Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok..én se banyát se fát nem látok ;)
    Kész lett az event...meg van két felhő de még felröpi kell..én még ennyit életemben nem 0 perceztem event alatt mint most...a csuklóm kiakadt. Ennyi felröpit kérni..:eek:...nem értem...borongós idő...
    Közben Emese hallgatom Joe Cockert super..most meg Pink floyd-ot....bele keveredett a Stone is ...:Dbőség zavara...:inlove:
    végén meg Pruple :) hát ezek zenék javából...:)
    Gabio elolvastam az előadást..megint tetszett amit írtál:)
    Ilona megjegyeztem egy életre hogy Apjok Géza :)....Gabio pedig Tihamér :)köszi...
    nahh megyek pakolászni...:sleepy:majdnem fázom..kimostam sok cuccot behoztam az erkélyről...hátha itt jobban süt a nap...:D

koko.54, -Anyu-, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ennek örülök, Rózsika. Itt is csúnya idő van már napok óta.
    Holnap péntek, főnök elküldött szabira, nem Szabina :D , szerdától pihenő lesz.

koko.54, szellorozsa, _Ilona49_ és 7 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Most éppen szép idő van.Délelőtt tornáztam, aztán mászka. Délután Danikámmal voltam. Segített eltűntetni a bolognait. Holnap spenót lesz. Valami leveske is kénne...

Szavaztam

Zene

Gratula! Vettem 1-1 csomagot, szóval most mindenem is van.
    Igen most a régiek voltak soron. Elképesztő az energiájuk még mindig.

koko.54, Dél-KoreaNiki, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, szellorozsa, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Hozok 1 kis frissítőt!
    [​IMG] Jövök szavazni...Mamár süt a napocska, jön a jóidő...:) Én brokkoli krémlevest, kolbászos-tojásos lecsót, grill csirkemellet-rizzsel, és GM sajttortát sütöttem...Ma nemfőzők...:p
    Annám, drágasszágom! Szépek lettetek!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 19.5.26, 08:28
    koko.54, Ms.AbyZu, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

banyán fa vágott.PNG a fát már látod, banyának meg itt vagyok jó magam;)xD

Köszi! Én is meglepődtem.......

koko.54, jófarmerlány, SnéDóri és 8 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Szép napot
    Napsütéses, de szeles idő van. Nyugiban kapálgattam, olvasgattam. Főztem egy kis spenótot tüktojjal. Még mindig nem tudom milyen levest ennék, így aztán az kimaradt.

Szavaztam.

Zene

koko.54, jófarmerlány, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

Szia most már értem...hogy ez fa :) de amugy létezik is ilyen???vagy elírták a banánfát...de nem hiszem...mintha rémlene hogy volt ilyen titokfa...mindenesetre még nem láttam banyánfát....meg banyát se fán...:D
    Meg van az utolsó dekor is mán nem kell gyűjtenem a felröpit...ahhoz képest hogy nem akartam csinálni csak csináltam...
    megyek szavazni is tennap elfelejtettem..vannak új képek tudom...Emese láttam is tiédet...de megkukkolom ha még van új...:)

Apjok látom te is megjegyezted egy életre hogy Rózsikának hívnak...:D...nahh de azért nekem a saját keresztnevem jobban tetszik...;) Ettől mán csak a csipke józsika jobb....:eek::oops:
    Igen Emese láttam már az új képed nagyon szépre sikeredett...
    De Ani a tiéd is új..úgy látom de neked maradtak a pontjaid nem nullázódtak?...ügyesen cserélted..:)vagy nem új lenne??? ezzel megfogtál...:) de egyre jobban gondolom hogy nem új...:)
    De Anyu írta feljebb hogy új..én meg megyek utánna...xD

Utoljára szerkesztett: 19.5.26, 20:10
    koko.54, Kuzdern, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Banyánfa: https://hu.wikipedia.org/wiki/Banyánfa

koko.54, Kuzdern, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

koko.54, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Amikor az első képeket hoztam a pletyisbe, én is rákerestem, mert még nem hallottam róla :)

Szép álmokat, jó éjszakát kívánok :)

12. Galadriel

Szellőcske igen létezik. Fojtófüge. De már látom kaptál infót. Köszi, örülök, hogy tetszik.

koko.54, Kuzdern, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

Szellőcske, nekem nem új a képem, sőt ősrégi, már cserélni kéne! :D

Mesike, én ma borsó levest főztem/extra zsenge borsóból/ és túrós tészta volt hozzá, jó kis szalonnával alá bélelve és a tetején is jól megszórva. :D Utána égy kis cukormentes vegyes kompótot csináltam, még tavalyi eltett gyümölcsökből! Ki kell "enni" a mélyhűtőt, hogy lehessen begyüjteni hamarosan új növényeket-gyümölcsöket. ;)

Szellőcske, hova tűnt a bannered?
    Két játékos merre tűnt a Szavazólistából?
    Szép álmokat mindenkinek!

14. szellorozsa

Ani kiteszem és 1 hét múlva mindig eltűnik..Apjok azt mondja a képfeltöltő miatt..mer nem tárolja...most megpróbálok más kép feltöltőt..
    hátha megmarad...utánna megyek én is fekvőbe...bár ma kicsit bekóláztam..ilyenkor nem vagyok nagyon álmos:( koffein rám ilyen hatással van..mi lenne ha még kávéznák is...o_O Jóéjt...aludjatok jól...reggel legyetek kipihentek..:)

koko.54, Kuzdern, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Szép napot
    Gyönyörú idő van. Kitört a nyár. Rábeszélem magam és főzök egy kis tojáslevest meg túrógombócot. Aztán összeírom a rendelést, nem akarok cipekedni. Délben tornaóra, előtte angol... A délutánom még szabad.

Szavaztam.

Zene

Nagyon jó a borsóleves, de nálunk még 2500 ft kilója, és csak a 40 %-a hasznos anyag, a többi szemét. Szóval nekem ez még drááááága, a teraszon meg nincs borsóm, bár lehet célszerű lenne....

koko.54, Kuzdern, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.