Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet ezért ragaszkodom a ládákhoz. :D

2. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Joreggelt mindenkinek!
    Gratulalok a keszeknek ügyesek vagytok.
    Vege a jo idönknek,borus esik hideg lett.Eventel igen lassan haladok a felröppenök nem igen akarnak jönni,majd csak lesz valahogy.
    Szia ...Kokó ha kinyitod a madaras ládát gondold el 40 ezer madár kirepül a farmodra. nahh neked egy darabig nem kell keltető
    igen,van madarijesztöm:)
    Szia!
    Nekem sem igen megy az iras,sokszor csak olvasgatok.

Fätum, cili53, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Borulás van, de nem esik. Mindjárt megyek mászkálni. Valami kaját nekem is kell rittyenteni, főleg levest, mert anélkül nem élet az élet. Na, megvan a felhő. Mostantól én is össze-vissza vonalazok, karikázok. Tök mind1, hogy hány pontos az akármi, csak a darab számít.

Megyek szavazni.

Zene ( még sosem láttam ennyire felöltözve JLo-t Csak az arca és a kézfeje mutat egy kis bőrt) .

Igen, nagyon cuki-muki a fiatalúr, imádom. Ki is használja, úgy csicskáztat, mint egy kiskirály. Nagyon jó ez az énekes, jól énekli ezt a nótát. Szeretem én is a feldolgozásokat, néha kincseket lehet lelni.
    Gondolod csp-ért is adják ? :p;)xD:inlove:

Utoljára szerkesztett: 26.3.25
    cili53, tina07141983, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, Galadriel, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  5. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok
    Julikának köszönöm a játékba a meghívást, nektek meg a gratuláciot.
    A feladat megértéséhez köszönöm a tanácsokat. most várnom kell
    mert elfogyott a felröpim , és sajnos az én gépem nagyon szüken
    adja/ 12- 15 / db.
    Mindenkinek szép álmokat. Marika

Fätum, cili53, koko.54 és 11 más kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Túl elcsendesedtetek.....1963 felvétel sokan akkor még nem is éltek, pedig nagy sláger volt.
    Azért egy kicsit többször írhatnál, hogy ál a cukrod, a cigi még mindig no.

Anikám te is mindig szűkszavú vagy, ha lehet kicsit többet írjál már, 1-2 kép se ártana.

Hát annyit nem ér az a kép hogy rettegj mikor törnek be hozzád, hogy ellopják. Ne talán meg is öljenek. Ha meg nem otthon tárolnád, és nem gyönyörködhetsz benne , akkor meg minek?
    Álmodozni jó, de a realitás talaján.
    Ezen kívül mit szeretnél szülinapodra? toronyc3b3ra-lc3a1nccal.jpg :):p
    Mi már eljutottunk odáig, hétköznap hozzák a kaját , hétvégén főzök. Ez van. No azért hétköznap is készítek ha valamire ráéhezünk.
    Szép napot kívánok mindenkinek.
    Még csak annyi, Norbi te sem vagy egy duma láda, mi van veletek???

Fätum, cili53, koko.54 és 8 más kedveli ezt.
  7. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Szavaztam és tegnap is.
    Köszönjük a zenéket.

Nálam tegnap és most is ez megy...tomboló.

Nagyon szívesen Drága! Bármi van csak írj egy baglyot. :)
    Majd mindjárt küldöm a többi röppentyűt.
    -

Ne felejtsétek el, hogy holnap szigetes felröpit kell gyűjteni...

cili53, koko.54, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!
    Itthon tartanám, de most lepottyantam a kanapéról. :D
    Egy '69- es Chevrolet Camaro megtenné szülinapra. :) Ez egy jó váltás a festménytől, én is megleptem magam. :D

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Valld csak be, hogy magad sem tudod eldönteni, hogy mit is szeretnél?
    Kicsit fiatalka a Shevi az ásító inashoz képest :D:music::D

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagyon rottyon vagyok...o_O:oops:-.-
    Elkaphattam valami vírust, délután óta alul-felül minden kijön belőlem, nagyon gyenge vagyok, jó kis lázzal, úgyhogy én így kezdem a hétvégét.:wuerg::cry: Fejem is fáj, alig bírok ülni...
    Szavazok, és zutty megyek aludni...8) Eventet még gyűröm, most olvastam az Április naptár előzetest, megint az eventesen lesz a következő event.:music:
    Rózsaszálam! Nekem 1 képet mutat, az Őszit. Mindig arra szavazok.:inlove:

cili53, koko.54, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  11. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok !

Gratulálok a sikeres eventezőknek . :)
    Engem nagyon nem tudott meggyőzni ez az event , hogy "komolyan " vegyem :D
    Aratok vetek lépkedek de nem tartok sehol sem :D , mondjuk ez ahhoz képest , hogy csinálni sem akartam nem rossz ;)

Nagyon nem szeressem idő van felénk eső, viharos szél ..., nem messze tőlünk Keszthelyen hatalmas jégeső volt tegnap ..mi lesz nyáron
    Farmon továbbra is a gazdaköri feladatokhoz vetem aratom a hozzávalókat ...egyszer majdcsak elfogy a feladat

1963 felvétel ...még tervben sem voltam ...arra még 20 évet várni kellett :D, bár lehet akkor sem :cry:..csak így sikerült

Nálam nagyon nem lesz felröppenő , állatok vannak kint most nézem arra pont nem ad :cry::D

Szép estét Mindenkinek :inlove:

-Anyu-, Fätum, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  12. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szia!
    Ó Anyuszim, jobbulást kívánok. :inlove:
    Nálam is egy képe látszik Szellőcskének.

