Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia igen...köszönöm ez vót az :) A fiam is olvasott rólla valami jégszemcséket de elolvasom köszönöm :)
    Legközelebbi cserén küldjed el nekem ha polcon vannak...hogy le ne szakadjon a polc :)))))

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!
    [​IMG] Jövök szavazok. Még termelem az eventnövényt... :sleepy: Vége a cserének! Nagyon szépen köszönöm a sok ajándékot! Aranyosak vagytok! :inlove: Próbálok nektek ajándékot küldeni, de mindig viszonozzátok!:):inlove: Ma is futkosok, sokk a dolog.
    Jók legyetek. Valentínost nyissátok! ;)

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaaa :) Köszönjük szépen. Remélem nem ez az event volt utolsó alkalom amikor hozzá lehetett jutni, mert akinek nincs az nem tudja a gazdakörit se csinálni. úgy, hogy bízom benne, hogy lesz majd még amikor beszerezhető lesz a cserenapon kívül is. Mert most kb. zéró volt az esély rá, legalábbis nekem.

Update: köszönöm szépen mindenkinek az összes ajándékot :inlove:

Utoljára szerkesztett: 11.2.25
  5. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Köszönöm mindenkinek az ajandekokat,remelem mindenkinek sikeres volt a cseri-beri:)akinek nem,majd a következöben,event kesz.

-Anyu-, tina07141983, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van, de hűvös a levegó. Ágyneműt húztam, mostam, terigettem. Ha lesz energiám, körbekergetem a porszívót, bár most még nincs sok kedvem hozzá. Olikám az erkélyen sütteti a hófehér pociját, én meg jövet-menet megnyunyálom, amit rossznéven vesz, és megrágcsál. Meg kellene főzni a cikkinit is., de mot előbb erőt gyűjtök.

Megyek szavazni.

Zene

7. koko.54

koko.54 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nalunk zucchini-nek mondjak,daralt husi töltelek es sajtocskat rea es be a sütibe,krumplipürevel nagyon fincsi.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok :)

Én cukkininek hívom. Imádom a töltött változatát, tényleg nagyon finom, de csak ha pici és zsenge méretű.
    Egyébként, ha nagyobb: vékonyan szeletelve rakottnak szoktam megcsinálni, a darálthúshoz keverek még egy kis rizst is, tejföllel rétegelve teszem a sütőbe.
    Mi olyan jólneveltek vagyunk, hogy úgy tudjuk az ajándékot viszonozni illik valami kedvességgel :D

Egyébként köszönöm még egyszer az összes ajándékot mindenkinek :D:inlove::D
    Megyek szavazni, remélem enged már :D

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Paár darabot küldök majd, csak szólj rám előtte. Bahán még 1000 alatt vagyok, az most a cél. Mutti is színeztek farsangra, gondoltam kifestem az előző mondatot én is. :D Kiszámolom az egyenletet majd és meglátom, mennyit tudok nélkülözni.
    Lehetne már csere nap! :p

10. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !

Írtam Fruzsina lányomék mennek Kiscsőszre táncversenyre..., hát nem mennek
    Ők Csigere csoportként tanulták a koreográfiát 12-15 táncos legény és lány , erre megkapták a nevezési papírokat maximum 6 fő vehet részt csoportonként. Na bumm tánctanáruk , szülők Mindenki fel van háborodva. Így most hogyan , ki menjen ki maradjon.
    Teljesen jogosan , korrekten visszaléptek. Mi folyik ebben az országban....katasztrófa szervezés ..

holnap megyek pulmonológiára..., hát mit írjak ..nagyon izgulok , nagyon félek :cry: nem szeretem én ezt ha menni kell , baj van / lehet ,nem bírom az ilyen dolgokat.
    Elég volt anno ...ott szerencsére minden rendben .

Na nem panaszkodok , siránkozok.

Megyek szavazni.
    Jó pihenést Mindenkinek :inlove:

Galadriel, -Anyu-, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  11. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép estét nektek! :)

tina07141983, Kuzdern, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Tinám, ha valaki akkor én tudom (te is tudod, hogy miért) mi az a félelem egy súlyos betegségtől. De próbáld meg leküzdeni, nem szabad, hagyni, hogy eluralkodjon rajtad a félelem, vagy a pánik, mert nem tudsz később a gyógyulásra koncentrálni. Nagyon szorítok Neked. :inlove:
    Megyek én is szavazni. Jó éjszakát mindenkinek.

tina07141983, Kuzdern, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Szia Gyöngy... én szoktam hogy közepes érettségű cukkininek kivályom a belsejét azt is a töltelékhez kavarom valamennyit ...de keveset..megtöltöm darált hússal... tetejére sajt:) vagy tejföl..
    Szia...ha gyűjtöd őket akkor hadd maradjanak...elfér a polcon a lekvárok között :)
    Szia...szegénykék pedig a kistáncosok biztos sokat készültek rá :( most meg lefújva...biztos rosszul esik nekik.
    Holnapra sok sikert..szerintem nem olyan nagy az baj..hidd el...ne izguljál...
    Persze én is izgulok holnapra..megyek én is doki..megmutatni a gyomrom...nem szokott nekem fájni.
    Szia igen jól megfogalmaztad...inkább a gyógyulásra kell majd koncentrálni. Ma volt a betegek világnapja keresztény katolikusoknál...bár lehet másoknál nahh ezt nem tudom...a tv-ben néztem egy misét...nahh jól van..
    Megyek én is szavazni..elég csendeske vagyok :))

tina07141983, Kuzdern, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.
    Nem azért "Tetszikeltem" a beírásokat, mert valóban "tetszik", csak jelezni akartam, hogy elolvastam.
    A betegeknek jobbulást kívánok!
    Szép álmokat mindenkinek!

tina07141983, Kuzdern, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  15. Jane_Jeans

Jane_Jeans Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Küldök majd belőle, szellocske. Fejes Tominak akartam vinni paár darabot, de a szakértő azt mondta, várjak még vele. :D
    Néztem a naptárt, eltudom engedni. Ez az ölelős mogyorós egér nem fogott meg. :D

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Délelőtti frissítő:
    Végeztem az eventtel...:p Írt Emikém! (Lazanne) Mindenkit ölel! :) Szavazok.
    Jól lehűlt a levegő, szürke hideg van...:sleepy: Vigyázzatok magatokra.

