Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok Édeseim! :inlove:

Azt kell mondanom, hogy senki sem adott helyes választ. xD

Tegnap eszembe jutott Öcsink és megkerestem ezt a dalt mert ő hozta mindig nekünk. :inlove:
    Nem a videón látható dolgok voltak a lényeg hanem maga a muzsika. Azt hittem esetleg a régi tagok felismerik...de nem. Semmi baj, rég volt már... :)
    Nem írhattam, hogy farmtárs aki nincs már közöttünk mert akkor talán egyértelmű lett volna. :music:
    -
    Majd kitalálok egy tippelőset ami működni is fog. :p:D
    -
    Szavaztam. :)
    -
    Emese, köszi a zenét...nagyon jó. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 17.3.25
    cili53, -Anyu-, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  2. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok!

szeles és hideg , felhős idő egész nap.
    Most már felhők kezdenek elvonulni , szél is alább hagy éjszakára jön a fagy :cry:
    Ez kell a virágzó mandula és barack fáknak :(

Event teljesen kész , maradék / 11 /játék is lejátszva , adott bónuszládát , szuper mamutfát , csatni , csp , titok ól -amiből akár mandarin is lehet :D , titokfát teliholdasra is szóval ennyi , így lett vége .

Köszönöm Emese ..és szerinted így nem felejtem el ?? hát dehogynem :D...12,5 nap még gombócból is sok , miért kellett így elaprózni :D
    Köszi a Metallicát :inlove:

szép estét Mindenkinek :inlove:

zsani_apja, cili53, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Ma brutál hideg volt. Hideg is volt, mondjuk cégnél ritkán nem fúj a szél, de ma kitett magáért. Szerintem még a héten nem fáztam ennyire, mint ma. :D Reggelre mínuszt mondanak, remélem Sopronnál lefagy a szellő. :D
    Biztos ismeritek ezt a zenekart. :D Ekkor maradtam ki elemiből, nem egy szuper felvétel, de akkor még nemhogy okos, telefon sem volt sok családban. ;)

tina07141983, **jeje**, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, tina07141983, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ezerágra süt a nap, de hideg van. Főzök. Lesz egy kis csint-csont leves, a husikához fokhagyma szósz, meg tejszínes gomba puliszkával. Este volt Olinál az állatorvos. Kapott fülcseppeket, oltani majd júniusban kell, de egyébként rendben van. Levágta a körmeit, szóval most mindenhonnan leesik, mert nem tud kapaszkodni. Pár nap és megint fog tudni. Megyek a húgommal kávézni mindjárt.

Megyek szavazni.

Zene

Utoljára szerkesztett: 19.3.25
    koko.54, cili53, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  6. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Szavaztam. :)
    -
    Köszönjük a muzsikákat. :)
    -
    Eventet még csinálom úgy,hogy még 4000 növényem van. Annyi növényt letermeltem hétvégén, hogy végigcsináltam a 69 etetést és azon felül még 150 etetésre legyártottam növényt. :wuerg:xD
    Nem győztem ültetni/aratni a felröpikért. Jól kifogytam a szupertrágyából így bevetettem a mamutkákat napraforgódombon és az erdőbe. :D

Hát nem lett muntyákszarvasom vagy mi a szösz a nevexD

Akkor hozok egy tombolót :music:xD

Jó éjt Nektek, mesés álmokat! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 18.3.25
    koko.54, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  7. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok!

Ma reggel felénk is röpködtek a mínuszok , van itt egy őstermelő aki a " *****"-on is árulja portékáit.
    Füstöléssel indult a reggel nála , próbálta megvédeni a barackfáit....:(
    Amúgy nagyon jó kis piac , van ott mindenféle portéka , tőlünk nincs messze voltunk már ott jó párszor

Farmon nyugalom , teliholdason termelek mindent ami még kell , hogy fogyjanak a gazdaköri feladatok ...haladok haladok de azért még van bőven ...egy két dolgot cserenap alighanem még be kell szereznem :D

Nagyon jó kis zenéket hoztok . :)
    szép estét Mindenkinek .:inlove:
    szavazok

Igaz , hogy ezt az írást nem nekem szántad , de meghallgattam az aláírásodban lévő " mjuzik " -ot
    én úgy hallgatom a zenéket , hogy vagy abszolút nagy kedvenc lesz és agybafőbe hallgatom vagy elmegy és néhanéha , vagy akkor egyszer aztán direktbe soha többet ;) igen érzékeny a fülem :D
    Na most ez a zene ez az agybafőbe kategória lett ...párom bejött és megkérdezte ilyen hosszú ez a szám ...mondtam igen ...de már vagy ötödjére szól :D
    Na szóval új kedvenc...had szóljon ..ahogy Toretto mondaná , Csapassuk

