Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cili53

cili53 Fórumgróf

Sziasztok:)

Háát /nem kezdünk így mondatot, de... / fogalmam sincs hogy állok, csak vánszorgok , hát ez az event..... nem is értékelem.... >:(:inlove:....
    eddig se szerettem az eventes területet, de most még a ...... a kedvenc baltahajítós eventünket is sikerült elbaltázni...:(>:(:cry:

Megérkezett a TOP nyeremény:)

Szavaztam:)

broza, koko.54, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Bizony néha kezdünk hááát-tal mondatot.
    Vigaszvers Cilikének egy elrontott esemény után 2025. 12. 02. 14_14_12.PNG cili1.png
    Megérdemlitek nagyszerű munka volt:inlove:Gratulálok neked, és mindenkinek aki részt vett rajta:inlove:

broza, cili53, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, koko.54, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...na írok én is pár sort. Ez a kép a nyeremény? a Toppon ? aranyosak a macik.
    Nem is tudtam hogy van sorrend a legtöbbet költő gazdákról...hát azért te mindenben benne vagy..

koko.54, zsani_apja, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

Szia megírtuk a doktornőnek hogy akkor legyen mintavétel...és majd utánna meglátja meg a fogak amit írt...de írta mikor mintavétel van...fogműtét nincs ..úgy elodázzák...jajj de jó hogy Kormikád is meg van...én is ebben reménykedem hogy nem mindig úgy van ahogy van...:)
    Szia...nagyon super volt a nóta..még nem is hallottam...minden benne volt ...:sleepy:
    Szia olyan szép megható történet...:inlove:Igen az állat meghálálja ha jók hozzá...bármilyen fajta az. Anyukámhoz is egyszer valahonnét oda került egy kakas..mer ő már akkor nem tartott tyúkokat. Olyan jópofa volt uralta az udvart. Eltelt 2-3 év...nem voltam... Nem voltam ott mikor ...nahh mindegy de a belhét úgy kivertem volna...hogy az utca befagyott volna...:sleepy:
    Én nem csinálom az eventet..küldehettek eseteleg mást a felröpi helyett ha eszetekbe jut...elolvastam mindent...Emese meghallgattam a józenéket...Szavazok...benézek már a méditárba is jóéjt.

broza, Ms.AbyZu, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség. Mindjárt megyek kávézni a húgommal. Viszek neki egy kis vödör céklát, meg mikulát. Nem találkozunk már addig. Ez a takonykór már megint kerülget, rettenetesen viszket az orrom. Az event nyögve-nyelve megy, bársokszor elfelejtem, de ilyenkor nem a farm a főcsapás.

Szavaztam volna de nem birtam, azt mondja nézzek vissza később. Hát jó.

Zene

Szorítok a cicusnak. Holnaptól mást kapsz akkor. ;)

broza, cili53, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  7. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot!
    Napi menü: tojásleves, gombás csirkemellragu
    Szavaztam.

broza, cili53, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Bele futottam ebbe a hozzászólásba. :(
    Sajna ezen a farmomon nagyon nehézkes a küldés, de gondolom szembesültek a kedves szomszédaim, hogy megszűnt az ajándékozás. Én sem várom el, hogy valaki küldjön. Mondjuk nem is lehet nagyon, valaki mindig megtolja reggelente. :D :p
    Csak ennyit szerettem volna, szép estét! :)

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Kuzdern, Galadriel, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

Köszönöm...most szegénykének kifakadt...küldtük képet doktornőnek...lehet hogy így jobb is.
    Köszi ha mást küldesz :) ajiba...
    Szia...igen nehézkes...de nekem általában az elején vannak akiknek innen küldtem. A kicsikről..is nagyjából tudom. Csak lassan kell a kurzorral haladni mer hamar beér a célba...:) Hát neked megtolja rendesen...apjoknak a kis munkásai...;) Általában éjfél utána szoktam küldeni ha marad...:D....de ez csak azért van mer kisfarmokon nállam nem vagy fenn. Jóéjt...mindenkinek...
    Szavazok...jahh még nem tudok szavazni...

Kuzdern, Galadriel, broza és 4 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Jó ez így, ahogy van.
    Ezt nézd, mi marad munka előtt. Paár éve nem hagytam volna, de már nem érdekel.

Galadriel, SnéDóri, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  12. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum nagymestere

Jó reggelt.
    Barátnőm cicája is egy fog miatt szorult kezelésre, nála történt el kezelés, meg mulasztás .
    Hozzá teszem a tortúrához az állatorvosról ki derült bevonták az engedélyét, ami a praktizálást illeti, per indult több rendben ellenük, kutyus esete miatt. Itt Budapesten.
    Cicának a fog miatt lett egy hatalmas lyuk a csonton is mert odáig terjedt, etetni kellett csövön keresztül, amikor el mentem meg nézni, borzalom volt még nekem is. A barátnőm mindent megtett, ápolta, betarott mindent amit mondtak, sőt már kutatott az ügyben.
    Másik állatorvosnál derült ki, nem csinálták meg a kért vizsgálatokat akikhez vitte, megelőzhető lehetett volna.
    Azokat nem perelte be, mert teljesen kikészült.

Drukkolok cicád helyre jöjjön.
    Mihamarabbi gyógyulást kívánok, jól kezelik nem lesz gond.

Szép napot mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 4.12.25, 05:22
    Galadriel, szellorozsa, broza és 2 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Maradt a szürkeség. Reggel futárt vártam, jött is, aztán jól kioktatott, hogy mit csináljak, mit ne, szóval hét fejem nőtt, tüzet okádtam, elzavartam és hívtám az ügyfélszolgálatot. Mondtam, hogy ez a fickó mégegyszer a lábát ne tegye be hozzám, vagy nem fogom őket használni. Jól fel...szta az agyam. Olvastam a legújabb újítást. Talán, ha előbb sikerülne a meglévő gondokat megoldani..... Az eventtel haladgatok, ha nem felejtem el. Nem kedvenc. Hajdan a libást csíptem, hát most nem.

Szavaztam.

Zene

Legalább nem feszíti. Azért csinálják a mintavételt? Szorítok.
    Ó! Hányszor szaladok bele, de sebaj. Ez az én butaságom.
    Sajna lelketlen ember van, volt, lesz.

jófarmerlány, Kuzdern és SnéDóri kedveli ezt.