Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...de azt is mondhatnánk hogy 9 nap múlva karácsony...rá egy hétre meg szilveszter...xD
    Észre vettétek hogy mindig azon napon van karácsony mikor szilveszter is...:D
    Itt a helyi TV-ben volt egyszer hogy megkérdezték a járókelőket nagy komolyan : Mit szól hozzá hogy szilveszter január 14-re esik ? :)
    Talán kettő vette a lapot...a többi azt mondta...hát ha akkorra akkor akkorra. vagy ...hát mit csinálni...nem baj...;)

2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Marad a szürkeség. Nagyon utálom. Sok dolog van még, de semmi kedvem túrázni. Sokáig már nem halogathatom. Oli új játékot talált ki, lelökdösi a cuccokat az asztalról. Most jól leordítottam a fejét, mert a vérnyomásmérőt takarította le. Remélem nem ment tönkre. Beígértem, hogy agyoncsapom, ő meg jól kiröhögött.

Szavaztam.

Zene

4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!

emese vers macska.PNG kép oli 1.png

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Aranyos összefoglalás. Működik a műszer, nem történt baj. Azért remélem nem szokik rá. Úgy csinál, mint aki tök ártatlan.Most itt kempel rajtam, és nagytakarít.