*linket töröltem a Fórumszabályzat alapján / Dolphin​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.3.25
    koko.54, -Anyu-, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  9. Csibelibe

Csibelibe Utánpótlás-írogató

Jó reggelt :) Azért jöttem, mert szeretnék bemutatkozni. :D Csak kicsit. Életem párja Fätum, (rádumált) és én is elkezdtem farmozni megint :D Kicsit béna vagyok, meg kicsit öregecske (75 éves), és Dezső a nevem. Nézzétek el nekem, ha néha bénázok kicsit :oops:
    Anya azt mondta szavazni is lehet. Nem tudom, hogy kell, de Erikám majd a nevemben ezt megteszi :) Fiatalabb is szebb is.
    Kihullottak a régi szomszédok is (három év hosszú idő), örülni fogok, ha üdvözölhetlek innen valakit a szomszédomban :)
    Mivel nehezen megy az írás is, időnként Erikám fog helyettem írni, de akkor szól, hogy ő volt az :) (anya hordja nadrágot, ami rajtam van az csak úgy rám esett). Majd később töltök fel képet is (illetve majd Erikám)
    Köszönöm, hogy elolvastátok.
    Anya szavaz :D

koko.54, -Anyu-, cili53 és 10 más kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia szivi, nnna, megtaláltad a billentyűzetet xD Mondtam, nem kell betojni, segítek. Hja és szavaztam is...szívesen :p te csak termeld a salátát, a búzát, meg a répát. Töltögesd a pajtádat. Ráfér, mert kong az ürességtől :p (csini a gatyód :inlove:)

koko.54, -Anyu-, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés, de cudar hideg van. Tegnap megfagyasztottam magam. Elfelejtettem becsukni az ablakot. Mit mondjak, az összes mínusz bejött. Ma tornás napom van. Oli utál a fülcseppek miatt. most napozik a teraszon. Úgy fel tud forrósodni a bundája, hogy tojást lehetne rajta sütni. A tanyán béke van.

Megyek szavazni.

Zene

Jó kis muzsikát hoztál. Köszi. Nekem sem lettcsak egy harcsaólam. A többi kuka. piccolók még a pajtában vannak.
    Üdv itt nálunk, örömmel látunk. Azért nézelődj a Szépégoldalon is, az aláírásomban ott a link. A topik elején összegyűjtöttünk egy pár videót a versenyeinkről. Csinálj te is szépséges farmképet, Erika majd biztos segít, de bárkitől kérhetsz segítséget. A szavazáshoz regisztrálni kell a szépségoldalon, mindenki csak a saját felhasználójával tud szavazni.

koko.54, -Anyu-, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  12. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Köszöntelek újra a játékba, bár én is itt vendég vagyok, de úgy érzem befogadtak, és téged is biztosan szívesen látnak.
    Szomszédnak nem, mert egyetlen szomszédom sincs, de a barátlistára felveszlek hogy tudjak küldeni ajándékot, ( NEM KELL SEMMI NE KÜLDJ) most még biztosan jól jön minden számodra. Írok majd egy két mondatot, bagolyba.
    Erikám!
    Te meg öltöztesd ezt az embert rendesen, egyébként igen is csinos az gatyóxD:D;):inlove:

koko.54, szellorozsa, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Erzsike :) Igen hát kicsit hónaljba szorít azt mondja, de sebaj, jó az :D

Szia Emese :)
    Hát, majd én töltök fel neki képet, mert azembernek ez nem fog menni :eek: Örülök, ha a bepötyög pár sort. Most, hogy megint farmozik, olyan neki mintha új játék lenne. Nem talál semmit o_O No nem baj, majd segítek neki. Majd ha lesz miről már képet feltenni akkor teszek fel. Most egyenlőre katasztrófa sújtotta a farmja, 372 salátával :sleepy: Csináltam neki egy füzetet, amibe leírtam lépésről-lépesre mit kell csinálnia. No majd kíváncsi leszek, mit alkot összevissza.
    Azember helyett már szavaztam, megyek a nevemben is szavazni :)

koko.54, szellorozsa, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  14. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Tina, örülök, hogy elnyerte a tetszésed a mjuzikom...nem véletlenül van az aláírásomba. :D
    Amúgy én is így szoktam tenni,ha rákattanok egy zenére hajlamos vagyok órákig azt hallgatni lényegtelen milyen stílusú zene. :) Sajnos munkahelyen már azt hiszem 3 éve lett betiltva a zenehallgatás nagy bánatomra. Amikor még lehetett volt, hogy egy számot hallgattam órákon át ismételgetve xD
    Pl ez is egy olyan volt...húúú erre is imádtam dolgozni :inlove::D

