Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Most elsején nem mondhatom, hogy még az idén nem volt cserenap. :D

2. cili53

cili53 Fórumgróf

Milyen ajándékot küldjek neked az idén.... és jövőre :inlove::p...... /paárat választhatsz: pinty + narancs /

koko.54, zsani_apja, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

Az a paáros jó lesz, ha van felesleges. :) Képzeld, holnap 11- re volt időpontom vérvételre, felhívtam őket, hogy elcserélném, de már nem tudtam. :D

4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, cili53, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok itt is hidegek vannak...hát hiába ha karácsony lötyög...akkor szilveszter meg zörög.;)
    Nállunk a karácsony nem úgy sikerült mint szerettem volna...:sleepy: nem baj...majd jövőre jobb lesz a szervezés..
    Számítógépen átváltoztattad volna magadnak új időpontra a vérvételt és kész... nem kellett volna hivogatni őket.
    Jahh vagy arrafelé nincs ilyen lehetőség nállatok???;) Ki az a .....aki kedden megy vérvételre karácsony után...;):) úgyis valószinű az ismétlés...meg szilveszter előtt...de gondolom te ragaszkodtál a 2025 -ös évhez..és mivel 31 -ére már nem lehetett a csere...de jobban jártál így...:D
    Itt mifelénk 2-3 hétre adnak időpontot. nem értem...Régebben 2-3 nap volt.
    Nahh változnak az idő...és néha változok én is...nahhhh aratok szerintem...jóéjt..jahh meg szavazok...

koko.54, jófarmerlány, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

halihoó!
    Nem idézlek be szellocske. :) A vérvétel már csak ilyen, a csere meg olyan. Én már olyan izgatott vagyok, hajnalban a boxerem is le kellett cserélnem és nem azért, amire az olvasás után gondolni fogsz. :D :p
    Minden megváltozott a gyerekkoromhoz képest. Gondolj bele,mit szólhat ehhez egy 90 éves.

Kuzdern, Ms.AbyZu, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  7. cili53

cili53 Fórumgróf

Kedves Gyöngy:)

Születésnapodon kívánok neked minden szépet, jót, sok boldogságot, jó egészséget!

Kuzdern, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Kedves Gyöngy!

Nagyon boldog születésnapot kívánok, szívből- szeretettel!

-gyöngy-581, Kuzdern, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...ha voltál vérvételen akkor remélem minden simán ment :) semmi ájulás nem volt...én nem gondoltam semmire ;)
    nahh pont erre a dalra gondoltam mikor írtam tegnap. Nem is gondoltam hogy ez a zenekar játssza..olyan régen hallottam de szeretem..jó kis dal.
    Dred :eek::music:a dalt sokszor hallottam de meglep a név...azt hittem mindig..hogy ilyen Groovehouse vagy hasonló ....hirtelen nem jut eszembe.
    Mindjárt megnézem vannak-e még ?:D
    Nahh Dred bíró egyből beugrott8)
    Szóval Dred egy zeneszerző férfi...és sok daluk mind ismerős hogy néztem. De nem tudom ez a formáció meg van-e még.
    Nahh vége ...Kedves utasaim szálljanak fel a vonatra...;)

Utoljára szerkesztett: 30.12.25, 15:52
  10. cili53

cili53 Fórumgróf

Szia:)

Sajnos az idén nem küldhető:) /de jövőre megkapod/

A tenyésztési nyereményt elküldtem Emesének és neked :)

SnéDóri, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  11. zsani_apja

Szia!
    Nagyon szépen köszönjük. :)
    Holnap Szilveszter, lencse legyen, meg főzve, többi nem számít. :D

cicimsincs, GA-BI-O-Farm és cili53 kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Nahhh az én léghajóm süllyed :) Borzasztó ajánlatok vannak kint. Csak kérdezném, van egy gesztenye sünim, az ér valamit?

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem idézek be senkit, mert túl hosszú lenne :D, de nagyon szépen köszönöm: