Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyot melegedett az idő, viszont szürkeség van. Jobban szeretem a ragyogó hideget ilyenkor. Tegnap kinyúvadtam a hivatalban. Három órát voltam ott egy 3 perces dolog miatt. Már majdnem sikítoztam és pofozkodtam. A tanyán béke és nyugalom, de nem tudom hova kitenni a piccolókat. Mindegy, nem sürgős.

Megyek szavazni.

Zene

Nagyon szép lett az új ruhácskád.

Köszi a kávét.

cili53, -Anyu-, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Tavalyi szabin vagyok, nyugis farmozás van, holnap zárom a mikulás záró eventet xD
    Itt keleten tavasz van 8°C...:D
    Úgy hallottam már nyílnak a hóvirágok, gyerek koromban jó ha sikerült Nőnapra szedni 1 pár szálat;)
    További szép napot mindenkinek...:p

csigusz10, -Anyu-, zsani_apja és 8 más kedveli ezt.
  3. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok! :)

Mindet megvettem, így elég sok mindent ki tudtam váltani a csillagos boltban.Sajnos azt a csillaggyűjtős módszert nem sikerült megcsinálnom amiről olvastam az event topicban. Biztos nem olvastam el részletesen, most meg már befejeztem. :)

Gratulálok a kapományaidhoz! :)
    Nagyon szép lett, ügyes vagy! :inlove:
    Nekem sajnos ki kellett kapcsolnom a téli tájat mert full lelassult a játékom tőle . :(
    Köszönjük a muzsikákat, mind nagyon jó...főleg a Ray Charles.:inlove:
    Nagyon jó volt az a film is az életéről, Jamie Foxx alakította.

Olyan guszta kávékat hozol, hogy megkívánom nagyon! :D :inlove:
    ---
    Ani, nagyon szép az új bannered!!! :inlove:
    -
    Kmandy, gratu a harcsamedencéhez! :)
    -
    Fatüm, üdv újra a körünkben! :)
    Karácsonyi ünnepeket a szüleimnél töltöttük :inlove:, szilveszter előtt jöttünk haza.
    Mi a párommal kettecskén szilvesztereztünk. Árulókat néztünk, az utolsó évadot. :D Nagyon szeressük.
    Éjfélkor telefonon beszéltünk a gyerekekkel is. :inlove:
    Aztán csütörtökön jöttek párom tesójáék a két kislányukkal. Nem ettek bejglit az ünnepek alatt, úgyhogy gyorsan összedobtam nekik pénteken...jól megölelgettek ezért is. :D
    Aztán a pici lány (6 éves) kifestette a körmeimet, tetkókat ragasztott rám :D
    A nagyobbik (8 éves) pedig a hajamat szokta fésülni és frizurákat csinál :D Nagyon cukik:inlove:
    Ma kakaspörit főztem, mellé nokedli és zöld saláta...most lett kész, nyami :)
    Még a héten szabin vagyok. 8)

És akkor egy kis Jesse :D :inlove:

Utoljára szerkesztett: 7.1.25
    csigusz10, cili53, tina07141983 és 9 más kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Voltam szavazni,nalunk tavasz kezdete van,10-12fok meleg,50 eve elek itt kint de ilyen meleg nem volt januarban.Szerintem lesz meg ennek böjtje,emlekszem meg 1979 karacsonyara olyan ho volt,hogy egy hetig minden zarva volt,buszok villamosok nem jartak.Akkoriban volt meg a telnek foga,ninuszok röpködtek,igy valtozik az idö.

cili53, tina07141983, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  5. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Szia!
    Emlékszem arra a télre. Akkor voltam katona és a Töf kitalálta, hogy az őrség készültségben lévő tagjai járják kőrbe a laktanyát.
    A lényeg, hogy két óra alatt nem lehetett kőrbe járni a területet. Ennek következtében a pihenősök nem tudtak pihenni mert
    valakinek fönt kellett leni az őrszobán, így amikor kikerültek az őrhelyre csak kókadoztak. Én az első turnusban voltam és taposhattam derékig érő havat amig az Osztályparancsnok le nem állította az egészet, miközben tépte a haját, hogy hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy ilyen parancsot ad. De aztán eljött az én időm amikor amikor egy kicsit (nem is kicsit) megszivattam a Töföt.

cili53, tina07141983, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :)
    Hát, erre bevallom nem emlékszem, csak a 87-es óriási nagy havazásra. Alig bírtam, menni, a derékig érő hóban, pedig nem vagyok kicsi a 180 cm-el. Akkor volt a kislányom 4 éves. és úgy cipeltem végig egészen óviig. Akkor is hideg nagyon hideg volt, és nagyon sokáig meg is maradt a hó.

Csináltam téli képet. Hát nem olyan szép, mint szellőcskéé, de gondoltam azért megmutatom. Ha meggyógyul a szavazó oldal, akkor ezt fogom feltölteni :) Nem is emlékszem mikor csicsáztam farmot :D

cili53, tina07141983, **jeje** és 9 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Ma egy kicsit korábban szavaztam.:)
    Erika, aranyos lett a téli képed, reméljük hamarosan megjavul a Szépségoldal.
    Én is szívesen tennék fel téli képet, de most nem akarom törölni a régit, lehet nem tudnék újat feltenni.:(
    Legyen szép estéje mindenkinek!

