Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot!
    Sajnos ezt az eventet sem tudom teljesen befejezni...... Buta fejjel még 17 órakor mindent újból elültettem, de már nem tudom learatni időben, tény, hogy még ez is kevés lenne.
    Vannak a játéknál fontosabb dolgok.
    A szépséges farmképekre szavaztam.

Örömteli estét!

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Jövök szavazni...Nagyon sok meló van...Kipurcanok!:wuerg::(-.-
    Vigyázzatok magatokra.

3. cili53

cili53 Fórumgróf

Szia Erzsike:)

Mindig is baráti viszonyban voltam a számokkal .....a matematika szeretete végigkísért középiskolától ..... a munkámban is nagy szerepe volt...... és van ma is:) /kedvenc tantárgyam volt, 1-2 tanulmányiversenyt is megjártam/

Szia Apja:)

Igen , ebből a háromból vettem paár kisfarmon:) jó lesz karácsonyi ajándéknak:)

Mi ez a világvége hangulat?

Szia Emese:)

Nekem 2 barátnőm költözött Pestre:) és egyik most hétvégén volt nálam , de sajnos csak 1 napra jött:(

Szavazok:)

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azért az nincs. :D Az életben elég vidám vagyok. Most megyek megborotválkozom, hogy szép is legyek. :D

5. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Év végén csere-bere, ha tudnátok nekem szerezni 1 Édesanya szíve dekort, Ünnepi fát adnák érte xD;)

6. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nekem ezek tetszenek,a gyüjteset elkezdem.

7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...elősször a betegeknek gyógyulást...olvasgattam betegek vagytok :( ez a trutymós idő...alig látszik néha a nap.
    Én is vettem pár dekort....(jajj item...csak azé hogy Apjok is ércse ):D;)
    Dehát mivel nincs FA fám még mindig módjával...de azé a nagy TP-es meg egybeket igen. Azt nem értettem itt nekem nem volt Fagyöngyös puszi kapható...de 1-2 kisfarmon meg igen. Mit kellett ezen variálni nem értem:eek:.
    Tegnap voltunk Debrecenbe kis tigrisemmel mintákat venni. 3 fajtát vettek csontból...lágyrészből..meg tenyésztésre...Pestre visszik várjuk az eredményt. Eggyem meg azóta is bujkál be az ágynemű tartóba fél hogy elvisszük. Nagyon aranyos a dokinő. Azé estére magához jött eszgetett meg ma is.
    Holnap reggel megyek már halat venni afrikai harcsát csüt. árulják a piacon. Most beszéltem nővéremmel mi hogy karácsonykor.
    Nahh lehet készülni...templomban is járok...de hát be kell jól osztani az időt ami nállam kicsit nehézkes..régebben sokkal fitebb voltam..:eek::D:(. Tegnap kicsit vásároltam Debrecenban tavaly karácsonyra kaptma HM-es ajándék kártyát és most levásároltam...be tudom azé osztani nem a dolgokat.:D Remélem mindenki már megy szabira...oszt jókat eszik iszik otthon...;)
    Anyu lassítsál te is..tessék szépen gyúrni a mézeskalácsot befele...:inlove:
    Vége lesz mán a baltásnak? én nem csináltam megnézem mikor lesz új event. Meg pénteken a hétvéi azt hiszem csak felröpi kell.
    megyek szavazni....jó vásárlást...listázást..takarítást..meg mindent mindenkinek...:sleepy::oops::D

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szerencsés voltál, hogy tudtál 5 db- ot venni. :D Tipp nélkül megírnám neked, hogy ki fog küldeni neked. ;)
    szellocske, értelek én mindig. :D Már nem kell baltát hajigálni. Most elég jól ment. Sokszor bejött a kombináció, mint anno. Régen élveztem már ezt a játékot ennyire.

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

zsani_apja likes this.