Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Most már megmerlek szólítani. :D Talán én vok a leggátlásosabb itt a fórumon. :( erre ne reagáljon senki :D
    Nem volt nagy ördöngösség, amikor írtál, megnéztem, mikor volt az utolsó hozzászólásod és 2017 látszik. ;)

szellorozsa, cili53, teomokus és 5 más kedveli ezt.
  2. teomokus

teomokus Fórumlakó

Örülök Zsani_apja, kedves Tőled! :D
    Ha tudnád, hogy hány napja rágtam a körmöm, hogy majd holnap írok... Aztán ismét holnap lett. o_O
    Na de ez az utolsó hsz. lecsekkolása, ez nagyon tetszik! :D- Nekem ez túl magátólértedődő lett volna, inkább agyaltam! De hát vannak dolgok, amelyek a hosszú évek során sem változnak... :):music:

szellorozsa, SnéDóri, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa és teomokus kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...dehogy reagálunk...még véletlenül igazat mondanánk..:D
    Hogy te milyen leleményes vagy...meg se néztem volna mikor szóltam utoljára...;):p
    Akár hiszed akárnem...de úgy eszembe volt néha mikor küldtem az ajikat és a neved szerepelt a listán..mer az nem tűnik el szerintem ha nem is játszik az ember...szóval úgy éreztem hogy majd vissza fogsz térni...és télleg...:inlove:
    Hát igen nem sok kép van az oldalon..de majd a tiéddel eggyel több lesz...;):)
    Szia...remélem azért nem volt nagy a csúszás és nem történt baj.
    Én is ma féltem hogy orra dőlök...o_O. Ismerősömnél újból voltam cseresznyét szedni...de a múltkor én csak létra tartó voltam.
    Most nekem kellett felmenni...és egy hajlós ághoz támasztották létrát...:oops:nem törik az el....mondták...ne féljél....o_O még egy lépést még egylépést...meg feljöttek megmutatni hová tegyem a vödröt a létra legtetejére...olyan bővítős fémlétra volt az égig...na szedtem egy fél vödörrel...jöttem is lefelé...kérdezik a távolból...arréb kell tenni a létrát?? mondom nem..elég ennyi :D. Szóval nagy megbecsüléssel ettem a cseresznyét...mivel megdolgoztam érte...:D Mondták menjek holnap is...mondtam majd jövőre...:pxD
    Most annyi cseresznye van errefelé mindenkinek mindenki kínálgatja.
    Nahh fáradt vagyok...összeállítottam a rakott krumplit 10 órakkor...holnap délelőtt csak sütni kell...:sleepy:
    Megyek zuhanyzás..igaz 1 óra van de csak nem ébrednek fel a macskák...xD a többiek meg biztos mélyen alszanak..:D
    Szavaztam is...arattam is...

Utoljára szerkesztett: 17.6.26, 00:14