Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Most elsején nem mondhatom, hogy még az idén nem volt cserenap. :D

2. cili53

cili53 Fórumgróf

Milyen ajándékot küldjek neked az idén.... és jövőre :inlove::p...... /paárat választhatsz: pinty + narancs /

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az a paáros jó lesz, ha van felesleges. :) Képzeld, holnap 11- re volt időpontom vérvételre, felhívtam őket, hogy elcserélném, de már nem tudtam. :D

4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa, Kuzdern and zsani_apja like this.
  5. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok itt is hidegek vannak...hát hiába ha karácsony lötyög...akkor szilveszter meg zörög.;)
    Nállunk a karácsony nem úgy sikerült mint szerettem volna...:sleepy: nem baj...majd jövőre jobb lesz a szervezés..
    Számítógépen átváltoztattad volna magadnak új időpontra a vérvételt és kész... nem kellett volna hivogatni őket.
    Jahh vagy arrafelé nincs ilyen lehetőség nállatok???;) Ki az a .....aki kedden megy vérvételre karácsony után...;):) úgyis valószinű az ismétlés...meg szilveszter előtt...de gondolom te ragaszkodtál a 2025 -ös évhez..és mivel 31 -ére már nem lehetett a csere...de jobban jártál így...:D
    Itt mifelénk 2-3 hétre adnak időpontot. nem értem...Régebben 2-3 nap volt.
    Nahh változnak az idő...és néha változok én is...nahhhh aratok szerintem...jóéjt..jahh meg szavazok...