Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Jóhh majd ha feléred...;)most egyenlőre várom a két fiatalt Pestről--a nagy fiam meg állandóan túrázik..lehet a Bükkben..:)

-Anyu-, **jeje**, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    88 db lenne a tippem...:p

-Anyu-, szellorozsa, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Juj nem tudok mindenkit beidézni, mert olyan sokat irtatok csütörtök óta, hogy csak na. Nagyon jó olvasni benneteket. :inlove: Befejeztem ma a bevásárlást, nálam is Csibelibén is. Az eventes eventtel némileg elvagyok maradva, mert nem sikerült időben ültetni. Meg aratni se. >:( No nem baj, Majd csak lesz valahogy.
    Gyönyörködöm a tölgyesembe. Imádom ezt a játékteret. Szerintem ennek a grafikája a legszebb.
    Szia Annám :) Nagyon szívesen. Örülök, hogy tetszik, teljen benne sok örömöd :)
    Szia szellőcske :) Ugye, hogy ugye? Nem tudom miért ezt a ronda kecskét tették be új dizájnnak.Már szinte minden dekoron ez a ronda kőszáli vigyorog. Shaun a bárány, és a nyuszi sokkal aranyosabbak.

Szia Anyuci :)
    Az a helyzet, hogy engem marhára nem érdekel a TP. Amióta jól elbaltázták a szinteket, azóta meg pláne nem. Nem teszek ki dekorokat, csakis a dekros részekre. Termelek. Pajtát töltök, gazdaköröket próbálom csinálni. Valamelyik este megszámoltam 81 befejezetlen gazdakörim van. Elleszek velük még egy ideig :D
    A bannert pedig megpróbálom valahogy összerakni, jó? Nem ígérem, hogy pont olyan lesz mint az avatárod, mert nagyon picike, és nem biztos, hogy tudom reprodukálni. De azért kitalálok valamit:inlove:

Szia Emese :) Igy-igy. Nálam a tölgyesben csak azért van némi dekor, mert ott szoktam kibontani a piccolókat. Máshol sehol. Csakis a dekoros részeken.

Pletykazsák. Még, hogy a nők pletykálnak. :eek: Kész a bevásárlás evented. Szívesen :p

Utoljára szerkesztett: 5.4.25
    cili53, -Anyu-, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event halad lassacskan,meg van böven idönk hajra,
    Sziasztok!
    Eventet csinalom,itt vagyok sokat es csendesen olvasgatok,sok sikert mindenkinek az eventhez.sokat irtam:)
    Szia örülök neki ...hogy azért olvasgatsz bennünket...ki tudja mikor kinek vannnak olyan napjai... hetei... mikor jó úgy ellenni magunkkal....én is kicsit most úgy lecsendesettem. Voltam este a templomban ...ahol Jézusnak a 14 stációját végig jártuk..:inlove:hát igen van ahol elhomályosodik az embernek szeme...:inlove:..most érzem azt hogy igen közeledik húsvét...
    Szia!
    Haaat azert vissza-vissza talalok az oldalra:)szivesen olvasgatlak benneteket,csak mar az irashoz nem igen van kedvem, meg csak itt szoktam magyarul irni.Igen a husvet is közeledik lassan,itt nemszokas a locsolkodas,csak mi magyarok csionaljuk egymas között,sajna mar egyre kevesebben vagyunk,mulnak az evek.
    Sziasztok!
    Eventet csinalom,itt vagyok sokat es csendesen olvasgatok,sok sikert mindenkinek az eventhez.sokat irtam:)
    Azért néha írjál, mi van veled, hogy vagy?
    Szia!
    Igyekszem,köszönöm elvagyok mint üvegben a beföt:sleepy:

Gyönyörködöm a tölgyesembe. Imádom ezt a játékteret. Szerintem ennek a grafikája a legszebb.
    Szia!
    Nekem is tetszik:)szep gyüjtemeny.
    Szia cilli!
    Tippem:51db

-Anyu-, jófarmerlány, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Köszönöm szépen. Örülök, hogy ide is írtál. Jól vagy ugye?

