Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nagyítottam a képen. Valóban, ők már megjárták az utat.

cili53, koko.54, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  2. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok

41 játékot játszottam padlizsánosnál , növény elvileg letermelve felröpi hiányom van , de majd meglesz.
    Csubbakám :D még nincsen , de majd az is lesz .
    A tenyésztős gazdaköriket próbáltam likvidálni ,sikerült is de teliholdas gazdaköri ahová tenyészállatokat is kér / boszorkánykunyhó , keksztalány,mesemondók / még mindig van .. többet már nem is tudnának kérni :cry:

Padlizsán ma adott még egy piccolót a tegnapi után , rejtély ,hogy mi lesz belőle

Jó pihenést Mindenkinek :inlove:

-Anyu-, cili53, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Az "Etetgetős" nekem is adott egy Szuper mamutfát, igaz, sokat vártam rá! /57.-re adta be.:D /
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, Fätum, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...mühü..csak tátom a szám milyen ügyesek vagytok...hogy milyen sokra jutottatok...ügyesek vagytok mindannyian.
    Nem úgy mint én:sleepy: este 11-kor akartam 1 tápossal dolgozni..ereffel 2 tápot mutat:Do_O..megnézem hát 10-ig volt. Én azt hittem holnap este lesz vége mint a Boomnak...nem baj most gyorsan lezavarom...nem sokára kész lesznek mint én;) nahh mindegy.
    A padlizsánok még tátognak nem adtam egyiknek sem...még csak fele növény van meg de holnap valami gyorsítót beindítok..ez így nem megy. Remélem jól telik a hétvége nektek...itt tennap szinte végig esett...ma már nem annyirra. Szavazok..

Nahh de közben felvidultam Emese...:) hallgattam Bob Marley-it amit hoztál...nagyon jókor jött :inlove:.

-Anyu-, Fätum, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  5. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt!

Valóban nagyon rövid volt ez az 1 tápos tenyésztés, sajnálom Szellőcske, hogy lemaradtál :(
    -
    Itt is nagyon csúnya idő van. Lánykámmal megbeszéltünk randit tegnapra,mondta meghív kávéra, sütire vagy amire csak szeretném :inlove:...de lemondtam,mert esik szinte egész nap péntek óta. Nem baj, áttettük jövő hétre. :inlove:
    -
    Gratu mindenkinek a kapott szerzeményekhez! :)
    Nekem eddig 2 szupermamutot adott a kis éhenkórász, én a piccolonak jobban örültem volna...de így is nagyon jó. :)
    -
    Valamelyik nap a buszmegállóba találkoztam egy napszemüveges nénivel ( be volt borulva,nemtom minek kellett a napszemcsi xD) . Szembeállt velem és elkezdett utánozni. :music: Beállt olyan pózba mint én, köhintettem erre ő is köhintett...aztán mondta "nehogy megdögőjjé". Mondom...talán nem fogok. 8) Erre utánozott "taláán nem fogok". o_O Utána beállt elém, hogy ő száll fel először a buszra mert ő az idősebb, mondom neki... persze. Halljátok rá sem mertem nézni, féltem, hogy a végén még megver. xD

-
    Hoztam egy videjót, nem annyira a zene a lényeg hanem aki rajta van. Nemtom ismeritek e Mads Mikkelsent (színész) , húú én nagyon imádolom. :inlove: Anno profi táncos volt, ahogy táncol (bal szélső pasi ő) pff nagyon jó. :inlove: Oké, többi is jól táncol...de az nem számít :p:D

Szavaztam :)

Utoljára szerkesztett: 16.3.25
  6. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok

Gratulálok Anna a szuper mamutfához :inlove: szuper jó olvasni , hogy azért előfordulnak "meglepetések "

Na igen , van mikor annyi információt zúdítanak a játékba / játékosokra ember legyen a talpán aki mindent észben tart :cry:
    sajnálom ,hogy lemaradtál az egy táposról lehetett volna spórolni

Az időjárás most így alakult , de az eső meg azért csak kellett majd pótoljátok a sütizést / kávézást mint ahogy mi is majd a Somló hegy újra "elfoglalását "
    Gratula a 2 szupermamuthoz , nekem 2 piccolot adott eddig szupermamutot nem de sebaj " Tóbiás " :D
    Azért a "napszemüveges nénis " történet , most komolyan vannak bajok .., kemény idők jönnek :cry:

