Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Emese,az én hűtőmet is "kipakolta és elvitte" a "kicsi" lányom, nekem is főznöm kellett.:D
    "Összecsaptam" egy kis Karfiol levest Milánói makarónival, remélem ez 2 napig ki fog tartani.;):p
    Ma már szavaztam, szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

sziasztok nahh mán én is alszom..ideje...csak közben meg betévedtem a médiatár.. Kispad FM-be...rég jártam arra...és persze hallgattam a sok jó nótákat...el voltam maradva.
    Az egyik tagnak nagyon tetszenek a dalai...régebben is..kb. hasonló az izlésünk ha persze nem is teljesen..de nagyon jó... és érdekes dalokat hoz. Azé se írom le kié...:D...majd holnap.
    Persze itt a MB-ban Emese a favoritom ő szinte mindig jó dalokat hoz..Presser dala nagyon szép megható...jobban tetszik mint a nahh milyen zenekar már:music::oops:azokkal is énekelte...nahh öregszem...nem jut eszembe...jahh a Csík zenekar.
    Jóéjt..