Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok Drágáim :) Hát, indul ma egy új event új kihívás. Jó lesz :) Egész végig tyukászni fogok, mert az eventes területen nem hat csak a víz meg a trágya, és lemerem fogadni, hogy az egekben lesz event alatt a trágya ára, meg hát ugye nekem is kell. Ha nem jön be a tippem, akkor se baj, mert elspájzoltam akkor a piacon. Pár állatot teknőst, és a kaméleont termelnem kell, mert kevés van belőle. Ami kell az eventbe az beteszem, a többi megy a piacra.

@tina07141983 Tinám nagyon csini lett a bahamád, szavaztam is rá bőszen. Meg persze mindenkiére :) Én még nem tartok a futópadon a futással. ahhoz az izületeimet regenerálni kell úgy, hogy én egyenlőre sétálok csak rajta. Minden nap emelem egy kicsit a temót, meg növelem az időt, előbb utóbb már futni is fogok tudni rajta. Most kényelmes tempóban szoktatom a virgácsaim.

@Galadriel köszi Mesi, hogy beraktad az elejére @cili53 posztját, jól fog jönni ez majd még később is, mindenkinek :)

A kocsonyám már megdermedt, megyek be is falok egy tányérkával belőle :D

Utoljára szerkesztett: 16.1.25, 08:15
    Galadriel, Kuzdern és koko.54 kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség, hideg. Brrrrrrr. Nem szeressem idő van. Reggel Kínlódtam a bankolással, nem tudom mi volt a baj, de egyszercsak megjavult. Azt hiszem csak csinálom ezt az eventest is, jutok ameddig jutok.

Megyek szavazni (Tinám, tőlem most fogsz szavit kapni, mert összevártalak a többiekkel.)

Zene

Szívesen. Na persze, hogy learattam. ;)
    E célból tettem be. Valamikor én írtam össze, de már nem találom. Nagyon jó, hogy Cilike kimentette.