Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Annyit tudok mondani, hogy sokkal jobb volt. :)
    Szia!
    Megbeszéljük, köszönöm! :)

szellocske, ismersz, mint jós a tenyered. :D ;)
    Néztem az eventeket, most nincs rá felkészülve az agyam. Beadtam a juhokat, elfelejtettem feloldani. Majdnem felháborodtam, hogy nem indul a játék, de aztán vala felvillant, de szerintem lekapcsolom. :)

Galadriel, koko.54, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Örömteli hétvégét!
    Szeretnék szavazni,de nem enged belépni.....tegnap,tegnapelőtt ott sikerült,ide nem......Fő a változatosság.

Ma 10-től 22-ig Baby-boom ........ÉS 12-től 18-ig SZUPER AKCIÓ!!!!

Aki nem tud arabosul,ne beszéljen arabosul!
    Egyre inkább rá kell jönnöm,hogy a játék jelenlegi követelménye meghaladja a jelenlegi türelmemet és szellemi kapacitásom.Sokan már befejezték az eventet,én még hozzá se kezdtem..egyikhez sem....pedig Kormika most ide telepedett mellém és igyekszik besegíteni....inkább Vele játszom.

Galadriel, koko.54, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia..nekem sikerült belépni. Köszi a Baby-boom-os felhívást.
    Én sem kezdtem el egyik eventet sem...miért kell amugy is kettő egyszerre..mikor elkezdtem olvasni már akkor sookk volt...
    nahh szerintem majd meglátom ha kisüt a nap...hogysmint lesz...;):music:de szerintem maradok a borúlásnál...:eek:8)
    A kis Kormikának is jobb ha vele játszol az biztos :inlove:kis drága lehet.
    Nekem is itt kinlódik a kis Aladár nem értem mi baja..Tigris meg kószálgat.
    Most jöttem haza 50 perces biciglizésből...a bnőm aztán szeret mindig mozgásba lenni..megyek utánna :) Kicsit csepergett mikor jöttünk vissza a faluból...5 perc múlva sütött a nap..tiszta csapongó az idő.
    Szavazok..főzni kellene meg meggyet berakni...o_O:sleepy:

Galadriel, koko.54, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

Szia!
    Piskótába rakod be, mert akkor küldheted a fél tepsit. :D :)
    Tepsit ne vedd komolyan :p

6. szellorozsa

Szia..igen én is gondoltam hogy meggyes piskótát sütök a többit meg lefagyasztom ...de! ugye a párom azt mondta majd a holnapi szedésből ! :eek::D
    A tepsit majd szét vágod...xD

7. jófarmerlány

Sziasztok!

Galadriel, szellorozsa, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

reggelt!
    Szerda reggel óta szerintem nem aludtam 12 órát. o_O
    kitartás..... :D
    Brazil meccs előtt elővettem egy 600 g- os banános csokit, 4 sor van benne, egyet hagytam. Ki lehet számolni, mi tart fitten. :D

9. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Jóóó reggelt!

Szerintem az a BANÁN, ami ebben az adag csokiban van. :)

A Katar-Svájci meccset szerintem azoknak adták, akik önsanyargatók, azaz mazochisták. Mert ha EZ vb szintű volt, akkor az én fogalmaim a fociról rendkívül elmaradottak. >:( Ilyet akkor is látok, ha kimegyek az ovihoz. Ott az ovisok csapata játszik a nyugger dadusokkal, az is van ilyen jó. De ahhoz nem kell éjszakázni.

10. zsani_apja

Szia!
    Lehet igazad van. :) Ez most fehér dobozos volt, sokkal masszívabb, mint a sárga. No mindegy, a végét megette fiam. :D Nála jobban látszanak a kilók.
    Néztem én is a meccset, meg is érdemelte Svájc, hogy kaptak egy gólt a végén.
    Megnézem ezt az eventet, mert még mindig nem tiszta teljesen.

11. szellorozsa

Szia...nahh csak aludni...enni...ez most a fő tétel...
    nekem egy nagy MMML méretű Milka vírit a konyhaasztalon..még nem bontottam meg...szerintem nem is kéne.
    Szia..a meccsekben én is bele bele nézek...gurul a labda azt látom...:D
    Milyen idő van errefele..fúj a szél beborul..süt a nap...hát szóval most reggeliztem fél 1-kor...meg ilyenek..kicsit gatyába kéne rázni a dolgokat ! :eek:;)

Galadriel, koko.54, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

Sziasztok!

Galadriel, GA-BI-O-Farm, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

reggelt!
    Kezdjük a milkával. XXL is jöhet. :) Anno Pomogytól Öntésig simán megettem. Kijöttem boltból, kinyitottam, letettem az anyós ülésre, kockákra törtem, csak enni kellett és indultam. :D
    Néha repül is a labda. Csoda, hogy nem az a minijáték van. :p

14. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Hát megjöttem. Nagyon szép vidék ez a Karinthia. Rengeteg tisztavizű tavacska, hatalmas hegyek... Az idő volt ilyen is meg olya is, volt, hogy egy órán belül változott. Sok török fagyis van, és isteni a fagyijuk, no meg perszee dörner kebab...Az út hosszú volt, 8-9 óra. Nagyon fárasztó. Ezeket az eventeket nem csinálom, mert nem is értem. Nagyon megtekerték, nincs hozzá türelmem. Majd még mesélek, örülök, hogy megvagytok.

Szavaztam.

Zene

Ez jóóóó!
    Julikám Hogy vannak a szüleid? Hiányoztál.
    Jajjjjj. Meghalt a cic?
    Köszönöm.