Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nos én ma reggelre lelepleződtem, itt van az én eredményem:
    nincsen már új megfejtetlen titkom: 3 csomagból 2 bahásból és 1 farmosból lett 3-3 legújabb fám, most örülök neki és nem bánom, hogy lettek :)

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Hát nálunk nem akar esni, pedig jó lenne. Az idő most (még) elviselhető, de a nap már gyűjti az erejét. Ma főzöm meg a töltöttpaprikát, tegnap tejszínes gombát ettem. Csináltam koviubit is. Ma hazajönnek a tótól a gyerekek. A víz jó volt, de nem volt dög meleg. Remélem még kitart egy darabig ez a normálisabb nyári idő, mert holnap mennék tornázni.

Megyek szavazni,

Zene

Finomat főztél. Megyek. ;)

Utoljára szerkesztett: 21.7.24
    -Anyu-, szellorozsa, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!

Gratulálok!
    Ma semmit sem leplezek, irány a Balaton!! :)

4. -gyöngy-581

Szia!
    Jó lubickolást, hozzál majd egy lavórra való Balcsivizet nekem is, estére visszavárlak a lavórral együtt :D

A lavór itt van hozzá: [​IMG]

5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Tegnap strandoltunk ott ahol múlt héten megloptak minket...nézelődtünk, érdeklődtünk...fele annyian voltak, igaz az első fél órában már 1 papucs eltűnt a mellettünk lévő családtól...utána semmi extra...csendesség...eventelek nyugiban vagyok :)
    Szép vasárnapot mindenkinek :)

szellorozsa, cili53, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia:)
    Sajnos mindenhol vigyázni kell...:wuerg: A gerinc sok emberből hiányzik... -.-
    no de ettől még szép a nyár...:inlove: én a nyíregyházi élményfürdőben csobbantam nem rég... szerencsére semmi sem tűntel...
    de a bal szerencse úgy hozta, hogy a sürgősségin kötöttem ki:oops: mondanám, hogy jó buli volt.... :music: de nem....:wuerg:
    A nővérek kedvesek voltak... a dokik figyelmesek...
    Elintéztem magamnak 2 hét ráérős ágynyugalmi időt... :D Szóval éljen a farm:inlove:

szellorozsa, cili53, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  7. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Szia! Sziasztok!
    Nem tudok szóhoz jutni, hogy még papucsot is lopnak. Biztos én vagyok túl naiv ,vagy nem tudom micsoda, de ez a világ teljesen a fejére ált. A lopás előtt olvastam a tetőn dolgoztál ebben a 40°C fokban , pihenni, szórakozni akartál a családdal, a nehéz munka után, és itt van . Nem tudom sok embernek már lelke sincs???8)
    Eventet befejeztem, nekem tetszik az ilyen típusú játék.
    végre felénk lehűlt a levegő, csendes esővel , nyugi van most a farmon és a VV-ban is.
    Csak úgy öregesen szépen ballag minden a maga útján, én már mások hülyeségén nem vagyok hajlandó idegeskedni.
    Mindenki ma azt csináljon amit szeretne, SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!
    a1.jpg

szellorozsa, zsani_apja, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

lélek:inlove: Az bizony kiváltság....:inlove:

szellorozsa, cili53, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Szia!
    Lassan megnyugszik a párom is:)...ebből is tanultunk...30 év strandolunk, évi 10 alkalommal az 300 alkalom volt, és csak most ért a csapás8)úgyhogy az arány jónak mondható...most már értékmegőrzőben pihen az értékünk, a pénz meg hengeres nyaki tasibanxD
    És még szerda 23.35 perckor is akarták használni a bank kártyát...8)hogy most ők voltak vagy ha eldobták, akkor más, azt nem tudhatom...a szép kártyát nem tudták, vagy mertél használni, mert azon megvan a pénz:)

szellorozsa, cili53, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Szia!
    No de ennyire, nem kell hozzá semmi más csak a jót , a szépet, meglátni a másik emberben, az elesetteknek néha elég egy jó szó,
    nem is kell olyan sok minden a boldogsághoz szerintem.:inlove::inlove: Én így próbálom magamban elintézni a dolgokat. No azért van hogy nekem sem sikerül mindig, néha én is átmegyek a nem akarom tudni, nem akarok látni semmit és senkit.:inlove:

Igen mindig tanul az ember, ameddig csak él. No de nem is tudtok mást csinálni, kár már ezen rágódni, de én akkor is elítélem az ilyen embereket, nagyon is. Ha valaki éhes, akkor sem lopjon semmit, kérjen , szerintem minden ember ad neki ha mást nem egy szelet zsíros kenyeret. Azért meg lopni hogy nekem több legyen mint a másiknak, no meg papucsot..... hát.....
    Én az ilyen embereknek azt kívánom , hogy csak annyi rosszat éljen át , nem többet, mint az a másik akit meglopott.:( Hú most veszem észre magam alá írtam, de megkérem a modinkat hogy vonja már légy szíves össze:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.24
  11. -Holdfeny-.

