Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alzapont

alzapont Utánpótlás-írogató

Van egy nóta, nem dalolja senki, ezek szerint, nem is hallható,
    szellocskének fekete szemébe szerelmes lett egy farmos legény.

2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Gratulálok! Jó egészséget kívánok mindenkinek. Örüljetek együtt , ennek a babának.:inlove:
    De hát kérdezgettünk. :inlove: De hát nem vagyunk egyformák:inlove:
    Nahát kellemesen csalódtam benned.Nem is gondoltam volna. Úgy látszik elég nehéz téged ki ismerni.
    De jár egy nagy piros pont:inlove:*********

Szellőcske hoztad a formádat, :inlove:Nem csalódtam benned.:inlove: De nagyon aranyos vagy:inlove:

.

Utoljára szerkesztett: 17.10.25, 10:49
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, személyesen azért más lenne. :) Ezt leghamarabb JÓSunk élheti át majd. :D
    szellocske, megint lesz, min agyalni :D

4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

OTE="alzapont, post: 1469930, member: 209205"]Van egy nóta, nem dalolja senki, ezek szerint, nem is hallható,
    szellocskének fekete szemébe szerelmes lett egy farmos legény.[/QUOTE]
    Tyű a mindenit, Szellőcske erre varrjál gombot.:inlove: a szem pár.jpg

*********** kép levendulás.jpg tündér komandó vers.jpg kvíz1-2.jpg kvíz 3-5.jpg

Utoljára szerkesztett: 17.10.25, 13:27
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Felénk nagyon kellemes az idő. Szeretem az ilyen szép őszt. Az avar illata lengi be a levegőt, lágy szellő fujdogál, és hét ágra süt a nap. Kicsit el voltam havazva a napokban, de már vagyok. Ezt az eventet én is kihagyom, nem hozott lázba, és jó lesz már egy kis nyugi, legalább a tanyán.

Szavazok. Anyu elhúzott, Ankám, Szellőcske és Cilike mi meg lemaradtunk. A mi pontjainkat nem változtatja meg a program.:wuerg::cry:

Zene

Először is, a gyógyulás lehetőségét azért ne zárd ki. Nekem a torna sokat segít testileg, lelkileg. Aztán pedig, NAGY-NAGY GRATULA AZ UNOKÁHOZ! Legyen benne sok örömetek, hozzon boldogságot, örömöt a családba.
    Grat, hogy kibírtad a szülést. Nem minden pasi éli túl. ;)
    De hát kérdezünk! Csak te szeretsz bújkálni szép csöndben. Pedig tudod, hogy minden is érdekel bennünket.
    Meg
    Hogy ti milyen ügyik vagytok! Csak a sok melónak nehogy megint nyavalya legyen belőle. Lassíts! Milyen az irodai élet?
    Végre el tudtam olvasni a versikéket. A telón nem ment. Aranyosak nagyon, köszönjük.

szellorozsa, zsani_apja, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Tyű a mindenit, Szellőcske erre varrjál gombot.:inlove: 51257 csatolmány mutatása

*********** 51258 csatolmány mutatása 51259 csatolmány mutatása 51261 csatolmány mutatása 51262 csatolmány mutatása [/QUOTE]
    Sziasztok..most jöttem faluról nem rég...Erzsike ezt most olvastam...hát mit mondjak...mire kell varrni gombot.. télikabátra vagy pulóverre :);)
    Szép nóta...
    nahh de Erzsike megint remekeltél..:) Ez kvíz meg nagyon jó ....jó kérdések jó válasszal...:inlove:
    Szia...Anyu valami konvertálás reciprokát adja mindenkinek azért Ő van az élen;):inlove:
    Itt is szép idő van errefelé...nagyon szépek a fák levelei.
    Nekem csak ennyit válaszoltál "Meg" lehet a többi lemaradt.:)
    megyek ...hajamat rendezni...majd még vissza nézek...