Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nahh megvagyok...kicsit volt elég sok minden..meg múlt héten a temetés..tegnapelőtt meg a kis tigrisemnek elég komoly dolgot diagnosztizáltak...2 hét múlva kaptunk időpontot Debrecenben...a szájsebészetre..eggyem meg a kis drágám...
    Nagyon jó Joe Cocker...hát ez a mozgás utánozhatatlan....super jó dal...:) köszi..
    Szia..hát igen többet kellene kézzel írni...én meg rájöttem hogy a bal kezemmel visszafelé írok...:eek:xD ez úgy volt nyáron egy rendezvényen a pedagógussal beszélgettem bal kezes mint én...de ő mindkét kézzel tud írni...igazgatónő volt anyukája és otthon megengedte neki. Szóval mondta hogy néha azzal szórakoztatta a gyerekeket..hogy mindkét kezével írt a táblára egyszerre és duplán lett leírva.
    Nahh mondom én is kipróbálom...elkezdtem írni közepétől a lapnak....és jobb kézzel haladtam balról jobbra...bal kezemmel meg jobbról balra teljesen visszafelé fordítva a betűket csak néztem mit tudok..:eek:
    Nahh Erzsike..ez meg mi..:oops: én a legutolsót hallottam még...kimondani is elég nem leírni...;):D Grécsi László meglepődne...;):)
    Szia... nekem erről a töltött káposzta jutott az eszembe...;)xD
    Jó a versike :) megyek szavazni...majd aratni..de megnézem holnap ha lesz event..hogy mit kell pakolni...Jóestét éjszakát...mindazoknak akik majd aludni fognak :)