Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Most már megmerlek szólítani. :D Talán én vok a leggátlásosabb itt a fórumon. :( erre ne reagáljon senki :D
    Nem volt nagy ördöngösség, amikor írtál, megnéztem, mikor volt az utolsó hozzászólásod és 2017 látszik. ;)

2. teomokus

teomokus Fórumlakó

Örülök Zsani_apja, kedves Tőled! :D
    Ha tudnád, hogy hány napja rágtam a körmöm, hogy majd holnap írok... Aztán ismét holnap lett. o_O
    Na de ez az utolsó hsz. lecsekkolása, ez nagyon tetszik! :D- Nekem ez túl magátólértedődő lett volna, inkább agyaltam! De hát vannak dolgok, amelyek a hosszú évek során sem változnak... :):music:

3. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

4. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...dehogy reagálunk...még véletlenül igazat mondanánk..:D
    Hogy te milyen leleményes vagy...meg se néztem volna mikor szóltam utoljára...;):p
    Akár hiszed akárnem...de úgy eszembe volt néha mikor küldtem az ajikat és a neved szerepelt a listán..mer az nem tűnik el szerintem ha nem is játszik az ember...szóval úgy éreztem hogy majd vissza fogsz térni...és télleg...:inlove:
    Hát igen nem sok kép van az oldalon..de majd a tiéddel eggyel több lesz...;):)
    Szia...remélem azért nem volt nagy a csúszás és nem történt baj.
    Én is ma féltem hogy orra dőlök...o_O. Ismerősömnél újból voltam cseresznyét szedni...de a múltkor én csak létra tartó voltam.
    Most nekem kellett felmenni...és egy hajlós ághoz támasztották létrát...:oops:nem törik az el....mondták...ne féljél....o_O még egy lépést még egylépést...meg feljöttek megmutatni hová tegyem a vödröt a létra legtetejére...olyan bővítős fémlétra volt az égig...na szedtem egy fél vödörrel...jöttem is lefelé...kérdezik a távolból...arréb kell tenni a létrát?? mondom nem..elég ennyi :D. Szóval nagy megbecsüléssel ettem a cseresznyét...mivel megdolgoztam érte...:D Mondták menjek holnap is...mondtam majd jövőre...:pxD
    Most annyi cseresznye van errefelé mindenkinek mindenki kínálgatja.
    Nahh fáradt vagyok...összeállítottam a rakott krumplit 10 órakkor...holnap délelőtt csak sütni kell...:sleepy:
    Megyek zuhanyzás..igaz 1 óra van de csak nem ébrednek fel a macskák...xD a többiek meg biztos mélyen alszanak..:D
    Szavaztam is...arattam is...

Last edited: Jun 17, 2026 at 12:14 AM
  5. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!

[/QUOTE]Akár hiszed akárnem...de úgy eszembe volt néha mikor küldtem az ajikat és a neved szerepelt a listán..mer az nem tűnik el szerintem ha nem is játszik az ember...szóval úgy éreztem hogy majd vissza fogsz térni...és télleg...:inlove:
    Hát igen nem sok kép van az oldalon..de majd a tiéddel eggyel több lesz...;):)[/QUOTE]

Aranyos vagy!:inlove: Nekem is sokszor jutottatok eszembe! De az sajnos nemigen volt a pakkliban, hogy vissza tudok jönni. :sleepy: Aztán, most mégis itt vagyok, és ez a lényeg!:):inlove: És igen, remélem előbb-utóbb meg lesz az a farmkép is... :music:

Küldtem a csillaghullást mindenkinek.:) Bár képzeljétek, máris elfelejtettem a jelszavam.8) De ebben van már gyakorlatom, szóval gyorsan megoldottam! ;)