Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Eventelek még a libalánnyal, végre süt a napocska is egész nap :)
    Tiszavasváriban kinyitott a strand, vasárnap pancsi lesz, nektek is tartalmas hosszú hétvégét kívánok xD:D

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Norbi :)

Meleg vizes a strand? Lehet, hogy már vén vagyok, de nálunk a levegő is csak 24 fokos xD:cry:xD nem kívánom a strandolást, esetleg a napozást :)

Természetesen Neked ettől még jó fürcsit kívánok és szép hétvégét :)

3. Kuzdern

Igen gyógyvizes a vasvári strand, és van hullám medence is ;)

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szuper, érezd jól magadat :)

5. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Kifejezetten meleg volt ma. Oli rákapott a lopkodásra. Nem kaját, hanem apróságokat. Hajgumi, fésű, zacszáró klipsz...Aztán kereshetem. Nem eventelek. Kihagyom. Ezt a felhőst megnézem.

Szavaztam. Gyöngy szép lettél.

Zene

++++

Hát ezt a felhőst nem értem, azon kívül, hogy lerabol, nem tudok vele mit kezdeni, kihagyom. Vén vagyok már bohócnak.

Last edited: May 22, 2026 at 7:39 PM
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Kokokám is csinos farmképpel jelentkezett be.:);)/ Csak írni nem szeret.:(/
    Szép álmokat mindenkinek!

7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gyöngyi,jo sikerült az uj kep:)
    Köszönöm,igazad van de azert olvasgatok,mindenki vigyazzon magara.

8. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok..írtam és eltünt most hogy küldeném ...o_O röviden összefoglalom már csak nincs kedvem újból...
    Norbi szép hétvégét...Emese én sem csinálom majd ha lesz farmaranyfám..o_O:D
    Szépek az új képek Gyöngy...és Kokó...
    szavaztam...jóéjt :) bocsi a gyorsjelentésért...de az eredeti eltűnt :sleepy:

Cili...Emese..tenap se meg ma sem tudok küldeni ajit...azt írja még FA-ért küldheszt..nem értem...így CSp-ért küldtem...;)

Last edited: May 23, 2026 at 7:37 AM
  9. szellorozsa

10. Galadriel

Szép napot
    Napsütéses, meleg az idő. Főzős napot tartok, lesz csint-csont leves, lucskos káposzta, sült csirkeszárny. Valami desszert is kéne, de sütésben nem vagyok túl jó. Nem eventelek, nyugi van. A libást azért hagytam ki, mert úgy tűnt nem működik a visszarendező. Persze azóta kiderült, hogy a látszat csal, de már nem állok neki.

Szavaztam. Kokókám isteni képet rittyentettél!

Zene

Szépike lettél, nna. Azért pár szót magatokról.... néha...
    Ezt én sem. Tegnap megkaptam a 20 kaphatót, de ma még nem. Mindegy drága! Ne költs rám pénzet.

11. jófarmerlány

Sziasztok!

12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szépséges vasárnapot!
    Tegnap tekertünk, 51 km.... Nagyon jó volt, Du.-án indultunk, és este 8-ra értünk haza, persze vacsiztunk a végén, utána még egy kis tekerés, fagyizás, kézműves fagyi, gesztenyepürés, és francia krémes fagyi...Ezek most a legújabbak....:inlove:
    Nem kellett altatni. :p
    Ma grillezünk, meg itthon teszek-veszek. Holnap szintén biciglizünk, Imádom. :inlove: Nagyon sok helyen már szuper bicigli utak vannak, de van ahol csak a járdán tudok menni, gyalogosok, elektromos rolleresek, és babakocsisok közt...:wuerg:xD
    Tervezzük a Balaton körbetekerést, 212 km... 2 naposra van a terv...;)
    Jövök szavazok. Megnézem az új képeket...
    Jejebabámnak! Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel::inlove:
    [​IMG] Csodás napot!

13. Galadriel

Szép napot
    Nagyon meleg van Kitört a nyár. Tegnap Oli már hűtötte magát a számítógép ventillátorával. Ha tudott volna, belebújik. Ma és holnap családozós napok vannakok. A tanyán élvezem a nyugit.

Szavaztam.

Zene

Azért tessék ám vigyázni! Én a műtétem óta nem merek biciklizni. A doki azt mondta, hogy mindent is csinálhatok, amit tudok, DE elesni nem szabad. Szóval elgyávultam. Marad a gyalog mint balog....

14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Mosolygós ,vidám napot!
    Pünkösdi királyság,no nem 1 évig csak ma 10-től 16-ig SZUPER AKCIÓS NAP.
    Eventekkel kész vagyok, bűvölöm a gazdaköriket és persze tenyésztgetek.

Ebédet már tegnap megfőztem az ünnepnapokra: orjaleves, nagy fazék savanyú káposzta 16 db húsgombóccal,füstölt erdélyi szalonnával, paradicsomszósz töltöt tpaprikával, 4 borsos mustáros pácos karaj egyben sütve,párolt vörös káposztával, krumplipürével.
    Desszert friss EPER! több éve nem ettem, valahogy mindig lemaradtam a szezonról.
    Vendégeket nem várok de a hűtőm megadta magát, a lefagyasztott husik kiolvadtak,kénytelen vagyok,voltam feldolgozni.
    Még mára, holnapra van egy kevés sütnivaló kolbász,májas hurka a párolt káposztával olyan "szeretemmenü".

Sütést nem igénylő édességek: kókuszgolyó, kekszrolád, babapiskótás gyümölcsbefőttes vaníliás,csokoládés puding.

Kedvetek szerinti napsütéses ünnepet.

Last edited: May 24, 2026 at 1:44 PM
  15. jófarmerlány

Sziasztok!

16. Galadriel

Szép napot
    Megint meleg van, nem kicsit, nagyon. Indul a csládi program, ma a lányonéknál, holnap a húgoméknál. A tanyán béke van. Ez a felhős olyan drága, hogy csak bosszantásul van ott. Biztos nem költök rá egy petákot sem.

Szavaztam.

Zene

Köszi az ötleteket.

17. szellorozsa

Sziasztok...most szedtem le a fogaskereket...eszembe sem volt már régen...mérges vagyok...:) ..pedig lenne még mit venni...jó hogy olvastam az aktuálisban...
    Jó idő van...tegnap strandoltam...jó volt nagyon...nem jött senki a családból...nahh akkor macskázzatok..;):p
    Még majd most kezdek hajingálni eddig még nem baltáztam...

18. Kuzdern

Szia!
    Mi is strandoltunk mind a két nap, holnap meló és marad a meleg :wuerg:

19. jófarmerlány

Sziasztok!

20. Galadriel

Szép napot
    Már nagyon meleg van. Muszáj lesz csámborognom, pedig nem szeretek hőségben mászkálni. A tornatanárom gerincsérve kiszakadt, szóval most magával foglalkozik. Kb. 3 hónap. Állítólag felszívódik. A tanyánbéke van,

Szavaztam.

Zene

Most, hogy mondod.... Én sem szedtem le már egy hete. :mad: