Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

SnéDóri, -Anyu-, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Halló....Most akkor mi vót?:D
    Ez az mikor szépen tekintek a monitorra...:):p

Ui.: Remélem te is értesz belőle annyit mint én...;) :D

SnéDóri, -Anyu-, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  3. teomokus

teomokus Fórumprofi

Sziasztok!

Szavaztam.
    Pihentető jó éjszakát Mindenkinek! :)

szellorozsa, SnéDóri, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én mindent értek. Legfőképp téged. :)

5. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

JAJJ! Apja!
    Lefárasztasz, Sicc az ángyod térde kalácsa,
    Hát ha barátod a medve sajt akkor
    Copilot 2026. 08. 02. 10_42_57versike apja.PNG

Szerinted miért hívják a kocka sajtot kockának, pedig 3szög alakú kíváncsi vagyok az eszme futtatásodra
    Géza bácsi erre varrjál gombotxD;)

jófarmerlány, feki13, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szia!

Gyerekkoromban kocka volt, ha én már nem, ő megváltozott. :)

ejj, ez a hétvégi event is kifog rajtam :D

Utoljára szerkesztett: 2.8.26, 12:42
  7. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Copilot 2026. 08. 02. 10_33_46kocka sajt.PNG
    rajtad bizony nem fog ki semmi, vágott sajt kép.png egyél sajtot, xDegészségedre;)
    Vagy vegyél elő egy kockás füzetet, és számolj, akarom mondani négyzet rácsos füzetet.:wuerg:

8. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Jaaa! Az én gyerekkoromban nem is tudom, hogy volt-e, de mikor középiskolás voltam, akkor volt kocka alakú meg körcikkes is az ömlesztett sajt. Az akkoriak között - számomra, nekem az az e-he-tet-len izé, rettenet - volt a csokoládés mese-sajt. Egyszer vettem és majdnem az volt életem utolsó sajtja, annyira rossz volt. De volt aki meg imádta. Nem vagyunk egyformák.

Sziasztok!

Na kérem. Be akartam lépni három után a farmra. Chrome öt perc töltögetés és 45% stabil állásban. Kikapcs, vissza Chromera. Betölt öt perc alatt, de területváltás semmi, munka semmi, még a bal oldali fül sem látható, de ami a legmeglepőbb volt számomra, még vételi ajánlatot sem tett a rendszer! Kikapcs, irány a Tűzróka (Gyk.: Firefox). Állítólag annak idején erre optimalizálták, mint játékot. Öt perc és még mindig 45%. Innen is elmentem. Megint vissza a Chromera. Betölt, lassan, elmegyek a paszulyra, aratok. Előtte megnéztem a fórumot, van-e valami, miért megy ilyen pocsékul. Van utalás. A kedves modi elmagyarázta az egyik panaszosnak, hogy sokan ebben a melegben odaülnek a gép elé és internetes játékot játszanak. Ha sokan akarják, akkor lehet gond, - a kedves játékosnál - , de a BP-nél minden rendben van. Tessék tisztítani, takarítani, megnézni mennyire leterhelt a játékos gépe, hálózata. wifije, egyebe, mert csak azokkal lehet gond. Szerintem meg a játékosok idegrendszerével is, mert eléggé el nem ítélhető módon nem bosszankodni, szerencsétlenkedni akarnak, hanem akadálymentesen játszani. Aztán paszulyról irány a kerge. Hát a kerge megkergült, öt percig tartott, mire beengedett. Addig csak a kis pörgés, de kitehető kütyük semmi. Itt feladtam a játékot.

