jóéjt..
    Emese mindkét nóta nagyon jó...

Utoljára szerkesztett: 17.7.24
    -Anyu-, koko.54, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  19. apjok

apjok Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Legközelebb szólj, átutalom azt a 4ezret. :p Balatonon hárman bemennénk ennyi pénzér. :oops:

-Anyu-, koko.54, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Az éjjel végre lehűlt kicsit. Hatalmas villámlások voltak. Oli nem félt, pedig aggódtam. Még reggel is elviselhető volt a klíma. Gyorsan kinyitottam minden ablakot, de csak 20 percig lehetett szellőztetni, mert elmentek a felhők, és kisütött a nap. Be kellett szögelni megint mindent. Oli élvezte az erkélyezést, végre nem főtt meg, és a diófán zajlott az élet.

Ne arassatok a bahán, EVENT!

Megyek szavazni.

Zene

Te jó ég! Micsoda történet! Szegény rigó, de a macsek neked fogta ajándékba. Csak macskamódra viselkedett. A nyakát ő törte el, nem te. A szomszédok akkor már jól ismerik a rózsás hálóingedet :) Azért jó, hogy végül eljutottál a strandra.

Utoljára szerkesztett: 21.7.24
    -Anyu-, koko.54, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.