Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Picit szerkesztettem, paár képet már csináltam életemben. :) Ez nem lett olyan tökéletes, de szerintem sem rossz. Nem kell köszönnöd, láttam egy pici csúszás volt a tiedben, azért csináltam.

szellorozsa, koko.54, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ronda, hideg szürkeség van. Ma befejeztem az első adag birssajt-tekercset. Isteni lett. Majd adagonként gasztro ajándék lesz belőle. Lehet elkezdem a második adagot. Ma lehet gondolkoznom, hogy indulok-e. A végére értem a gazgyártásnak. Még agyalok. Aki indult, annak HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Szavaztam.

Zene

Hajrá magyarok!

Cilikém! Boldog névnapot kívánok.

szellorozsa, _Ilona49_, broza és 5 más kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Cilikém!
    Bocsi én is boldog névnapot kívánok!Akartam már hamarább is köszönteni de mindig elmaradt bocsi!:inlove:
    www.tvn.hu_752551b6f1956e6719f323ee817de351.jpg Erőben, egészségben, boldogságban, minden jóban legyen részed!!!:inlove:

szellorozsa, _Ilona49_, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  4. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia Emese:)

Köszönöm szépen:)
    Szerintem indulj, a ládákat és a dekorokat érdemes kiszedni, aztán menet közben majd meglátod, rá érsz agyalni:)

Szia:)

Köszönöm szépen:)

Hajrá mindenkinek:)

szellorozsa, _Ilona49_, broza és 6 más kedveli ezt.
  5. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Eröt, egeszseget!
    Latom igen sok magyar indul,en meg gondolkodom utolso nap döntök.HAJRA MAGYAROK!

szellorozsa, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...most már én is bekapcsolódok a helyzetbe :) Annyit tetszikeltem hogy a jobb kezem már csak ütné tovább.
    Jó volt olvasni a sok jó híreket.
    Gyöngy nagyon örülök hogy újra köztünk vagy...tudtam hogy így lesz nemsokára..:inlove:
    Erzsike ...Cilike utólag sok boldog névnapot kívánok...holnap Katalin arról már nem maradok le...;)
    Tina hát Nagymama leszel:inlove:..gratulálok..nocsak a fiatalág leköröz.:inlove:
    Emese a dalokat végig fogom hallgatni..jó a repertoár:)
    Nahh ki maradt ki Annácska Apjok Kokó Anyjok Erzsike Rózikám...Ilona...Dóra...Zsuzsi..Norbi..meg nem akarok kihagyni senkit de mindenkit olvastam :)
    Gratulálok a topposoknak...pláne Ciliéknek újból remekeltek...
    Le vagyok maradva kicsit az eventekkel..0 percezni kell koromért ...nincs sok a háznál. A toppon még nem jutottam be nem sokára. A keresőnél Felhő a cél és jól van :)
    A kis tigrisem beteg :( Elvittük itt a városban és talált a jobb állán ilyen csomót ...mondta ez nem jó:( írt fel címeket Bpest..Debrecen.
    Debrecenben csináltak szerdán röngent többet...megy szét az álla..:( és foga gyökere és terjed át a másik oldalra. Most a doktornő átküldi a Bpestre nagyon jó szájsebészetre a röngenfelvételt...megrendeltük a konzultációt...szerdára...és ketten megkonzultáják a továbbit. Lehet műteni..nem...vagy vesznek mintát nem..mert Debrecenbe nem vettek.
    Úgy sajnálom fekszik a jó meleg radiátoron a drága...ráadásul a páromat is sajnálom mer látom nagyon megviseli :( engem is...de lehet én jobban tudom kezelni.
    Eddig még nem csináltak szegény cicussal semmit...de már sok kellett rá...hát elég drágák ezek az állatorvosok.
    Labor 25 e. - röntgen 70 e.- első vizsgálat 15 e. - gyógyszerek cseppek.- 20 e. konzultáció...- nem baj nem sajnáljuk rá csak meggyógyuljon. Aladár ő jóvan...eszik alszik :)
    Nahh ennyi jutott eszembe...mindekit üdvözlök puszilok...;):inlove::D

Utoljára szerkesztett: 23.11.25, 19:53
    zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Gratulálok a "betűkirakósoknak" a HUNGARY felirathoz, szuperek vagytok!
    Hajrá minden magyar TOP-posnak a helyezésekhez!!!! :D
    Szellőcske, Katalin nap csak kedden/11.25./ lesz, nem holnap! :D
    Szép álmokat mindenkinek!