Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Te vagy öreg szem, Mitić meg a nyitott szem. :D
    Szia!
    Ez a mannered már tökéletes, gratulálok! :)

Utoljára szerkesztett: 28.10.25, 15:57
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hát ez a Coccer..nem semmi ..meg a bandája is...orgonista meg mint fiatal Hobó..nagy fazon avval a cigivel...nagyon super dal :)
    Joplin meg ...hát ...super...a kis narkójával...
    Ohh Dóri mindenki tiszta nyomi..csak aludnék..pedig ma menni kellett volna rendezkedni a temetőben majd holnap meg utánna...
    vigyázzál magadra...csöppségnek meg ezer puszi...persze 10 maszkon keresztül :))
    Hogy vagy Szem?? Öregszem.
    Amugy Koko nem is indián...;)
    Kokónak a bannerja nem is indián..;)hanem egy Északi jégbe zárt lovag...;) A te bannereddel most látom milyen szép pár...:inlove:

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

De igen hasonlít Goíjko Miticshez így írom mert így tudom.Szóval nekem Gojkó Mitics.xD:inlove:

4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Igen nekem te Gojkó Mitics maradsz , de nagyon jó a Bannered:inlove:
    Bocsi most vettem észre magam alá Írtam, vonjátok össze kedves modik.:inlove:

Kuzdern kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Na nehogy..... Tessék csak írogatni. Hogy vagy? Gerinced? Mi finomat főztetek?.... stb.
    Sajnos akkoriban nagy divatja volt a kábszereknek, ugyan most is. Az óraállítás engem is kikészít, főleg ez a téli. Olyan sokat van sötét.

zsani_apja, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Bontottam 2 piccolót. Nem nálam, mert nekem nincs. :D paár dallam eszembe jutott

szellorozsa, Zsuzsikan és Kuzdern kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Mitics írtáá...xDxD...így van maradjon is...sokkal vagányabb egy indián mint egy lovag...pláne ha apacs..xD;)
    Szia gratulálok hozzájuk...;)hát az a kutya hova repül?:pxD