Szép kártyával szerencséd volt;)
    mi ha lehet akkor olyan helyre megyünk ahol a strand belépő karórával fizethetünk.. s kifelé rendezzük a költést:music:
    Így nem kell bevinni a medencék mellé a pénzt... és értéket...
    remélem nem tűnt el sok pénz a kártyátokról...o_O s sikerült időben letiltani...

12. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Itt vagyok ujra,korhaz ki-be,remelem 1 ideig nyugtom lesz.Olvasom tombol a nyar,nalunk itt Chemnitzbe 2-szer volt ugy 30-32fok,ma is csak 27fok van.Nekem jol van ez igy,nem igen birom mar a pokoli meleget,eventet elkezdtem tegnap delutan,lesz ami lesz.

13. -gyöngy-581

Szia!
    Örülök neked, Remélem a leleteid is rendben vannak :)
    már nagyon hiányoztál a leltárból :)
    Igen sajnos nagyon meleg van itt nálunk az ország nyugati felében. A lakásban van 27 fok.
    Az alapevent nagyon könnyen teljesíthető, azzal nem lesz gondod. Ha a csillagos érmékkel nagy terveid vannak akkor azt viszont redukáld le, meglátod milyen tempóban adja a törölközőket hozzá. Én még ma is ültetek miatta, még egy bónuszláda van amit ki szeretnék emelni, de majd meglesz. :) Az alapevent az indulás napján készen lett :)

Nem készítettél valami szép képet? Olyan szívesen gyönyörködnék már benne :):inlove::D:inlove:
    Nincs kedved beszállni a játékba? Még ma lehet tippelni rá estig, akkor fogom zárni és mutatni a képet amit a nyitásról mentettem :)

-Anyu-, szellorozsa, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  14. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Igen reszt veszek,a tippem 8db csatni.
    Szepen haladok a eventel,sikerult 100-ast pörgetnem meg van Jacky böven:)öszinten nem igen szeretek fenykepezgetni.A korhazba csinos fiatal apolo lanyok voltak:)

-Anyu-, szellorozsa, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Köszönöm a tippet :)
    Én farmképre gondoltam, nem fényképrexD:cry:xD, de hát van aki a farmját csinosítgatja és van aki az áplónőket nézegeti..
    Hát, hogy őszinte legyek én az elsőre szavazok, ha szóba kerülne, mert utálom a kórházat és a csinos ápolónők sem izgatnak fel túlzottan :D:music::oops:

szellorozsa, cili53, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Az már szinte hűvös. Nálunk 41-42 fok volt. Döglöttünk meg. Mostani 30-at szinte hűvösnek érzem. Remélem kitart még a hűs.

17. -gyöngy-581

Sajnos nálunk nem tartott tovább, mint egyetlen éjszaka, ma már ugyanolyan hőség van..

szellorozsa, Galadriel, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Itt keleten jött 1 kis zuhi...1°-ot hűlt a lakás :) végre 29°van a lakásban xD

szellorozsa, Galadriel, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

upload_2024-7-21_20-23-47.jpeg

Ünnepélyesen jelentem, hogy megvan a győztes és persze az eredmény is:

A tippek amiket leadtatok:

Apja 0 darab,
    Cilike: Tippem : 4 db csatnit kaptál a ládákból
    szellőcske: tippem : 6 db. csatnit kaptál

Mesike: TippElek:5 db
    Norbi: 8 lenne a tippem
    Jófarmerlány: a tippem 7 Racsatnit kaptál, ez tuti.
    Koko: 8 darab

Nagyon szoros versenyben a győztes nem lett más, mint szellőcske. Gratulálok Neked, ügyes voltál.:D:inlove:
    Megkereslek levélben, hogy milyen három terméket szeretnél kapni :)

Köszönöm, hogy játszottatok velem, köszönöm a tippeket :) További jó játékot, szép estét kívánok mindenkinek :D

20. Kuzdern

Köszi a játékot...gratula a nyertesnek ;)