Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Kellemes napos az idő, csak a szééél....

Nekem minden farmos területen dekorok vannak, ezért nem készülök előre , kiveszek 5-6 dekort és ott nullapercezek ......ahol jön a felröppenő....

Szia Erika:)

Nekem tetszik a húsvéti, ha nincs még jelentkező én elkérném:) előre is köszönöm:)

Szavazok:)

jófarmerlány, -Anyu-, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon be van borulva, szerintem esni fog. Rakott brokkolit kanyarítok, sok sajttal. Mivel az eventesen lesz az event, kapirgálok, de nem hajtom magam. Annyira nem bulis, és utálom a tötymörgést.

Megyek szavazni.

Zene

Ez is jó.

Szellőcske! Az is az ő címe, de a farmból írt levéllel nem tudott mit kezdeni. Amit régebben írtam, azt kellene neki elküldeni, de én nem rendezhetem helyetted.
    Hát igen. :)
    Szívesen!
    Valagy én is így csinálom majd.

cili53, jófarmerlány, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Cilikém. Örülök, hogy megtetszett :) Már viheted is. Hoztam hozzá sapit is :)
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/04/03/3c2a430485871b3501a98a42daa07d1b.gif

https://kephost.net/p/MTg3MzY2Ng.jpg

jófarmerlány, -Anyu-, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  4. cili53

cili53 Fórum bárója

jófarmerlány, -Anyu-, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Cili, sziasztok!

Hogy őszinte legyek én sem értem ezt a rugalmatlanságot ami jelenleg a csevegőben megy. :(

Én sem készültem semmivel, ott ahol jön a felröpi pontosan azt csinálom amit Te is írtál. Pár dekor ki, aztán nullázom. Az amaránt úgyis csak aprópénz a TOP-hoz, helyigazgatásra elég, de nagyon labdába rúgni csak olyan mennyiségben lehet vele, ami nekem nincs és nem is lesz, mert van annál jobb és erősebb is.

A ragacs eventet várom, jó lenne, ha segítene a gyűjtögetésben/haladásban egy kicsit :)

Nálunk is süt a nap, de azért eléggé csípős a levegő, az északi ablakokat még bukóra sem lehet nyitva hagyni, mert kihűl a lakás estére.

jófarmerlány, -Anyu-, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Gyöngy:)

Maximálisan egyetértek veled, ezért is írok ritkán a csevegőbe, nálam most a dekorok dominálnak, de nem okozott soha gondot, ha valami változott, rugalmasan kezeltem, / azért van az ásó/ hisz ez csak játék....és én szeretek játszani....

Sikeres eventezést mindenkinek:)

7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Első olvasatra azért engem eléggé sokkolt a változás, mert összedőlni látszott a kezdés, és amit felépítettem. De aztán átértékeltem, és rájöttem tök mindegy mi hol van. Dekorok nálam csak a dekoros részeken vannak, felröppenő meg így is-úgy is jön.

Hosszúk vannak letéve biogyapot és nőszirom, a gazdakörköz. Főfarmról a hétvégi eventhez ami abból lesz felröpi, jól fog jönni. A tisztáson pedig fák vannak és raktárházak. A fák amúgy is adják a felröppenőt az eventhez, szóval csak a vadaskerteket és a manufaktúrákat kellett leszedni. Mentek a helyükre almafák. Nem fognak sok felröppenőt adni, de mindegy is, ha nullázni fogok. Ha indul az event tudok majd az almafák helyén nullázni.

