Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia ....:) nem is vettem dinnyét mindkét zöldséges zárva volt szept. 9-ig. De azé még valahol bevállalom :)
    Szia...Majd küldjél már képet légy szives a macskaszökőkútról..:) köszi...biztos élvezni fogja...Nagyon szép volt a dal ahogy énekelte..Dolli...nekem jobban átjött mint a Rosestől...meg hát persze...Mark is....nagyon szeretem ahogy énekel a hangja is nagyon tetszik..meg lehet egyből ismerni..mint általában a többiét is.
    Szia...nem fasírt lett :) Akkor jött nemrég kolbász hurka a boltban azt vettem...nagyon finom vettem máskor is Egri..igaz az ára se semmi...de olyan mint a házi...finom volt.
    Most itt valami kavarás vano_O amit írtam Emesének hogy küldjön képet a szökőkútról meg Jejének a Zumbáról nem látszik az írás...:oops: De kattintsatok rá..fele látszik :)

koko.54, cili53, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Szia!
    Teljesen igazad van, mert nekem sem tetszik így, de mindig a majd, majd, majd........

szellorozsa, koko.54, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Ma is szörnyű meleg volt/van. Elment a szállóvendégem, itt járt a szomszéd az uncsijával macskázni, tornáztam, megjött Danikám és felfalt mindent. Szóval zajlik az élet. Zsuzsikám a SZINen bulizik. Holnap is kavarós napom lesz.

Megyek szavazni.

Zene

Mindent látok, Ha megjon a szökőkút lefotózom Olival. Nekem is nagyon tetszik a Dolly-féle verzió. Különben is szeretem, ahogyan énekel.
    Kihagyom ezt a keresös eventet, nem kedvenc. A macskásat befejeztem. A matricás nekem sem tiszta, kavartam valamit, de azt hiszem ennyi.
    Teljesen igazad van. Nincs elkényeztetve, sőt .....

4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt!
    Tart a meleg, ismét strandolás lesz...nagyon kevesen vannak már kint...Hétfőn suli kezdés ;)

csigusz10, szellorozsa, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  6. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok! :)

Igen, megpróbálkoztam vele,még nem vagyok a barna pólós fiúcska szintjén...na de majd... xD
    Az a baj, hogy úgy elkezdett ropogni alattam a parketta, hogy az alattam lévő szomszéd tuti földrengésre gyanakodott. xD
    Nem lehet úgy utánozni a lépéseket ahogyan abban a videóban csinálják mert nagyon gyors, viszont találtam egy másik videót ahol lassan mutatják betanulás céljából. Na azt is elmentettem mert az kiváló lesz kezdésnek.
    Találtam még egyet, az is klassz és nem ugrabugrás, lehet társasházba is csinálni. :)
    Ez a gyakorló:

Ez pedig a szép lassú:

De most nincs semmi, nem kellett volna ám törölnöd. Ha középre szeretted volna az nagyon egyszerű.

upload_2024-8-31_9-18-17.jpeg

Kijelölöd hozzászólásban a szöveget vagy képet...amit szeretnél középre, jobbra vagy balra illeszteni (akár aláírásba vagy hozzászólásoknál is úgyanúgy működik ) ennél az ikonnál rákattintasz a kívánt részre és már ott is van a cucc ahol szeretnéd. :)

A cicusod egy tünemény! :inlove:
    Nem is hallottam még cicaszökőkútról :D
    -Ezt az eventet én mindig úgy csinálom, hogy jó sok malomtarméket lekeverek, nyilván valamivel többet mint kell és azután kezdek keresgélni, mert úgy már meg tudom jegyezni 2-3 keresés után a képeket...mivel másnapra mindig megváltozik és nekem az úgy nehezebb. :)
    Jó strandolást! :)
    Voltál eszembe mikor mi is voltunk múlt héten a balcsin, egyre lestük a gyanús alakokat. De ha van a környéken olyan, akkor az úgyis kivárja a megfelelő alkalmat a tolvajlásra. Nem vittünk ki nagy értéket...nem is nagyon van. :D
    -
    Kezd elvonási tünetem lenni a barlangászás hiányától...tuti Apjoknak is. xD
    -
    Szavazok! :)

Utoljára szerkesztett: 31.8.24
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Pusztulat meleg van. Délután jön az unokaöcsém ittalvósnak. A gyerekek is átjönnek, kicsit szeretgetni. Tegnap este Danikám is visszajött egy puszira mielőtt elment pecázni. Erre a matricásra ingem-gatyám rá lehetne költeni, de nem fogom. Befejeztem.

