Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Üdvözöllek, próbáj Decemberben itt maradni...ha van időd ;)

_Ilona49_, kicsicica!!!, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

kép1 advent.png versike advent.PNG
    Mindenkinek szép vasárnap délutánt kívánok, és reménykedjünk a szépbe a jóban had égjen az első gyertya:inlove:

Ms.AbyZu, _Ilona49_, kicsicica!!! és 2 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Nem sok mindent voltam a héten. Úgy voltam azért, de nem mindig a gép előtt. Ezt úgy kell érteni, hogy be voltam jelentkezve, viszont nem voltam jelen. itt is voltam, meg ott is voltam. Írhatnám, hogy boltban is voltam, konyhában is, wcis, a lényeg, hogy nem a monitor előtt. :D
    Olvasgattam azért, ma főleg. Engem már nem érdekel, hogy mit kapunk, megvannak- e a magok, mit változtatnak. Sorolhatnám még...
    Most jöttem rá, hogy nekem ez egy játék lett. Jó sokat vártam rá, hogy ide jussak. :D Azzal sem foglalkozom már, hogy mennyit költöttem a játékra, pedig benne vagyok a 100 legtöbbet költő gazda között. Egyre közelebb jutok Mészároshoz. Csak én mínuszba leszek. :D
    Tegnap előtt Pesten voltam egy kis kiruccanásra. Tegnap Győrbe mentünk megnézni a fényeket, vagy mit és a vásárba. Nekem annyi jutott, hogy nem találtam parkolót, a végén már olyan helyen álltam meg, amit a KRESZ nem biztos, hogy elfogad. Bár, ment el mellettem rendőr autó és tovább hajtott, de nem mertem ott hagyni a kocsit. :) Aki ma megy gyertya gyújtásra, remélem elindult, mert ma sem lesz más a helyzet szerintem.
    Befejezem, mielőtt bele merülnék.Hozok egy képet mutogatni. ;)

Ms.AbyZu, _Ilona49_, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép álmokat!
    szavaztam
    A Tiszántúli topikban bővebben...... HA VAN KEDVETEK nézzetek át oda is,

Szellőcske! Mi van Tigriskével?
    Kormikával 3 éve hasonlókat mi is átéltünk,Gyógyítlan betegséget állapítottak meg nála.Nem hagytuk ott.!.
    Ma "méteres"állandóan zabikáló, sárnehéz ,3-4 fehér szőrszállal "ékeskedő", - aludni állandóan az én ágyamba surranó- éjfekete cica.

GO_BI_O!:Töltött paprika,sok paradicsomszósszal ,frissen főtt hasábkrumplival MZ/X segítségével továbbítva....ablakra vigyázni!

Ms.AbyZu kedveli ezt.