Megvan a felhő padlizsánosnál ...már nem sok kell ..Baba jógának lett ikertestvére :D
    Na szóval haladok mint kiskacsa az itatóhoz :p
    szép napot Mindenkinek :inlove:

7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk borult, esős az idő, de nincs hideg. Tárva-nyitva az ablakok, nagyon szeretem ezt a friss illatos, tavaszi levegőt. Tegnap családozás volt, Vejkó főzött, mert a lánykám járásképtelen egyelőre. Finomat csinált, kapros-tejfölös brokkoli leves, meg rántott pipicici rántott cukkinivel, salátával, ajoli mártással. A tanyámon béke és nyugalom.

Megyek szavazni.

Zene

Grat a mamuthoz! Én már nem etetek. Elfogyott a muníció, és nem akaródzik újra eventgazt nyomatni.
    Anikám grat a szuperhez! Jól jön az minden gazdánál.
    Pedig te olyan kis figyelmes szoktál lenni. Ezért szeretem a reggae-t. Kisüt a nap ettől a mjúzikától.

Grat a szuperekhez. Szerintem csak te kaptál kettőt is,. Kis mázlista. Kiket nem csípsz ki még egy buszmegállóban is! Nem kell vele foglalkozni, lehet beteg. Nagyon jó ez a klipp. Nem is láttam még fiúkat kán kánt járni.

Utoljára szerkesztett: 16.3.25
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :inlove: Én még etetek, de lehet le állok vele én is, mert már szinte semmit nem ad. Csak Tp, csp, fp. Semmi szuper izé. Se táp, se kaki. Szóval ültettem még egy adag tankönyvet, de többet nem fogok. Inkább csinálom a gazdaköriket.
    Megyek szavazni.

9. szellorozsa

Sziasztok...nahh kicsit belehúztam én is ...60/69-nél tartok...Felhő meg van...még ültetek...
    Nagy mázlim volt...kaptam a 1 piccolót etetéskor...nem szoktam én ilyeneket kapni..mammut semmi..
    Virágfestés lett belőle...ez jó...
    Még kell a két piccollo...de még felröpi kell..kevés van..éjjelre hosszú érésűt ültetek.
    Csupakabra még nincs kiváltva..mert szaporítanom kell a 10 db. harapós indát...nincs mit enniük ...jajj milyen sok munka van...:oops:;)

10. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Nálunk 3 napig esett, volt jég, hatalmas szélvihar, lehűlés ma 5 fok, nem volt melegem, visszakapcsoltam a fűtést:)
    A jövő hét hajnalba minuszok lesznek:(

A tenyésztőst megcsináltam csütörtökön... nem bíztam az egy táposba...nem volttam .....elég türelmes, mint Julcsi meg Tina.....
    A gazdakörik is kész lettek ma du-ra.

2 kisfarmon eventeztem a Baba Jaga miatt:) és még tenyésztettem is Drakula papagájfészekért:)

A padlizsános etetést ma csináltam, kaptam egy szupert és egy kacsakatás fát,meg jó pár bónuszládát .... jobban örültem volna a piccolóknak az nem jött:inlove:.. anno a vonatozásnál nekem is sikerült nagyon sokat szerezni....régen a farmos területeken csak mamutok voltak , ma már a menüben csücsülnek... most magas tp-s dísztárgyak meg ládát adóval van tele a farm:)

A padlizsánok még éhesek, van még vagy 4ezer event növényem csak a felröppenőm fogyott el......
    .............................
    Nagyon jó zenéket hoztatok , még mindig nagy kedvencem a Metallica..
    ..............
    Látom sokaknak sikerült mamut, piccolo, bónuszláda, gratulálok, ....... remélem apjoknak és Erikának is ajándékoznak a kis éhes padlizsánok pár mamutot.....

