Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

2. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok...nem tudok küldeni napi ajándékot! :mad: mindig azt írja még mindig küldhetek FA ajándékot..ingyenest majd holnap.
    nem értem...pedig 7 küldehtő ajándékom van...:oops:már máskor is volt ilyen....bosszantó...
    Szilveszter jól telt este voltam Hálaadó misén...utánna haza..TV-gettünk zenei csatornák ilyesmi..meg egy jó pezsgő 4körül feküdtünk és nem tudtam elaludni. 10-re mentem templomban..haza jöttem főztem meg egyebek..utánna bevágtam este -6-ig a szunyát :D. Most meg jégkrémeztem pedig fáj a torkom...lassan feküdni kellene..már 2-a van...;) Nem tudom mind a 3macska fel van...a férjem is ..meg a fiam is itt elvannak...fiam látom már megint nem megy át lakásába aludni itt alszik meg a macskája is...:(:D Jóéjt...
    Nahh szavazok...:) Anyu nem szervezte a karácsonyi képversenyt...nahh majd az új évit...8) Lassan jön haza...jó volt neki nem kellett főzni...;)
    Most látom kaptam ajándékot Emese...Cili...Koko ...köszönöm szépen :inlove:

Nem is foglalkoztam a cserével...meg látom lehetett kis talányos göncölt is küldeni...bocsánat nagyon le vagyok maradva...:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 1.1.26, 23:21