Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nahh megvagyok...kicsit volt elég sok minden..meg múlt héten a temetés..tegnapelőtt meg a kis tigrisemnek elég komoly dolgot diagnosztizáltak...2 hét múlva kaptunk időpontot Debrecenben...a szájsebészetre..eggyem meg a kis drágám...
    Nagyon jó Joe Cocker...hát ez a mozgás utánozhatatlan....super jó dal...:) köszi..
    Szia..hát igen többet kellene kézzel írni...én meg rájöttem hogy a bal kezemmel visszafelé írok...:eek:xD ez úgy volt nyáron egy rendezvényen a pedagógussal beszélgettem bal kezes mint én...de ő mindkét kézzel tud írni...igazgatónő volt anyukája és otthon megengedte neki. Szóval mondta hogy néha azzal szórakoztatta a gyerekeket..hogy mindkét kezével írt a táblára egyszerre és duplán lett leírva.
    Nahh mondom én is kipróbálom...elkezdtem írni közepétől a lapnak....és jobb kézzel haladtam balról jobbra...bal kezemmel meg jobbról balra teljesen visszafelé fordítva a betűket csak néztem mit tudok..:eek:
    Nahh Erzsike..ez meg mi..:oops: én a legutolsót hallottam még...kimondani is elég nem leírni...;):D Grécsi László meglepődne...;):)
    Szia... nekem erről a töltött káposzta jutott az eszembe...;)xD
    Jó a versike :) megyek szavazni...majd aratni..de megnézem holnap ha lesz event..hogy mit kell pakolni...Jóestét éjszakát...mindazoknak akik majd aludni fognak :)