Ezt megelőzően egy másik játékban voltam bent, ott is gazdálkodtam a földeken, egyéb helyeken, de mivel ott is kell várni, míg valami beérik, elkészül. nekem meg két farmom is van ott, ezért párhuzamosan játszottam a Crome meg a Tűzróka segedelmével. Egyszerre! Annak a játéknak a helyigénye egyenként több, mint a farmeramáé, HA a gépem jól mutatja a lemezterület, a memória foglaltságát, egyebeket. Ott simán tudtam játszani, ide-oda lépve. Nem tökölődött területváltáskor, hanem hasított a játék. Ha egy moderátornak az a kínszenvedés, amit a játékosok élnek át játék közben, játék helyett, örömet szerez, hát akkor a játék fogalma nálam és a moderátornál nem azonos értelmű. Persze abban egy fikarcnyit sem kételkedek, hogy ÉN vagyok a hozzá nem értő. Ezt nem is vitatom. De ebből a játéknak nevezett kínlódásból mára biztosan elegem lett, a kisebb két farmra fel sem megyek. Minek?

Kívánok minden gazdának gyors, bosszankodásmentes jó játékot!

Ui. Baj van nálunk. Kint CSAK 32 fok van, délben meg 26 fok volt.. Majdnem szibériai hideg. Brrr! (Pedig tegnap még 38-39 fokot jósoltak a pesti levelibékák. )

jófarmerlány, SnéDóri és zsani_apja kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Nos, már nem kell számolnom, azóta kijött a matek. :)
    Tihamér bácsi megelőzött a csokis sajttal, így csak megerősíteni tudom, hogy borzalmasan rossz volt. :D

10. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Sziasztok!
    Egyet értek veled.
    Anno csokis sajtot háromszor ettem amikor megvettem, először, utoljára és soha többet.
    Akkor a Maci sajtért sem voltam oda, most meg vén fejjel szeretem. Változik az ember ízlésé. De a tökfőzelék még mindig a tiltó listán van, inkább az éhhalál.
    Az eventeken szerencsésen túlvagyok.
    Holnap bekell vinnem a szervízbe a gépemet mert a belső adatátvitel sebessége a béka segge alá esett.
    Ez azt jelenti, hogy ha az SSD-ről kell adatot beolvasni akkor az embernek kinő a szakálla mire végez.
    A farmozáshoz a böngésző betöltése majd 10 percbe telt. De ha már betöltött akkor a net felé már villám gyors.
    A farmmal sem volt semmi probléma.

11. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Sziasztok.
    Mesesajt............. pfff borzalom. Egyszer és soha többet.
    Kocka sajt, ami nem is háromszög hanem körcikk :)
    Ma délután egyszer nekem sem akaródzott sikerülni a belépés. 55%-nál talicska. harmadjára sikerült. Aztán semmi baj. Én kliensen vagyok.
    Itt ma is hőség, kb 1 órája beborult, némi szél, dörgés, ennyi. De legalább nincs az a nagy forróság. Víz és áram még van. Én hatalmas vízivó vagyok, mi elkezdtünk ásványvizet felhalmozni. Gondolom más is, tegnap összesen 2 zsugor mentesvíz volt a lidlben. Megvettem :)
    Eventekkel rég készen vagyok, élvezem hogy nem kell ugrizni a gép elé.

12. zsani_apja

Megosztom a titkaimat akkor én is. :D
    Holnap megyek egy bevásárló központba én is. Én nem halmozok fel semmit, ezt le kell kalapáccsal ütnöm. Apósnak veszek 5 + 4 karton ásványvizet, ez 2 fajta, 3 tálca sört, 2 karton cukrot. Semmi köze a jelenlegi helyzethez, ezt mindig megteszem, ha kezd elfogyni.
    Gépem még mindig a régi, de megoldom a farmozást vele és lányom laptopjával. Amennyit már játszom, bőven elég.
    Itt nagyon meleg van, most nejem lenyomta a klímát, de már szakad rólam a víz. A végén keresnem kell egy válóperes ügyvédet. :D

SnéDóri és jófarmerlány kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ma egy kicsit korábban szavaztam. :)
    Szép estét, majd szép álmokat mindenkinek!

zsani_apja, GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.