Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

tina07141983, broza, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nem is tudom, hogy a pitábamondjam. :D Sógornőm abba tették, ilyen zsemlye szerű, az is megvolt picit sütve és tortillába. Azt nem tudtam megkóstolni. Olyan fakó tészta szerű, fújjj. :D
    HOBO jól mormogott, nagyon super volt.

tina07141983, broza, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  3. broza

broza Fórumelemző

Drága Anyóca! Sajnos nekem is csak egy drakula papagájom van. Próbáltam szerezni, de szinte képtelenség.....mivel egyet kaptunk eventből, szerintem kb. senki nem akarja elcserélni. Egyetlen ajánlat van a hajómon....viszont 3 db "Kroki kisasszony mindig nyer" kitehetőt akar érte.
    HOBO-ról épp tegnap olvastam egy aranyos cikket a facén. Egy hölgy kiposztolta a réges régi ellenőrzőjét....igazgatói intőt kapott azért 1982-ben, mert a kollégiumból egy este kilógott HOBO koncertre. Most pedig elvitte valamelyik HOBO koncertre, és megmutatta neki....HOBO leláttamozta!xD

Utoljára szerkesztett: 6.10.25, 14:40
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok, szia Anyu!

Tegnap este raktam ki ezeket a hajóra, mert nem tudtam egyet se levenni.
    Azért az gáz, hogy rózsa terményesekért sem lehet drakula papagájt beszerezni. Ok., hogy mindenkinek 1 van, de szerintem
    az élelmesebbek már begyűjtöttek belőle.
    Mára ez kelt el, szóvak 1 Panniért sikerült szerezni. Nem tudom kell e így, ha nem akkor megtartom magamnak.

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez nagyon .. :)
    Nekem a régi fleknimet Eperjes Karcsibá dedikálta anno Sopronban. Csak az volt nálam, azért adtam neki oda. :D Meg is keresem, remélem még megvan.
    Szia!
    Nevetséges ez a csere. Ez a Pannis jó csere volt. :)

6. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

sziasztok !

Nagyon szépen köszönöm Mindenkitől az ajándékokat / vízköpő ólak -elsősorban / !
    Nem szeretem a teliholdast -meg is van az eredménye- , mindig elhanyagolom most viszont a -Tenyésztős - miatt , mindenképp szeretnék részt venni , kénytelen vagyok foglalkozni vele.
    Talán összejön a mennyiség ami az induláshoz kell -ha nem , össze nem dől a világ - , ajándékot azért ajánlottam fel.

Talán már bereppent a pajtába ;)

Gagyi a csere -szó , mi szó - , de ha kerestek valamit ..írjatok

7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa és broza kedveli ezt.