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk is szürke hideg van. Mondtam én a rigóknak, hogy korai még a muzsika, befagy a fenekük, meg a fütyülőjük is. Olinak suncs kedve még játszani sem, itt fekszik karikában a tisztaruha högyiben. (Hol máshol.) Ma torna van, meg ha erőt tudok venni magamon, akkor mászka. Zsuzsink hazajött a síelésből, hála istennek egyben. Izgultunk.

Eventes event
    Segítség
    Ableotorytól, összefoglaló farmerSStől, figyelmeztetés Ableotorytól
    Számolás, stratégia -gyöngy-581től

Megyek szavazni

Zene

Sajnálom a gyerkőcöket, de gratula vezetőiknek. Ebben a helyzetben ez a legjobb megoldás. Ne izgulj. Szorítok.
    El vagyol bujkálva! Nincs kedved új képet csinálni?
    Te se izgulj, lehet ez a fránya influenza ment rá...
    Köszi a lattét és az üzit is. Mi is öleljük.

Utoljára szerkesztett: 12.2.25
  18. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok!

Igen Drága tudom , teljesen igazad van . Nagyon köszönöm szépen .:inlove:

Bizony heti kétszer próba , és hát a tánctanár bizony tényleg a legjobbat szeretné kihozni belőlük , persze határokon belül de azért nem semmi munka van mögöttük.
    Mennek tovább. Gyenesdiásra fókuszálódik a megmérettetés , oda mennek versenyre időpont még nincs véglegesítve .

Köszönöm Neked is.:inlove:
    Te voltál a gyomroddal ??

Itt is hideg , esik a hó , meg nagyon nem marad , vizes trutyis minden .
    Szerencsére hamar túltették magukat , mivel "Csaba bácsi " bejelentette a Gyenesdiási versenyt , /itt már többször több korosztály fellépett Tördemic néptánccsoport nevében , annó még fiamék "Kukonyák " csoportja is .
    Neked is köszönöm :inlove:

Szóval voltam pulmonológián
    Az előzményhez hozzá tartozik , az mellett , hogy nem lett jó a fújásom , a munkaalkalmassági doktornő , lekezelő stílusa
    "na mi van , maga meg nem tud fújni "
    Mindez mellett nagyon többet nem mondott , el kell mennem és három hónapig kaptam meg orvosit.
    Mivel emailbe kapjuk /kaptuk meg a vizsgálati eredményt , onnan tudtam meg
    Spirometria : komoly obstrukció
    Háziorvosom ezek után írta meg a beutalót , iránydiagnózis / krónikus obstruktív tüdőbetegség "COPD"

Ma voltam . Elmondtam , megnéztek mindent. Láttam doktornő mikor olvasta "komoly obsrtukció " , egy pillanatra megállt a lélegzete.
    Ne izguljak biztatott. Mellette asszisztens nő is kedves , figyelmes .
    Vérnyomásmérés 150/90 csoda ,hogy abban a pillanatban ott csak ennyi
    ujjamra csipesz " itt Valaki említette ,hogy neki volt ilyen " hát itt nekem is , a véroxigén 99% nagyon jó
    És akkor asszisztens elmagyarázta , itt ez a készülék és mondta közben mit , hogy csináljak , " orromra csipesz ami munkaalkalmasságin nem volt "
    normális légvétel háromszor , mély levegő..és fujjam-fujjam fujjam...
    ezt háromszor ismételtük meg
    az eredmény tökéletes diagnózis.

kérdeztem , akkor ott hogyan hogy nem ment..válasz ..ha olyanok csinálnak vizsgálatot akik nem értenek hozzá akkor ez sül ki belőle...
    mert ott csak ennyi volt fujjak bele jó erősen , de hogy mit hogyan semmi, csak csináld...
    Gondolhatjátok , majdnem úgy repültem ki a vizsgálóból olyan boldog voltam /vagyok ...
    zokogva zuhantam férjem karjába , mire megtudtam szólalni : minden rendben

Galadriel, Swartsch, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Kimondhatatlanul örülök ennek a hírnek:inlove::inlove::inlove:

tina07141983, Galadriel, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

Szia Tina...jajj de jó :)...valahogy gondoltam azért is írtam nincs ott olyan nagy gond. Azért kicsit furcsállottam hogy már ilyen súlyos diagnózis egyből.. előtte meg észre sem vettek semmit ...Nagyon örülök én is hogy minden rendben.:inlove:
    Voltam azt mondta vírus a hallottak alapján amit mondtam...de semmi tátsd ki szád vagy vizsgálat. Azt mondta vévig megy a szervezeten és kész. 4_5 nap és rendben. Mondani akartam neki már 5 napja van. De bízok benne télleg így lesz.
    Holnap vszinű csinálom az eventet...
    Még az jutott eszembe hogy egyszer én is voltam ilyen fújáson és nekem sem akart menni..

tina07141983, Galadriel, Fätum és 4 más kedveli ezt.