Megyek szavazok:)

Galadriel, Fätum, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Sziasztok.
    Édes Jejém! Nagyon nevetek!:wuerg:xD Nem rajtad, veled. :inlove:
    [​IMG] Szegény! :wuerg:xD Van baj.:oops:
    Gratula mindenkinek a jó kis nyereményekhez. Én is kaptam Kacsakatát, alapot. Már az eleje felé bedobta, piccoló még nem jött.:sleepy:
    Tenyésztőst tegnap letudtam, a padit még tömöm...:p Szavazok.
    Drágasszág! Lyánykádnak jobbulást!:inlove:

cili53, koko.54, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  12. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok.

Jelentem padlizsánok event végéig megetetve vagyis event kész . :)
    Annyival több növényt termeltem , hogy 11 padlizsánt majd tudok még etetni ha lesz hozzá felröpi ..ha nem akkor felkopik az álluk :D
    Csináltam 3 db csubakka ólat , most többet nem így sem győzőm a tápkeverést...., de most tényleg fabrikálhatnának a játék zseniális készítői egy külön malmot teliholdasra ;)
    Padlizsántól kaptam 2 db bónuszládát , 3 farmaranyat , titokfákat ami még említésre méltó.
    Szépen tele pakoltam ólakkal teliholdast ,/utólag néztem / amik legalább nem adják a felröpiket ,padlizsánok éhen halnak :D

Felhőt beüzemeltem csak el ne felejtsem beszedni ...:D, 300 óra :cry: akkor mikor érik be? :D

Egész nap esős , csapadékos idő kicsit szeles de hideg azért nem volt.
    Unokaöcsém és barátnője meglátogattak bennünket , mivel kirándulni ők sem tudtak.
    Rég nem találkoztunk , jó volt beszélgetni.

Szép estét Mindenkinek :inlove:
    Szavazok :)

cili53, koko.54, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  13. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Örülök Anyuszikám, hogy jót nevetsz...ezért meséltem el.xD Én akkor nem mertem nevetni, legszívesebben elbújtam volna, csak nem volt menedék. xD Már mikor megszólalt kész voltam , Charli hangja kutyafüle volt hozzá képest.:D

Hoztam egy muzsikát, aki kitalálja elsőre kihez/melyik farmtársunkhoz köthető...annak cserenapkor küldök egy Pöttyös gombát. :)

cili53, koko.54, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Végre szavazhatok én is. :D Szerintem Annához.
    Borsóztam, ahogy hallgattam, de lehet a hideg rázott csak. :D :p

cili53, koko.54, ibolykah és 3 más kedveli ezt.
  15. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Nem talált. Igazából kíváncsi vagyok tudja e egyáltalán valaki.... :)

Én nem borsódzom az ilyen zenéktől sem.
    Hallgassad meg az aláírásomban lévő muzsikát,csajszi de őket is nagyon szeressem. 8)

cili53, koko.54, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

Marikához...ő szereti a rózsákat.

cili53, koko.54, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-gyöngy-581, cili53, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!

El kellett volna énekeltetni vele a Jég dupla wiskey-vel...:wuerg:xD
    Tippem: Szellőrózsaszálam, hisz a rózsa a nevében van. Egyébként tényleg a Marika imádja a Rózsákat.;)
    Ma is futkosós napom lesz. Vigyázzatok magatokra.

19. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szerintem Erikához, bár nem ismerlek benneteket igazán, 1 tipp
    Szellőcskére is illik 2 tipp
    Nem tudom....

cili53, jófarmerlány, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Esős idő van, a levegőt harapni lehet. Hideg nincs. Vittem Zsuzsómat szemészetre, most értünk haza. Semmi gond, csak kontroll. Este jön az állatorvos Olihoz. Szeretném, ha megnézné, mert a hétvégén egyszer köhögött, és horkol. Nem tudom, hogy ez normális-e. A tanyán béke van, kereskedek a kakval. Nagyon jó ára van, és legalább fogy a trágyadpmbláda.

Megyek szavazni.

Zene

Grat a kapományokhoz!. Köszönöm. Ma már a rőgzítővel felkelhet, de nem terhelheti. Mankózik.
    Tinám 12,5 nap az érésidő. Csak azért, hogy könnyű legyen megjegyezni.
    Kellemes mjúzika! Nem ismertem őket.
    Szerintem is.

cili53, jófarmerlány, koko.54 és 5 más kedveli ezt.