Vagyis én készültem, de így utólag nézve nem is az eventekre, hanem gazdakörre. Ezért írtam a csevegőbe, hogy csak egy kicsit kellett változtatnom. Annak viszont valóban örülök, hogy már évek óta egyfarmos gazdálkodásra rendezkedtem be. Évek óta ezt vallom: szívvel, lélekkel, odaadással, szeretettel csak egy farmot lehet kezelni. A többi csak kolonc. Olvastam, hogy valaki 20 farmot készített elő. Még belegondolni is iszonyat, mi munkát tett bele. Nincs az az item ami megérné az időm ilyen mértékű elvesztegetését a kis farmokon.
    A betegségem megtanított rá: az idő, és az egészség a két legnagyobb kincsünk. Minden más csak mellékes. Egy ilyen játék, meg pláne :D

Update: gazdakör alatt a normál gazdakört értrem, és nem a holnap induló hétvégi bevásárlás gazdakörijét :)
    Cilikém jól raktad be a bannert, ügyes vagy. Csini lettél :inlove:

Utoljára szerkesztett: 3.4.25
  8. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szia!
    A 3. gazdakörhöz ólak, terményes ólak adják a felröpit, il: minden tenyésztés 2 db-ot ad garantáltan.
    Az eventes területhez, az erdei tisztás adja a felröpit, növények és fák aratásakor.
    Én már fel is oldottam a területeket, elültettem a vetőmagot.

jófarmerlány, -Anyu-, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Erzsikém :inlove: Igen tudom, aranyos vagy. Igen nekem is már el vannak vetve mind a 3. területen az event növények :) A gazdakör alatt a normál gazdakört értem most, mert azokat csinálom, és ez a két növény kellett. Holnap indul csak a hétvégi bevásárlás event gazdakörije, azzal most nem foglalkozom. Remélem lesz babyboom, és akkor azzal le is tudom majd azt is :) Most zsálya van letéve, mert az kell a következő szinthez.

Utoljára szerkesztett: 3.4.25
  10. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

A ragacs eventet kész:) vásárlás nélkül:)

A holnapi hétvégi bevásárlást tenyésztéssel oldom meg:)
    Sok sikert mindenkinek:)

Tessék tippelni, aki még nem tippelt .....Koko, Norbi, Ani, Tina, Szellőcske, Marika...

11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Kedves Cili nem összesítenéd ki mennyit tippelt??...mert nem akarok egyformát.:)
    ....de ha már megtette kérjük tekintse levelünket tárgyalannak.... szives megértését köszönjük..;)xD:inlove:majd ha fagy megháláljukxDxD:inlove:

Jajj bocsánat benne van a tippelősben...:)akkó nem köll:)

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Kerestem, mi az a ragacs event, mire rájöttem, hogy a matricás. :D Hamar végig szaladtam én is. :)

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

A ragacsos nekem is kész. Én is így tervezem. A tenyésztéssel sitty-sutty a végére érek.

14. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét mindenkinek!

Szavazás délután megvolt.
    -
    Emese,köszi a mjuzikot.
    -
    Ragacsos event...jópofa elnevezés, tetszik.
    Én most álltam neki először, eddig nem akartam foglalkozni vele. Végigcsináltam... lehet nem csináltam mindent jól...de a bónuszok aktiválódtak.
    -
    Event az eventes területen...igazából ezzel sincs gondom...de... húúú ez a terület 4 részre osztása nem jön be mert csak pár kocka földön lehet termelni egy-egy fajta növényt. Nekem konkrétan egy dekor tetszik de az nagyooon ,amiért kicsikéken is güriznék...de így...pff, nem akaródzik nekiállni...
    upload_2025-4-3_20-11-59.gif Ez annyira cuki :inlove:

Nem is tudnád megkérni a kezem...már foglalt vagyok, méghozzá egy doktoré...igaz nem túl aktív a Lelkem...kicsit elhanyagol... :p
    Na kíváncsi lennék mikor hagytál ki utoljára...nem inkább valaha eventet...:music:
    Asszem én tudom ki az ezredes asszony...de lakat a számon. 8)