Szia!
    Én meg teljesen belemelegedtem az eventbe...de már letudva, nem kell huzigálnom semmit se. :)
    A gazdaköröm még nekem is tele van...sok sok tenyésztőssel stb. Nem igazán izgat, szép lassan csinálgatom. 8)

-Anyu-, tina07141983, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam, ma egy kicsit korábban, mint szoktam.:)
    Én is csak egy képet látok "szellőből".:D
    Szép estét, szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, tina07141983, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Most akkor ciki a szájra puszi vagy nem? Szülő és gyerek között értendő a felvetés. Legfőképp saját gyermek. :D pontosítom, csak arra vonatkozik a kérdés.

-Anyu-, tina07141983, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia Erzsike..nagyon szép dal...még nem is igen hallottam...látom most kicsit melankólikus állapotban vagy...ami jó...emlékeidben is kicsit ragadva...de a mába is benne vagy szeretettel..mert gondolsz ránk miket csinálunk..:inlove:
    kedves Jeje köszi hogy írtad ...hát nem vót eszembe :)
    Szia...nállunk itt É-K esik éppen..délután meg nagy szél..unom ezt az össze-vissza időt. Én tennap este eventeltem kicsit..ültettem mondom keverek már be a malomba...nem is volt olyan rossz..lehet majd most is vonalkázok kicsit :)
    Jajj kedves Jeje ez még mindig a régi nóta nem rendeztem...tudom 1 képem látszik..csak nem tudom változtatni...mer regiztem egy újat ...nahh az nem kéne ...de törölni sem tudom..ott nincs kép...úgyhogy a régi verzijjó kéne hogy maradjon a szavazat...de ezt már beszéltük Emesével írni kell a supportnak...hamarosn fogok...;):)
    Nem semmi nótákat hallgatsz...erre lehet az ablakot pucolni fejszével...xDxD

Jajj Anyuszikám téged meg kihagytalak...hát mán megint kicsit elkapott a gépszíj...mer nem pihened ki magad ha beteg vagy..és sokat hajtod magad. Tessék többet pihenni..érti...!!!!nem akkor majd megérti ha megy az ellenőrző bizottság :)
    ;):Dkomolyan vegye nekem...írok a receptet..ja Meg DR. Apja is itt van úgy látom valamit írt..neki is van rendelése ő is ad tanácsot...;)
    Apja te meg milyen vetélkedőt nézel...kihez szótá...a TV.hez xD

Utoljára szerkesztett: 27.3.25
    -Anyu-, tina07141983, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Szia!
    Ma volt rendelés. Mindig csütörtökön van. :D
    Mögöttem a tv, előttem a gép, fórumon a tekintet, fülem hátra tekinget. :D

-Anyu-, tina07141983, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Akkor jó...holnap már nem lehet mer péntek lesz..xDakkor a jövő héten...;)
    Mellettem a macska.. előttem a monitor...jobbra a nap nyugszik...hátam mögött kél..xD

-Anyu-, tina07141983, **jeje** és 3 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Borultas idő volt ma. Takarítottam, mászkáltam. Az ablakokkal várok egy kis napsütéses időre. Az eventtel kész vagyok, a kicsin még gyűröm.

Szavaztam.

Zene

Marikám! Mindenki gyéren kapja a fekröpit. Nyugi, még sok idő van.

Jó kis zene ez is. Mekkorákat lassúztunk rá anno....
    Jó pörgős mjuzik. Még akár takarítani is jó....
    Drágaszág! Hányszor jártál már így! Pörögsz, mint a búgócsiga ezerrel, nem bísz magaddal. Mindent is megakarsz csinálni, oldani.... aztán hopsz lerottyansz. Kicsit legyél óvatosabb. A szervezetet nem lehet bűntetlenül kizsákmányolni. Gyógyulj gyorsan.

Szellőcske! Én is csak 1 képedet látom.

-Anyu-, tina07141983, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  19. szellorozsa

Igen egy van..tudod még ez a régi téma...hogy törölni az újat .. és maradjon a régi szavazattal...csakhát nem tudok belépni.
    Most már télleg írok ma a supportnak...szégyellem még nem írtam..igen egy kép van....:)
    Én meg azt hittem ma szerda van...:eek:azé írtam pénteket holnap apjoknak..:) Közben meg télleg péntek lesz...hát van amikor igaz ami az...;)

-Anyu-, tina07141983, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos mi sem tudunk változtatni a képeinket, pedig gondolom már időszerű lenne.

Majd az idő megoldja Wolfi segítségével remélem :)

Rossz idő van nálunk is nagyon erős északi szél fúj, gondolom most virágzik a kökény, remélem gyorsan elvirágzik és újra jó idő lesz. (népi megfigyelés)
    Szia!
    Jobbulást, forró teát és ágyba veled, gyógyulj meg minél előbb. :inlove::D:inlove:

upload_2025-3-27_20-35-28.jpeg

-Anyu-, tina07141983, Fätum és 7 más kedveli ezt.