Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!
    Szijja Cilikém! Pont ezt mutatja nekem is, csakhogy én még feltölteni sem tudok, mert a Farmeramás feltöltő sem működik nálam...-.-
    Írtam Farkasunknak, de szerintem, most gyógyulgat...

Utoljára szerkesztett: 26.2.25
    cili53, **jeje**, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kis szürkeség némi napsütéssel. Kicsit enyhült az idő. El kell mászkálnom pénzet felvenni, valami kaja is kéne.... Nagyon álmos vagyok, pedig aludtam. Olikám is alszik, mint a bunda. Már megint az eventesen lesz, egy jó macerás event. Lehet kihagyom.

Event
    Segítséget nem leltem.

Próbálj meg takarítani a gépeden.

cili53, **jeje**, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  3. Jane_Jeans

Jane_Jeans Utánpótlás-írogató

Szia!
    Mondtam én, de legalább a remény hal még él. :D :)

cili53, **jeje**, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  4. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok!

Nálam sem működik a farmszépségverseny oldal , nem tudok szavazni .

Karneválos eventes területen fog zajlani két hétig, legalább farmon tudok ténykedni . Eventtel meg jutok míg jutok, nem fogok kapkodni.
    Napokban betegeskedés zajlott nálunk , láz , nátha , köhögés már kezdünk jobban lenni . Fruzsinám is szabadságolta magát a suliból egy hétre.

Szép délutánt Mindenkinek :inlove:

cili53, **jeje**, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Nálam rendben van a szavazás, szavaztam is bőszen :D
    Szia Tinám. Igen eventes területen lesz a karnevál. Nem baj, legalább mehet tovább a napi tevékenység, pajtatöltés, gazdakör, stb. Kicsit unalmas lesz majd aratgatni 4,30 óránként, nem is biztos, hogy sikerül. De megoldjuk :)
    Remélem már jobban vagytok, gyors gyógyulást kívánok :)

cili53, tina07141983, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Gyors infó osztás!
    Jelentkezett drága Farkasunk, próbálja orvosolni a hibát!:)

Utoljára szerkesztett: 26.2.25
  7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nalam müködik minden rendiben.
    Betegeknek jobbulast,eventel haladok majd ahogy sikerül.

cili53, Fätum, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Köszönjük Mesike az Event-leírást!
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, tina07141983, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Végre szavaztam. Ma napközben állítólag helyre áll a képfeltöltő (Farmeramás) :)
    Nem tudom eventelek-e...Tudom az eventesen van, de ha nem aratok időben akkor lehet elúszik...Mindig így járok.:sleepy:
    7 végén jönnek a lyányomék, Fruzsikám itt is alszik, mert Ricsó megy valami kan buliba...:wuerg::p lesz majd szeretgetés.:inlove::inlove::inlove:
    UI: Olvasgattam az eventcsevegőt, most előszőr szavaztam, hogy mennyire tetszik az event...Adtam 1 pontot...a játékosok 87%-a így döntött.o_O Részemről felejtős ez az odavetett, 2 hetes rétestészta nyújtású, időre kell!!! aratni event.-.- Aki belekezd annak hajrá.

Utoljára szerkesztett: 27.2.25
    tina07141983, **jeje**, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  10. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Anyu:)

Sajnos nálam továbbra sem lehet szavazni, a vírusírtóm, veszélyesnek minősítette a weboldalt:( tobb mint 10 éve az avast használom, eddig simán betudtam lépni és szavazni, 2 napja nem tudok belépni:)írok Wolfnak:)

Az eventet elkezdtem...

tina07141983, -Anyu-, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség van. Takarítós nap van ma, de már végeztem. Vacak napom van, kilánykámmal összevitatkoztunk, és ezt nem szeretem. Remélem holnapra máskápp látja a dolgokat és megbékélünk. Rossz ez így nagyon. Ezt az eventet nem igazán hajtom. Ha eszembe jut kapálok, de én is 1-t adtam.

Szavaztam,, simán.

Zene

Szépike lettél nagyon!
    Szívesen.
    Ha arrajárok kapirgálok, amikor eszembe jut. 1. Szerintem is.

