Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cili53

cili53 Fórum veteránja

Utoljára szerkesztett: 2.9.25, 15:24
    zsani_apja, szellorozsa és Galadriel kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Húúúú! Ezt szörnyű lehetett látni. Szegény fák. Értem én, hogy muszáj volt, de akkor is. Mi lesz a helyükön? Igen jó kis sapat verbuválódott itt össze. Segítőkész, jó emberek.
    Cilikém a tippelősödet beraktam a szavazóba ám.

Tippelek: 26.752 db cic

zsani_apja és cili53 kedveli ezt.
  3. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia Emese:)

Köszönöm szépen:)

Kiváncsi lennék hányan olvasták el a tippelőst? :inlove: rajtad és rajtam kivül:):p

zsani_apja és szellorozsa kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..azt a Emese..nem semmi egy nóta volt...hidegrázás melegben..meg cool...;)nagyon super..

Nahh Erzsike így már a végén kialakult..jól néz ki a kert..a páromnak is mániája..a fa bokor kivágása...:) de nektek muszály volt..szép lett..ügyesek vagytok..
    Drága Cilikém tippelnék én...de nem értem a tényállást...:D
    Sosem 0 perceztem ólakkal..fogalmam sincs merre hány méter...látom van 17 macska ólad..eddig értem pergetté forgattá..azt is értem
    ki tudja mennyitt...most az a kérdés hány macskád lett??? gondolom..de honnan tudjam xD
    2 óra hosszáig csináltad a 0 percezést???? ezt sem értem..akkor millió macskád lehetett...
    Kicsit magyarázd már el...Köszönöm.

cili53 és zsani_apja kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Csak írj egy számot, lehet telibe találod nullázás nélkül. Eredményhirdetés után meg majd nullázódik.
    Nem pörgetett, szóval nem lett bónusz a kerékről. 2 órán keresztül nullázott. Egyszer állt fel a nokedlit leszűrni. Postás kétszer csengetett, aztán elment. Általa nem csökkent a 7200 s. Szóval csak egy szám kell.
    Egyenlőre működik, a csavar is marad belül. :D

cili53 kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia Szellőcske:)

A nulla percezés azt jelenti,hogy ahogy megetetem az állatot, azonnal beérik az ól, csak kattogni kell ..........és természetesen sokkk sokkk táp is kell és sok bónusz , hogy minél több állatot adjon egy ól:)

Nem 17 ólam volt,:inlove: hanem 17 cicám:) több mint nektek:):p

Sok millió állathoz több százezer táp is kell:):inlove:

Természetesen az a kérdés hogy hány cicám lett a nulla percezés után :)

Hali:)

Tényleg felálltam majdnem telitalálat:p de nem egyszer sokszor.../ untam/ leszürtem a nokedlit , a "postás mindig kétszer csenget" nagyon jó film jó a szereposztás is Jack Nicolson és Jessica Lange . /tévedtél mert vasárnap ne jár felénk a postás/

zsani_apja kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Valóban tévedtem. Portást akartam írni, aki terelte a macskákat. :D