Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Galadriel, koko.54, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Nem azt kellet volna észre venned. a kislány kezében ott az isler rajta vagy a képenxD

cili53, Galadriel, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban nem vettem észre. :( Milyen helyes a kislány.
    Kárpótlásul elakartalak vinni moziba, de zárva van.

cili53, Galadriel, koko.54 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. broza

broza Fórumelemző

[​IMG] Jó reggelt! Hűűű de sokat írtatok, mióta nem voltam.....bár jópár napja nem voltam. Úgy röpülnek a napok, hogy észre sem veszem. Gyerekkorom óta fejfájós vagyok, az elmúlt időszakban meg aztán még jól rá is erősített. Tavasztól szedd magad akciókra jártunk....először eper, aztán barack, majd szilva....tegnap pedig almát szedni voltunk. Városi emberként annyira imádom ezeket....csend, nyugalom, jó levegő...egy kis kóstolgatás.xD Szerintem mindenkit le kéne mérni mikor bemegy és mikor kijön.xD Tavasszal vicces volt, mert a szedd magad epernél már ki is írták, hogy egy-két szem kóstolása megengedett, de több kilónyi gyümölcs megevése nem. Természetesen teljesen igazuk volt, csak sajnos ellenőrizni ezt nem lehet. Hallottam mikor ott beszélték, hogy csoportosan jönnek olyanok, akik bemennek, aztán meg üres kézzel jönnek ki. No szóval, tegnap szedtem finom, friss almát, és még a fejem sem fájt....úgy látszik, jót tett a tiszta levegő. Köszönöm szépen mindenkinek a recept ötleteket....bár azóta sem álltam még neki a csalamádénak. Lehet Anyunak lesz igaza....majd veszek inkább a piacon!xD Lassan november, ezután pedig már csak egy ugrás a karácsony.....ilyenkor már mindig elkezdem vadászgatni a karácsonyi ajándékokat. Most jövök rá, lehet ezért fáj mán' a fejem annyit.:wuerg:xD Ráadásul totál homály van...fogalmam sincs, ki minek örülne....no persze olyan, amire futja is a pénztárcámból. Ma szép idő van, elmegyek az egyik közeli bevásárlóközpontba, hogy ihletet kapjak. Talán ilyenkor még nincsenek tömegek. Az idő szép napsütéses, 6 fok....pedig tegnap már nagyon riogattak az éjszakai mínuszokkal, de itt Budapesten nem volt. Tegnap elfelejtettem beszedni a halloween naptár ajándékát, most 40 aranyba fájt:wuerg::cry:.

koko.54, cili53, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Hidegebb van, mint tegnap, de ragyogó napsütés. Tegnap kicsit megcsúsztunk a családozással, szóval kell ma is főzőcskéznem. Akarok egy jó kis rakott káposztát csinálni, meg egy kis rizssescsirkét.

Szavaztam. Szuper az új szavazó-.

Zene

Szia! De jó, hogy előkerültél! Remélem jől vagy.

Szia Csavargó! Ez a szedd magad szuper dolog. Javasolni kell bemeneti összsúly, beleértve a "göngyöleget" is, és a kimeneti súly hasonlítását. ;) Karácsony... tényleg a nyakunkon van. Ügyes vagy, hogy már nézelődsz.

koko.54, cili53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Minálunk is verőfényes napsütés van, ebéd után séta lesz az biztos ;)
    Jövő héten óra átállítás, 66 nap múlva Karácsony, lassan de biztosan kopik az év xD

koko.54, Galadriel, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok látom jól működik a szavazó :) Azt nem tisztáztuk hogy a szavazás hogy működik...aki erre jár mindenki szavazhat...vagy csak akinek van fönn képe...vagy csak a MB-od tagok.
    Mer ezt nem tudom. Katarizs-t már láttam valahol ahol irogat de nem tudom ki ő. Tehát akkor ezt be kéne célozni :)))

koko.54, Galadriel, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!

Be kell jelentkezni, hogy tudj szavazni. Írhatom úgy is, hogy bejelentkezést követően tudsz szavazni. Ezek szerint mindenképp be kell jelentkezni. :D

koko.54, szellorozsa, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  9. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia Szellőcske:)

Azért ismerős mert ezen szavaztam míg nem vot jó a szavazó, próbáltam megfejteni, hogy hogyan müködik a szavazás logikája de már nem használom :)mert most már jól működik:)
    Egyébbként szerintem , bárki szavazhat egy farmmal aki szereti nézegetni a képeket és bejelentkezik:)

Szia:)
    Szerintem te is szavazhatsz ha bejelentkezel és természetesen képet is csinálhatsz:)

koko.54, Galadriel, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Szia!

Tudom, ezért írtam szellőcskének, hogy a bejelentkezés feltétél. Egyenlőre nem akarok regisztrálni, csak feltöltésre használom a képeket. Ebből mi jön ki majd... :D

koko.54, Galadriel, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szerintem mostmár csak jó jöhet ki, én még teszteltem 2 napig,:inlove: de már nincs benne hiba ,tökéletes:):inlove:

Köszönjük, minden variációt kipróbáltam és szuper:)

koko.54, GA-BI-O-Farm, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    A weboldal egy nyitott tér, az regisztrál aki akar, és akkor szavaz és úgy ahogy szeretne.
    Nincsenek szabályok, a napi szavazási limitet a rendszer biztosítja.
    Csak is rajtatok és a regisztráló Játékosokon múlik, hogy tisztességesen van használva az oldal vagy nem... ha nagyon elszabadulna a helyzet, akkor persze, a regisztráció letiltásra kerülne és csak a topic törzstagjai tudnának bejelentkezni, de remélem ilyenre nem fog sor kerülni. :)

13. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Kedves Apjok nem ez vót a kérdésem. ...amit kiboncoltál...;)hanem az hogy bárki szavazhat a képekre?...mondjuk ha Hejőszalontáról jön...vagy éppen betévedt az italboltból...:D..érted.... mindenkinek meg van akkor ezek szerint engedve?....ha még csak most van itt elősször is..mer ha vót ilyen játék meg szavazás mindig meg kellett határozni kik vehetnek részt benne.
    Tehát ha jó olvastam akkor bárki....nahh ez vót a kérdés...xD

Jajj most látom egyszerre írtunk...ime akkor ott a válasz feljebb. :) Akkor már nem aktuális az írásom...de neked Apjok igen...:D

Kuzdern, koko.54, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Örülök, hogy megoldódott. Én is olvastam felettünk, picit vártam, nehogy mi is úgy járjunk, hogy egyszerre írjunk. :p
    Nagyon szépek a képek, rápillantottam egyesével, amikor bent voltam.

Kuzdern és koko.54 kedveli ezt.