Fätum, tina07141983, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Emese Drága :) Köszönöm szépen, bár ez most nem csinosított, inkább funkcionális, a mamutok és a raktárházak miatt, de azért így is fontos a harmónia a számomra :)

Bár van leírás azért elvacakoltam vele, mire sikerült kicserélni a képet De most büszke vagyok magamra, hogy sikerült :D
    Amúgy szerintem a legszebben berendezhető terület az az erdei tisztás. Ez a játéktér a kedvencem. Itt szoktam a piccolókat is kibontani.

Ma reggel próbáltam szavazni, akkor nem sikerült, megyek megnézem, most sikerül-e?
    Update: sikerült :inlove:, szavaztam is ma is bőszen :D

Szia Anyuci :) Hát, ha belépsz naponta a farmra egy-két alkalommal azért érdemes belépni az eventesre is. Nem oszt nem szoroz, mert a napi tevékenységbe nem zavar bele. 1-2 perc és kész is az aratás. Én se fogok több energiát szánni rá. De ha két hét alatt sikerül elérnem az első felhősort, akkor már megérte. Szóval (szerintem) ha van / lett ez a csodás karneválos event, akkor a minimumot legalább érdemes kihozni belőle.

Utoljára szerkesztett: 27.2.25
    tina07141983, cili53, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  13. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Szavaztam. :)
    -
    A Valentinos event nekem nem sikerült, talán ha akkor is két hét lett volna rá...3 nap elment csak mire ültethetővé vált a terület. Egy hét alatt még a feléig se jutottam pedig napi 3x arattam.
    Amúgy sem könnyű ott eventelni, de ezek a nehezítések, borzasztóak.
    Most sem használható azonnal az egész terület. Elkezdtem, de nem teperek...lesz ami lesz, nem igazán érdekel ezek után. 8)

tina07141983, cili53, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, tina07141983, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Ma egy picit jobban átértékeltem a dolgokat. Idő hiányában nem sokra fogok menni ezzel a karneválos eventtel. :( Viszont könnyen elengedem, már írtam valamikor, most a valós élet jobban leköt. Úgyhogy búcsúzni jöttem tőletek.
    Jó éjszakát!
    :D

tina07141983, **jeje**, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...azé nem kell annyirra búcsúzni....de helyesen döntöttél mint írtam is akkor..lehet sokkal lazábbra venni...nem kell minden...nem kell mindent csinálni..mindehova írni...teperni erre- arra...de azért nézegessél be néha :):):inlove:

juhúú, tina07141983, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van. Főzős napom lesz, meg délután jön Zsuzsikám csajoskodni kicsit. Megyek mászkálni, meg kávézni.
    Mi is így csináljuk. Ez játék, nem kell stresszelni.
    Na ne mááááá! Azért néha bekukkanthatol ám! A VV nagyon fontos, jól teszed, ha azzal foglalkozol.

koko.54, tina07141983, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia apja :) Naaaa, azért remélem ez nem végleges elköszönés, mert nagyon szomorú lennék. A VV nagyon fontos, de azért visszavárunk ám. :inlove:

Galadriel, koko.54, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
  19. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szia!
    Ezt egyedül neked kell megtenned , megértelek, se rá se lebeszélni nem foglak.
    Ha a VV-ban találtál ennél értelmesebb elfoglaltságot, szórakozást, akkor jogosan teszed amit teszel. Nem pótolja a VV- ban való értelmes dolgokat semmi. Ahhoz túl rövid az élet, hogy megláss minden szépet és jót a VV- ban nem csak virtuálisan.
    Sajnálni fogom ha nem jelentkezel....... azért én még nem búcsúzkodom:inlove:

BOOM és 1 tápos tenyésztés akit érdekel, jósunk márciusra éjszakai állat tenyésztését jósolja
    sok lábú, és türkizes, szerintem a szentjani.... de csak szerintem.Saját felelősségére pakolja aki akarja meg a kupit.

Utoljára szerkesztett: 28.2.25
    koko.54, tina07141983, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Kicsit felrázzuk a topikot, apja lelombozta. Ennyi idézést nem kaptam fiatal korom óta. :D
    Jól kipanaszkodtam magam, megyek képeket tölteni. Lett a telómon több, mint 2000 kép a macskákról, muszáj leszednem a gépre.

koko.54, Galadriel, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.