Most épp rapp zenét hallgatok, egy kedves ismerősöm ajánlotta...de azt nem hozom mert nem biztos, hogy szeretitek :D
    -
    Emesém , ez a fülcsepp viszketésre van...vagy fáj szegénykémnek a füle?
    Nekem sincs egy olyan szarvasom se, én is egy harcsát kaptam :)
    Én a piccolokat kinyitogattam már :D Lett ez az már nem is emlékszem xD Az biztos, hogy lett egy virágos dallamok, kicsobbanó öröm, termálforrás és pocok légyfogó...másik kettőből nem tudom. :D
    Köszi neked is a muzsikát...ezt is nagyon szeressem :inlove:
    -
    Dezső, üdvözöllek itt közöttünk! Érezd jól magad. :)
    -
    Marikánkkal is beszéltem :inlove:
    Köszöni mindenkinek a felröpiket. Majd valamikor jelentkezni fog. :)
    -
    Szavazok! :)

Kitaláltam egy nagyon jó kérdést tippjátékra! :D Íme:

Felhívás tippelős játékra!

Találjátok ki hány darab tojás terményem van jelenleg a farmomon ! :)

Ez a szám 20.000 alatt legyen !!!

Kép mentve. Tippelni vasárnap ( 2025.03.23) este 7 óráig lehet.
    Aki legközelebb jár a valósághoz annak jutalma:
    1 Pöttyös ernyőgomba , 1 Pocok légyfogó és 1 Élőholt kincs lesz. :)

A játék szabályai:
    Egy játékos csakis egy farmról tippelhet !!!
    A játékot elsősorban az itteni topiclakók részére hirdessük ki, valamint az ide olykor befordulók is beszállhatnak. :)
    Ismeretlen farmerek a játékunk tisztasága miatt nem vehetnek részt, mivel ha bárki részt venne, akkor nem tudnánk kiszűrni a több farmmal próbálkozókat. Megértéseteket köszönjük. :)
    ----------------------------------------------------------
    Egy konkrét számot kell leírni , amit tippnek szántok !!!

koko.54, szellorozsa, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

halihoó!
    Nézzük a tényeket. Homokóra még folyik, a popcorn pattog. :D 50 körüli kaja jött össze tegnap óta, elég jól marad felröpim. Úgy gondolom, hogy a fák jobban adták, meg talán a végén az event növény. Viszont a hozzá férésem elavult, így számokkal nem tudom alá támasztani, de még csak leszorítani sem. :D
    Az új event nem a kedvencem, maga a játék. Most azt kellene írnom, hogy abba hagyom a játékot. Úgy sem fogom. :D
    Nem is akarok ezzel foglalkozni.
    Szia!
    Ez hogy lehet. Jobb oldalt megnyitod és csupasz a fal? :D Borzalmas. :p
    Szia!
    Erre gondolsz: upload_2025-3-19_18-11-24.png

Tippem: 1972 db tojásod van.
    Nálad a kettő alap nem játszik. :D

koko.54, -Anyu-, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  16. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziamia!

Jó sok etetésed összejött, remélem valami értelmes dolgokat is sikerül szerezned Venomkától. :)
    -
    Igen a tojásra gondoltam mint terményre. Itt változtatnék is valamin azonnal mivel nem számítottam rá, hogy azonnal az első tipp ilyen magas szám lesz. Beírom a hirdetőbe is mindjárt, te is adj másik tippet.
    20.000 alatti számot írjatok. :)

Farmon semmi sem biztos...minden is lehet, akár két tojás is. xD

koko.54, -Anyu-, Csibelibe és 7 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Szia!
    Nem változtatok. Szerintem én nem fogom eltalálni. Ez tuti tipp. :D
    Most kiraktam az összes búvárboltot, lesz, ami lesz. ;)

koko.54, Galadriel, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

xDxDxD már azt hittem valamit félreértettem a játékban xDxDxD

koko.54, -Anyu-, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  19. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziamia!

Kicsit el vagyunk . :pxDxDxD

koko.54, -Anyu-, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Szia!
    Magamból indultam ki. Azt hittem, annyira szereti a tojást, mint én. :)

koko.54, Galadriel, cili53 és 4 más kedveli ezt.