Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, koko.54, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Szavazok! Szép 7 végét.

**jeje**, zsani_apja, Ms.AbyZu és 3 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség van. Fejfájós. Reméálem nem felejtem el a tenyésztőst, mert délután családozás van. Olikám már megint elfocizta a labdakészletet, és nagy szemekkel néz rám, hogy másszak be a szekrény alá, de ez nekem nem megy. Így járt. Gyarsan összerakok egy csirkepörit, meg egy kis aprólék levest Aztán mára annyi. Most megyek abiszalizni. Az is jó fokhagymás.

Megyek szavazni.

Zene

Nem hangzik rosszul. Én parasztosan főzöm, nem teszek bele füstöltet meg répákat.

**jeje**, -gyöngy-581, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Már szombaton sem kelek fel reggel, csak amikor megébredek és van kedven kiszállni az ágyból. :D Legalább volt lehetősége paár szomszédnak ajándékot küldeni. :)
    Nagyon hideg van itt nyugaton. :( Le is fagyott az agyam...:D

**jeje**, -gyöngy-581, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  5. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!

Az elmúlt hetem elég depis volt,megint fogproblémám van. Csütörtökön voltam fogorvosnál, hétfőn megyek vissza...csavart épít be, lehet húz is ...Ez most megint el fog húzódni...:cry:

A tenyésztős eventet is elbénáztam, vártam a mai boommot, de lecsúsztam az első feladatról. Valameddig megcsináltam, de a dekor nem lett meg. Lehet így nem is fogom tudni végigvinni már az összeset... Na és persze a felhő se ér semmit a végén ha nem tudom telepakolni... :sleepy:
    -
    Szavazok.

Fätum és zsani_apja kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én is vártam valamire a tenyésztősnél, lehet tapsra. :D
    Boldog hóangyalhoz kell a 6 db kosár, de attól még lehetünk boldogok, hogy nálunk boldogtalan a hóangyal. :D

Fätum kedveli ezt.