Most akkor én se tudom ki micsoda...mi kicsoda...mit hova mikor... :D

cili53, -gyöngy-581, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Lassan már itt sem vagyok aktív, nem a rendelőben. :D Holnap leltározunk, így csúszik minden.
    Nem elég, hogy kevés földön lehet ültetni, de még üresen is hagytam délután. :D
    Mostanság nem hagytam ki eventet. Szinte soha, az a majdnem biztos. Még az elején volt, amikor ezt indítottam a család nevem elvesztése után, de nem emlékszem már arra sem így hirtelen, hogy mikor volt. Azt tudom, hogy nem sokon múlt, mert a fekély uralta a gyomrom elég sokáig. :D

Fätum, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Erika, köszönöm a kedves bannert, elteszem és majd kicserélem a télit erre.:D
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...most már rendbe jött az egyenes :)) megírtam jó helyre :)
    Télleg cuki a dekor nekem is tetszik...de mi lett vóna ha a tervezők nem ilyen kőszáli-kószáli kecskét tettek volna..hanem szép barit..vagy nyuszikát :))) jobban mutatna..de én is csinálom:)
    Nekem nincs is vőlegényem itt a Farmon...most gondolkozom el rajta...:music::oops:Ej-ha neked Jeje... doki...ez nem semmi... milyen orvos ?
    fogorvos ? ;)jó csak vicceltem tudom mennyit járogattál oda.:inlove: Remélem gyémánttal kérte meg a kezed..jobb ha elviszed vizsgálóba...xD;)manapság mán a vőlegényekben sem lehet bízni :D.

Emese nagyon tetszett a Jackson musical...látványos volt...nagyon hasonlított a hangja Jacksonhoz..meg a mozgása is super volt....
    de volt valami mégis ebben a fiuban ami annyirra egyedi..lenyűgöző volt...
    Megírva...elküldve...:)

Fätum, **jeje**, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!
    [​IMG] Szavazok.
    Elkezdtem az eventet, majd látom. Nagy pakolászás-ban vagyunk, rendezkedünk, futkosunk.:wuerg:xD:oops: Nálam is dekor dekor hátán, ezeket a csilliárd tp,-ket máshogy nem lehet megugrani. Pedig szívesen termelnék mindent is...:sleepy:-.-
    Drága Erám! (Fatum):inlove: Ha esetleg tudnál nekem olyan bannert mint az avatárom, de csak egy vékony csíkban nem a szokásos banner méret, hanem jóval kisebb, vékonyabb. Imádom az avatáros képet:inlove: Ha esetleg lehetne.:):):)
    Vigyázzatok magatokra. Ma még 20 fok, aztán jön a zima...:p:wuerg:

Fätum, **jeje**, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  19. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    Császárokkal, legendákkal, nem kokizkodunk, sőt még a zöldfülűekkel sem, na jól nézünk már mi ki, te Miki.
    Ugyan már Julcsikám, nem kell ide se lakat se semmi.
    Mindenki azt csinál amit akar. Persze megfelelő keretek közt.
    6b575a2801a726ca1bd959cee6959f3d.jpg 42d6c742789d7e31c57d728583f47e12.gif e7929c6f4fc444209faeb34f1fbb46d2g madár.jpg

**jeje**, cili53, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ezerágra süt a nap, nagyon szép idő van. Sütöttem egy kis krumplit meg rántott sajtot ebédre, most nem volt leves. Majd. Oli sütteti magát a nappal. Olyan finom illata van így napsütötten, hogy örökké puszilgatnám, de nem szereti, ha sokáig tart. lezavartam a bevásárlóst, nem volt türelmem várni. A másik annyira tötymörgős.....

Megyek szavazni.

Zene

Az én párom -Anyu-. Nagyon jól kijövünk. :pxD:inlove: Örülök, hogy talán megoldódik a dolog.
    Nálam csak a díszkertekben vannak dekorok. Szeretek termelgetni. A tatár nem hajt, ezt a sok pontot így is-úgy is sokáig tart összeszedni.

Fätum, **jeje**, cili53 és 6 más kedveli ezt.