cili53, tina07141983, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..gratulálok...látom szerencsét hozott a 3 levelű lóhere ;):)...nagyon jók amit kaptál... nekem még egy deka FA fám sincs...
    nem jó dimenzióban vagyok biztos...:) szerintem így állították be a tekerőst...:D
    Szia Ani..nagyon szép az új bannered...olyan nagymamás :inlove: igazi szeretetteljes :)
    Szia az én tanyám már tele van hóvirágokkal...;)
    Szia én is kész lettem tegnapelőtt..nekem sem jött be a csillaggyűjtés..az utolsót be kellett volna zárni 15 csillagra..és utánna lehetett volna újból...én olvastam de úgy voltam vele passz..befejezem. Pár napja a kisfarmokon is leszedem 1-1 piccoló összejött..ez is jókor jutott eszembe a végén :oops:
    Milyen szép lehettél hogy kifestettek a csajszik..:) kényeztettek kicsit nem kellett szépségszalonban menned :) Jó kis zenét hoztál:)
    Szia... nahh a 87-es havazásra én is emlékszem...egyből 4kéz-láb lett...úgyhogy vonultam visszafelé :) De a 87-es nyár sem volt kutya:) olyan meleg volt hogy rám izzadt a bunda xD nem de télleg nagy forróság volt 2 hónapig szinte nem is esett.
    Dehogy nincs olyan szép a képed mint az enyém...őszintén szólva a tiéd nekem jobban tetszik :) Enyémből kicsit hiányoznak a szinek minden fehér...Érdekes a képfeltöltést a farmgazdák.hun lehet csinálni a saját könyvtárból. vagány a farmeramás poharad :)
    Köszönöm szépen mindenkinek a dicséretet a képemre...:inlove:
    Emese superek a nóták amit hoztál :) ismét.. Jack mindent visz ;)

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok lányok! :)

Nagyon szépek lettek az új képeitek, gratulálok hozzá :inlove:

Én is szívesen tennék fel új képet, csak félek módosítani a mostanin :(

Szavaztam:D (ahogy eddig mindennap megtettem, csak nem jöttem be ide bejelenteni :D)

10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt :) Ha nem haragszotok, nem idézek senkit, mert olyan sokan idéztetek, hogy nem szeretnék senkit megbántani, ha esetleg kimarad. Köszönöm a dicséreteket, már csak a szavazó oldalnak kéne meggyógyulnia :D
    Ma valami dögös kajára vágyom, ezért rendeltem disznótorost. Háááát, az majd kiderül mennyire bírja a gyomrom, :music: ezért nem is kértem sokat, csak épp annyit, hogy egy ebédre elég legyen.

Elmúlt vízkereszt, ami annyit jelent, hogy elindult a farsangi időszak kezdete. Szerintem fog majd jönni a Karnevál Királynő is. Jönnie kell, hiszen farsang lesz xD
    Megyek szavazni.

11. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nekem is menni kell ma vasarolni,nagyon örülök neki:)en vagyok a kocsi tolo.Egy kicsit körbe utazzuk a varost,ebed majd lesz valahol.
    Szia!
    Jol csinaltad,en 75-ben szereltem marciusban.
    Szia!
    Nagyon csinire sikerült,valoban 87-ben Magyarorszagon igen nagy ho volt,a nemet tv-ben is hoztak.79-ben itt kint Nemetorszagban volt,elfelejtettem irni a orszagot.

12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van és kellemes tavaszias idő. Takarítás, mosás a program, délután torna, meg biciklizés. Tegnap főztem egy kis zöldséglevest, meg sütöttem hagymás tócsnit, még maradt mára is.

Event
    Segítség
    gyuszti0000tól

Megyek szavazni.

Zene

Jó kis téli kép! Gratula. Nem tudom mikor ér oda az oldalt megjavítani Farkas, mert most dolga lesz a kérdésekkel-válaszokkal.

13. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    Anikám !
    Köszönöm , jól ki fundáltad:inlove:
    Erikának is köszönöm:inlove:

Utoljára szerkesztett: 8.1.25
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szia!
    Nekem is ez van meg. :)
    Az 1986-87-es tél örökre megmarad egész Magyarország és Budapest emlékezetében. A legendás januári gigahavazás 1987. január 10-én kezdődött.
    Akkor voltam elsős középiskolában. Még a rádió is bemondta, hogy nincs tanítás egy hétig. Ablakon ugrottam ki, mert nem lehetett kinyitni az ajtót. :D Szegény mutti nincs 1.60 cm, ő eltűnt a hóban, mikor mentünk mamához. :D
    Majd még érkezem valamikor. :)

cili53, -gyöngy-581, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

Sziasztok!
    Kaptam üzenetet Farkaskától, aki, most használni szeretné a Szépségoldalt, egy gyorsítótár törlése után ,lépjen be, próbálja meg cserélni a képét, vagy regisztráljon, ha szeretne. már működnie kell!

koko.54, -Anyu-, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  16. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Nagyon szépek a téli képek ! :inlove:
    Én is alkottam ma. :D

Fätum, koko.54, Galadriel és 8 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Julika próbáld meg feltenni a szépségoldalra! Lássuk működik-e rendesen!

koko.54, Galadriel, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  18. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sikerült lecserélni, de gyorsítótár törlés után láttam csak az új képet. :)
    Köszönet mindenkinek a hibajelzésért és Farkasnak az oldal helyrehozásáért. :inlove:
    -
    Ja, még délelőtt szavaztam. :D

koko.54, Galadriel, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

Erzsike, örülök, hogy tetszik! Meglepetésnek szántuk az új évre, kicsit elhúzódott a kivitelezése.:D
    Julika, a kép mindig egy kicsit késöbb szokott megjelenni, csak ki kell várni! :)
    Kicsit késöbb szavazok!
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, **jeje**, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Annám. De jó :inlove: Köszönjük szépen. Igen működik, már fel is tettem :D

koko.54, **jeje**, Galadriel és 6 más kedveli ezt.