Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Meleg van. Ezt már Oli is utálja. Csak éjszaka erkélyezik, lehet vannak denevérek.... Voltam tornázni. Mennek a légkondik, de tárva-nyitva az ablakok.... A lecsóval egyszerűen nem tudok betelni. Mára még van, de lehet holnap megint főzök egy kis utánpótlást.

Megyek szavazni.

Zene

szellorozsa, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A lecsó nekem is nagy-nagy kedvencem, főleg, ha tojásos, különben nem bírja az emésztésem, ég a gyomrom tőle :), pedig alig teszek bele paradicsomot.

Puszilom Olikát, kérlek add át neki :)

Nálunk is nagyon meg van már megint.

Szavaztam.

Mindenkinek szép álmokat kívánok:

**jeje**, szellorozsa, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, szellorozsa, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Meleg van, de éjszakára lehűlt, lehetett nyitott ablaknál aludni. Tegnap volt az állatorvos nálunk bemutatkozó látogatáson. Szét volt csúszva Olitól, hogy milyen gyönyörű. Na az én macsekom bemutazkozott, 5 perc múlva már benne volt a doki táskájában. Mondta is, hogy ne ezzel a macsekkal nem fog összeveszni. Gyönyörűm hagyta magát megvizsgálni, kaptunk fültisztító cseppeket, meg élősködők ellenes cseppeket a hátára. Ez jó szúnyogok ellen is. Nincs sok, de csak kijár az erkélyre, és biztos, ami biztos. A tanyán nyugi van. Élvezem.

Megyek szavazni.

Zene (is)

Én bárhogyan szeretem a lecsót. Kolbásszal, virslivel, szalonnával, rizzsel, tojással, kölessel, húsival.... mindegy, csak lecsó legyen. Átadtam Olinak a puszit, mondtam te küldted. :inlove:

Kuzdern, **jeje**, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

Sziasztok!

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Tényleg itt a vég. :D Már vásárolni sem enged.

Kuzdern, **jeje**, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tudunk a problémáról, már tegnap késő este jelentkezett, akkor jeleztük is a Központ felé. Dolgoznak rajta az illetékesek, reméljük, sikerül mielőbb a hibát orvosolni.
    Megértéseteket, türelmeteket köszönjük!

9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Séta megvolt szavazok, és robogok is tovább...:)

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Már megint készülődik a hőség, de az éjszakai hűvöst imádtam. Olikám egyik kedvenc helye a számítógép, klaviatúra, egér... szóval ketten farmozunk. Főzni is együtt főzünk, sőt tusolni is jön velem. A tanyán nyugi van, gazdagodtam a trágyából. Ilyenkor szoktam felhasználni a trágyadombos ládát.

Megyek szavazni.

Zene (megnőtt ez a kislány)

Vigyáznak a bukszádra. :p;)
    Csak óvatosan, semmi kapkodás!

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a hiba elhárításra került, egy ki/be lépést követően próbáld meg Te is újra, ha vásárolnál.
    Köszönjük türelmedet!

12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

EVENT
    Segítség
    farmerSStől
    Számítás Dolphintől

Köszönjük a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 31.7.24
  13. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Emese,egy kicsit kesve az uj kep szepre sikerült.gyöngy,a tied is szepre sikerül,tetszik mind kettö.
    A event kicsit kesve de sikerült,a mostanin meg gondolkodom,Emese,köszi az infot.
    Kedves Annacska,ezer bocsi hogy igy megkestem.
    Szeretettel sok boldog nevnapot!
    Ma nalunk is nagy meleg volt,meg mindig, ha igaz viharokat mondonak ejszakara 30 fok volt.

Kuzdern, **jeje**, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

Sziasztok!
    Kokokám, köszönöm a jókívánságot, nem késtél le semmiről!;)
    Mesike, köszönjük az Event-beharangozót! :)
    NEM learatni reggel-délelött, 14 óráig a Főfarmon és a Szédült szántón a felröppenők miatt!!:wuerg:

Kuzdern, **jeje**, zsani_apja és 7 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia! Sziasztok :)
    Köszönöm szépen a dicséretet :)

Szavaztam :)

upload_2024-7-31_22-30-16.jpeg

16. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Szép reggelt az új hónap első napján:

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Nagyon meleg napunk volt. Ma futkosós nap volt. fózés, takarítás.... A csövest csinálom, a hétvégiket meglátom. Az új üdvzlő akármi szedjétek ki a hírekből.

Szavaztam.

Zene

Kösziiiiii...
    Szívesen.

Kuzdern, cili53, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  18. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Eventet csak elkezdtem egy kicsit kesve,sok sikert akik csinaljak.
    Nalunk ma nem volt olyan nagy meleg,estere egy kis suhe volt.ejszakara nagyon jo.

19. jófarmerlány

Sziasztok!

Kuzdern, cili53, **jeje** és 3 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...nahh akkor a kis Oli bemutatkozott..de drága lehetett...:) Aladár is most zavarodott kicsit mer másik szobában alszom..és nem tudja most merre van az arra:) Hét elején virusos betegség volt...elég csúnya..de hála csak a fiamnak...szegény megszenvedte.
    nem szeretném ha másra is hatna...6-7-8 -án megint osztálytali..Most Tatán lesz a változatosságért...2 éve Lellén volt.
    Az oszifőnök ott lakik. Nagy pakolások voltak megint onnan-ide innen amoda..;)xDmár uncsi...
    Eventet most akarom kezdeni..:music:de nincs sok kedvem..ennyi növényt letermelni:wuerg: nem sok?? vagy csak nekem...nem tudom..
    a Felhő nem rossz az biztos.
    Holnap megyek fodrászhoz..utánna a két kiscsajt elviszem fagyizni..mamánál vannak most..de hétfőn megint mennek nyaralni.
    Amióta vége a sulinak szerintem nem voltak otthon..:Dtáska letéve..és azóta táborok..falu..hétvégiház...meg is mondták csak szeptemberben mennek haza. Falun 4 macsak 4 nyúl...amoda 4-8 közötti macska..változó...:)
    Tihanyban voltaj és ott van valami ürgegulyas hely...ahol ugrálnak ki az ürgék...4-szer voltak .
    Kiskecskét 4 órát simogattak:)). Jó nekik...hál Istennek gondatalan szép gyermekkoruk van...:inlove: Itt vannak a cicákkal nemrég vitték oda 4 cica 1 akkor nem volt meg..de másnap meg lett...:)

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2024/08/01/dac2838d227d948704944b0f0269ec67.jpg Igaz mán milyen nagyok :)

Szavazok.. Ohh mán nem jelenik meg a név és jelszó...:oops:most akkor nem szavazok hónap megkeresem...amióta az ember sütit töröltxD sok minden nincs...Facabokra kell mindig beírni..meg farmarama...nahh holnap megkeresem..megnézem az eventet:D

Utoljára szerkesztett: 1.8.24