Szavaztam.

Zene

Ezek a vidik nem a táncot tanítják, hanem a kardio edzést. Nekem is nagyon tetszik a zumba, a kizumba és a bachata is. Jó kis fenékrázós mind. Szoktam ropni, ha találok valami jó kis zenét.

Utoljára szerkesztett: 31.8.24
    koko.54, cili53, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Lett itt minden, mi szem s matrica ingere. :D

-Anyu-, koko.54, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, szellorozsa, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

reggelt!
    Elfogytak a bahás ólak, végre. :D

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nem akar ez a meleg csillapodni. Gergőm még alszik, megyek főzök egy kis csirkepörit, azt szereti. Lesz hozzá nokedli, meg zöldbabfőzelék. A tanyámon béke van, gazdagodok a trágya végett. Legalább tudok trágyadomb ládát nyitogatni.

Megyek szavazni.

Zene

Te jó ég! Ennyit összegyűjtögetni! Szért vannak jók is benne. Jók lesznek cserélni.

Norbikám! Szétáztál, vagy uszonyod nőtt?

Utoljára szerkesztett: 1.9.24
  12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Igen szétáztunk...xD
    És a melegre való tekintettel 1 hétre meghosszabbították a nyitva tartást, pedig szeptember elsejétől zárva szoktak lenni ;)

csigusz10, -Anyu-, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  13. cili53

cili53 Fórum biztosa

Sziasztok:)

Az eventeket megcsináltam:) a matricás nem hozott lázba, a TP haladás nem érdekel..... a ládákból is jön annyi TPbónusz azokból is van rengeteg.....költeni nem fogok...... kiváncsiságból amit kaptam az eventböl azt elhasználtam....majd elolvasom a visszajelzéseket és meglátom....

Köszönöm szépen mindenkinek:)

Jó strandolást:) szerintem még szeptemberben is lesz strandoláshoz jó idő:)

Neken is van rengeteg bahás és farmos, de még nem volt kedvem kipakolni:) /lehetet volna egy tippelőst csinálni hány db? és még nem fotóztam le mindet :inlove:/

Megyek szavazni:)

14. Jane_Jeans

Jane_Jeans Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szerintem Mozaik van 3 db, Volga 2, többet nem merek tippelni. :D

15. zsani_apja

Szia!
    Elfér nálam minden. hozom még a fákat és tényleg kifogytam. :)
    Nálunk bezárt a termál, itt a vezetők gondolatmenete más. :D Írhatnám, hogy h.., de inkább nem.

16. jófarmerlány

Sziasztok!
    Erzsike, köszönöm, hogy visszatetted a szép Gárdonyi Géza idézetet!:)

-Anyu-, cili53, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

09.01.
    Lányom előbb értek haza Törökből. Tele van mondani valóval. Fura volt a csend a héten. :D
    Fiam holnap megkezdi egyetemi tanulmányait.
    Nekünk meg marad a munka ismét, nejemmel. :D

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  18. apjok

apjok Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nézd mit találtam ki. :D
    Nem töltenek be a képek. Kíváncsi lennék, ki találja ki elsőre, hogy melyik a tojás. :D ;)

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Megint meleg van. Tegnap családozás volt orrba-szájba. Oli jól kinyúvadt a sok játéktól. Zsuzsikám isteni tortát sütött, Gergő és Danikám bepörköltözött, a többiek csak tortáztak. Az uncsiöcsém is hazament..... A tanyán béke és nyugalom. Ez a matricás csak bosszantás.

Megyek szavazni.

Zene (csemege blues rajongóknak)

Akkor van miről mesélnie a lánykádnak. Jó is egy kis ficsergés.... A fiatalság nálunk is a suliban. Nem mindenki volt boldog...

20. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.