Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. miniowl

miniowl Fórum bárója

Szia!
    Köszönjük a játékot!
    Kezdem akkor a sort: 11.989.999.989 :)
    Boldog születésnapot az ünnepeltnek!

Utoljára szerkesztett: 25.7.26, 19:05
  2. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia köszönöm...igen igen örülök hogy kezdted a sort ...:inlove:

3. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Én egy kicsit várok a tippeléssel, addig gondolkodom mennyi az annyi :)
    Ma már jó meleg volt, ezek a frontok kinyuvasztanak. Itthon is maradtam, a párom elvitte anyósomat vásárolni, kezébe adtam a listát, szépen be is vásárolt. Nem volt kedvem menetelni a tömegben, nagyon fáj a lábam, meg már a derekam is. Persze nem pihentem, de mégis. Jöttem mentem mostam, porszívóztam, ilyesmi, de ha elfáradtam leültem, farmoztam, teraszon cigi, kávé, élveztem azon ritka alkalmak egyikét, amikor egyedül vagyok itthon :) Gyönyörűen száradnak az elázott falak, minden ablak nyitva, ventilátorok, van egy masinánk talán páramentesítő a neve, mennek egész nap. Jaj annyira bántja a szememet, hogy nyitva vannak a konyhaszekrény ajtajai :) Pedig rend van bent, de mégis :) A nappaliban is a szekrény félig kirángatva a helyéről. Hiába próbálok rendet tartani, olyan kupi az egész ház. Na de sebaj, egyszer majd a végére érünk.
    Eventtel jól állok, az egyik bogyóból hiányzik még valamennyi. Nem rohanok, így is lesz jó sok pihis nap a farmon.

4. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

_Ilona49_, miniowl, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  5. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Szia!

Nem és nem! Aki családi házban lakik, az csak felfüggeszti a ház karbantartását, építését, de nem fejezi be.
    Az elvégzett munkához gratulálok!

Most, hogy felevett a rosseb, benéztem a farmra. Megy minden rendesen, persze én nem eventezek, meg nem sokkal múlt éjfél. Ilyenkor Európában inkább alszanak az emberkék, nem robotolnak a farmon. Na de majd a jövő héten! Már megint meleg lesz, nem lehet majd rendesen aludni, pihenni. :(

További jó éjt gazdák!

6. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Drága Dórikám!
    Sajnos igaza vanGobio55-nek. Van előny és van hátrány egy családi háznál, öregségünkre mi is már inkább a hátrányát élvezzük.
    Fű nyírások, ne úgy nézzen ki a ház környéke mint ha nem lakna benne senki, nekem már elég lenne 1 szoba, konyha, fürdőszoba
    takarítás szempontjából is. Régen mi is ezt csináltuk mint ti,tudom miről beszélsz, de igazad van egyszer végére értek, de nagyon vigyázzatok magatokra, az egészség az első... mert ha már az sincs no akkor ette meg a fene az egészet.:inlove:

Szellőcske!
    Az én tippem 30000999tp csak a könnyebbség kedvéértxD
    A fiadnak boldog szüli napot, hányadik??? :inlove:

GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.