Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Picit szerkesztettem, paár képet már csináltam életemben. :) Ez nem lett olyan tökéletes, de szerintem sem rossz. Nem kell köszönnöd, láttam egy pici csúszás volt a tiedben, azért csináltam.

koko.54, Galadriel, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ronda, hideg szürkeség van. Ma befejeztem az első adag birssajt-tekercset. Isteni lett. Majd adagonként gasztro ajándék lesz belőle. Lehet elkezdem a második adagot. Ma lehet gondolkoznom, hogy indulok-e. A végére értem a gazgyártásnak. Még agyalok. Aki indult, annak HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Szavaztam.

Zene

Hajrá magyarok!

Cilikém! Boldog névnapot kívánok.

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Cilikém!
    Bocsi én is boldog névnapot kívánok!Akartam már hamarább is köszönteni de mindig elmaradt bocsi!:inlove:
    www.tvn.hu_752551b6f1956e6719f323ee817de351.jpg Erőben, egészségben, boldogságban, minden jóban legyen részed!!!:inlove:

koko.54, cili53, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  4. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia Emese:)

Köszönöm szépen:)
    Szerintem indulj, a ládákat és a dekorokat érdemes kiszedni, aztán menet közben majd meglátod, rá érsz agyalni:)

Szia:)

Köszönöm szépen:)

Hajrá mindenkinek:)

koko.54, zsani_apja, Galadriel és 2 más kedveli ezt.