Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok
    Ebből jó tippjáték lehetne :)

Nem akarjátok feladni játéknak?

A nyereményeket én állnám 1 helyezettnek (Telitalálat esetén) 3 Virágos dallam, a 2.-nak kettő VD, a 3.-nak pedig 1 VD. (a valós számhoz legközelebb eső két tippelő, holtverseny esetén sorsolnánk az összes tippelő között).
    Majdnem egy rugóra jár az agyunk :D

-Anyu-, tina07141983, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

oksa
    Szerintem 3 híján 300. :D

-Anyu-, tina07141983, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  3. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szia! Ez sajnos nem fog megvalósulni mert Apja nem tervezi kitenni a piccoloit...pedig majd megesz a kíváncsiság mik lennének belőlük :D

Sajnos Drágám nem talált! xD

Csak ennyi van :inlove:
    upload_2025-3-21_21-51-19.jpeg
    Ami neked is talán lehetne ,ha végre kitennéd azokat a ládákat! :pxD

4. zsani_apja

Jobb szélen az a kettő már a farmomat keresi. Kiálltak a tornasorból. :D

tina07141983, koko.54, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is sajnálom a kútba esett játékot és a lenyelt kíváncsiságot is vele együtt:cry::cry:
    Szerintem van is neki FA fája, csak itt csigáz bennünketxD8):D

-Anyu-, tina07141983, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  6. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Már lestem mikor hozod szóba azt a kilógó kettőt ,annyira tudtam...xDxDxD
    De most nem akartam törölni őket sem mást, hogy szépen sorba rakjam őket :p

Szerintem ezt sose tudjuk meg xD

-
    Azt hiszem már le se kell feküdni aludni éjfél előtt :wuerg:xD

7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

8. zsani_apja

Jó reggelt, drágám!
    Ismerhetsz már. ;)
    Én még a határaimat nem teljesen. :D

9. Csibelibe

Csibelibe Utánpótlás-írogató

Szia :) Köszönöm kedves kérdésed, elég jó, mert anya lépésről lépésre leírta füzetkébe mit kell csinálni. A dolgom nem sok, termelnem kell, mert üres a pajta. Dekorok voltak minden hol kitéve. Azokat leszedte, és megfenyegetett, ha mindenféle vacakot rakok ki oda ahol termelni lehet, akkor nem segít. Hát merek én vitatkozni? 8) Most még többet van a farmomon mint én, én pedig csak nézem mit csinál, anya magyaráz, aranyos de úgy is elfelejtem mit mond. xDIlyenkor csak veszekszik "nem figyelsz öreg" Na nem mindent felejtek ezért el, tanulok és próbálok figyelni erősen mert leharapja a fejem :sleepy:

Utoljára szerkesztett: 22.3.25
    Dolphin, -Anyu-, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  10. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt mindenkinek!

upload_2025-3-22_6-23-1.jpeg

Jó reggelt Édes!
    Igen..már kezdünk megismerni...vagy legalábbis próbálkozunk. :p

Játék határok nélkül...de szerettem anno azt a műsort. :)

A kedvedért rendbe raktam azt a sort...nincs már ellógás sehová, sőt még csináltam helyet majd a többinek is. :pxD

Gratu a szezonoshoz! Szépen állsz :)

Szia!
    Jó rég regisztráltál a játékba. Én nem is emlékszem mikor történt...de az ID számaink alapján később mint te. :)
    Én is kihagytam jó pár évet...aztán pedig újra rákattantam. :D

Tegnap a farmos területeken tyúkokat és papagájokat termeltem. Nem veszek trágyát horror áron. :D
    Trágyás ládám is alig van 70 db. xD

11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ne panaszkodj. Terápiás farm. Nyikorognak azok a tekervények. Nem kell mindig tv-t nézni, attól csak eltompulsz.
    Csak szólok, ma is spenótot kapsz, mert abban sok a vas. Pörkölt majd holnap :p
    Sziasztok Drágáim :)
    Hát én is elkezdtem ezt a boszorkányos eventet, de nem nagyon megy ez nekem. Egyelőre termelek, aztán jutok vele ameddig jutok.
    A tenyésztős hétvéginek majd holnap, vagy ma este csinálom, az ráér.
    Este szavazás
    Sziaszia :) Ha nem baj én válaszolok :) Valóban régi a farmja. Még a gyerek regisztrálta, ezért lett Csibelibe.

12. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szia! Nagyon élvezem ezt a dumát amit toltok... Cukik vagytok .:inlove:

Ám nincsen tenyésztős event, csupán egy 3 hétvégéből álló gazdaköri feladat...amibe csak felröppenőket kell beadni. Nagyon hamar teljesíthető,ha volt hosszú érésű növényed ültetve a főfarmon és a szédült szántón. :)
    A boszorkányos sem olyan bonyolult mint amilyennek tűnik. Az eventcsevegőben nagyon sok hasznos információ van. :)

- Nálunk is a gyerekek kezdték, ezért az ő farmjaik korábban lettek mint az enyém. Szerettek volna Mézeskalács szívet és akkor ajiba volt küldhető. Akkor regiztem én is 2 farmot, hogy összekaparjak némi farmaranyat és küldhessek nekik. Aztán ők abbahagyták...elég gyorsan...én meg nem tudtam, függő lettem. :oops:xD

Csibelibe, -Anyu-, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen igazad van, :inlove: Nem tenyésztős, hanem felröppenős. Azért lett nálam tenyésztős csak, mert tegnap Csibelibén tenyésztéssel oldottuk meg.
    Hááát, ezt a mini játékot még mindig nem nagyon értem, majd még át kell olvasnom mindent. Olvastam, hogy felröppenővel is meglehet oldani, de azt meg nem találom, hol kell betenni. Na mindegy. Van még sok idő rá, hogy leessen az a tantusz. Addig termelek, oszt' majd csak lesz valami.

14. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Nagyon egyszerű, ülteted a növényeket és aratáskor búvárszemüveg a felröppenő. A malomban búvárszemüvegekből kell előállítani búvárpalackot. Egy búvárpalack kell egy játék elindításához.
    A malomban ezen kívül állatkákat is elő lehet állítani,ahhoz kellenek a növények. Ezek jól jönnek a játékba ha szükséges kicserélni néhány elemet.
    Naponta 3x van 2 db-os növénybónusz...ami szerintem nagy segítség azoknak, akik ki tudják használni valamelyiket..ha nem is mindet.
    Ezekbe az időpontokba lehet + 2 növényt kapni földkockánként (ezért érdemes 1x1-es földbe szórni a magokat) ha be vannak éppen érve a növényeid. :)

Meghatározott időpontok:
    Minden nap 00:00 - 01:00 óra között.
    Minden nap 12:00 - 13:00 óra között.
    Minden nap 17:00 - 18:00 óra között.

A játékon belül vannak különböző feladatok.Ott mazsolázhatsz melyikeket szeretnéd teljesíteni. Akár csak a felhőért is mehetsz vagy amit csak szeretnél. Nekem tetszik. :)
    Ha nem tudod mi a különbség a vonalak, alakzatok, szorzók között...ezt mind leírják a csevegőbe. :)

Csibelibe, -Anyu-, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Így azért jobban mutat, -na nálam, de hát ez van. :D
    Szezon, amit mindig próbálom hamar lerendezni. Kis gazdaként talán ez az egyetlen, ahol bizonyítani tudok Zsani apjának. :D :p
    node meló van, áll a sor :D

16. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Azért volt úgy ahogy...mert éppen elfértek azon a lépcsőfokon....na de aztán jött hozzájuk még 1...aztán még 1,ezért lógtak ki a sorból. :D
    Na de most egy lépcsőfokkal feljebb kerültek a ranglétrán. :D

Én a szezonosba 27 közepénél járok. Szerintem ez se rossz. :D

Kitartást melóba. :)

Csibelibe, -Anyu-, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Én várom, hogy hozzák a Piccolók pincéje területet, majd oda kipakolom őket.

18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Beborult. Ma megyek a lánykámékhoz, szóval össze-vissza aratok majd, de hát a vv fontosabb. Meguntam a számolgatást, úgy csinálom, hogy ahogy esik úgy puffan. Majd lesz valami. A felröpis kész.

Szavaztam.

Zene (helyett)

Nem, az én nevem : Galadriel, azaz Galadriel(vessző). Anno jó ötletnek tünt, mert volt már ilyen farmnév, és így maradt.
    A felröpik miatt muszáj máskor is aratni.
    Hát ne is ellenkezz, jobban jársz! Jön a spenótszörny!
    Én meg bótolok a kakival, mert sok trágyadombládám van. ;)
    :eek:o_O
    Hááááttt szerintem ne állj addig vívóállásban....xD:p:inlove:

-Anyu-, Csibelibe, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

halihoó!
    **om, találtam még olyan ládát, ami 100 felett van, pedig próbálom alá vinni már egy ideje. :)

-Anyu-, Galadriel, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  20. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

hű.gif a kacsa pénz.jpg Komolyan mondom, no komment ha ha g.gif

Csibelibe, -Anyu-, Galadriel és 6 más kedveli ezt.