Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Picit szerkesztettem, paár képet már csináltam életemben. :) Ez nem lett olyan tökéletes, de szerintem sem rossz. Nem kell köszönnöd, láttam egy pici csúszás volt a tiedben, azért csináltam.

Galadriel, _Ilona49_, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ronda, hideg szürkeség van. Ma befejeztem az első adag birssajt-tekercset. Isteni lett. Majd adagonként gasztro ajándék lesz belőle. Lehet elkezdem a második adagot. Ma lehet gondolkoznom, hogy indulok-e. A végére értem a gazgyártásnak. Még agyalok. Aki indult, annak HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Szavaztam.

Zene

Hajrá magyarok!

Cilikém! Boldog névnapot kívánok.

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Cilikém!
    Bocsi én is boldog névnapot kívánok!Akartam már hamarább is köszönteni de mindig elmaradt bocsi!:inlove:
    www.tvn.hu_752551b6f1956e6719f323ee817de351.jpg Erőben, egészségben, boldogságban, minden jóban legyen részed!!!:inlove:

Galadriel, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.