Szia Anyuci ismét :inlove: No, hát ezt sikerült összekalapálni. Nagyon pici és elmosódott az avatárod. Próbáltam felnagyítani, hát nem lett valami jó, A nagyítás ilyen lett:
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/04/05/cb316e0baebd4ce3a1cb110e50b13b59.png
    Sajnos nem tudtam rajta élesíteni. De ha még is ezt szeretnéd használni, hoztam hozzá a linket is.

Próbáltam valahogy reprodukálni. Így sikerült.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/04/05/19cb6c9520747cab23330e4fc109c572.png

Nem találtam milyen betű típussal lett az eredeti szerkesztve, ezt találtam ami nem pontosan olyan, de még ez talán elfogadható.
    Ha szeretnél rajta valamit változtatni szólj, és megbeszéljük. De természetesen megértem ha nem tetszik :)
    Szavaztam.
    Jó éjszakát :)

Utoljára szerkesztett: 5.4.25
    **jeje**, -Anyu-, vízöntő és 6 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

zsani_apja, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van, nem ért még ide a hideg.Tegnap családozás volt, nagyon finomat rittyentettek a gyerekek. Jól bekajáltunk, beszélgettünk. Ma én főzök, de még nem tudom mit. Valami gyorsat, finomat. Olivér eljátszotta az összes pattogós labdáját, és most szívja a vérem, hogy keressem meg őket. Hát nem. Most nincs kedvem bemászni a szekrény alá. Az eventes haladgat. Rémes, hogy ennyire lassú.
    Szép vasárnapot mindenkinek!

Megyek szavazni.

Zene

8. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Reggel 0 fok és hatalmas szél....

Főzni nem kell, tegnap bográcsozás volt,és egy tepsi rakott cukkini ..nagyon finom lett:)

A tavaszi event a felhőig kész:)/1x2 a korán ébredő tesóm meglepett...../

Aki még szeretne tippelni este 19-ig lehet:inlove:......aztán ....hírdetek:):p

Megyek szavazni:)

Fätum, Kuzdern, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  9. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok.
    Jövök szavazni...
    A 7 végi eventtel úgy jártam, hogy mivel dekorok vannak mindenhol, mondom leszedek párat, hogy 0 percezzek. Leszedtem a szédültről valamennyit, kitettem komfortot és elkezdtem az amaránttal 0 percezni, :sleepy:csináltam pár kört, mondom megnézem már mennyi röppi jött, hát látom 0...:eek: Jaaaaa! Mondom a főfarmon lehet röppit gyűjteni.:wuerg: Erre átvánszorgok a főfarmra, dekorok le, komfort ki, amaránttal jó pár kör...Nézem még mindig 0 felröppi...-.-Most már kezdtem ideges lenni, ki-be léptem, mondom akkor elolvasom mi a kiírás...8)
    B@sszus! Hát nem ólakból jött?!?!?!??>:( Szerintetek, a megszokás! Biztos csak növényekből, meg fából jön a röppi... Pffff. 2000 szupikakám bánja...>:(
    Már tenyésztettem, így kész vagyok, teljesen.:wuerg::cry:
    Nagyon szépen köszönöm drága! Nagyon tetszik, már rakom is befele.:inlove:
    Mindenkinek hajrá az eventhez!;) Csak neki kezdtem én is...majd látom.

Galadriel, Kuzdern, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  10. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Most kicsit késve reagálok erre-arra. Napokban nem nagyon voltam itt.
    Pénteken meló után gyors kaja, aratás és rohantam a buszra...gyerekekhez mentem :inlove:. Késő este értem haza, megint gyors aratás/ vetés és kidőltem. Szombat nagyon kora hajnalba arra ébredtem, hogy szétesik a fejem :sleepy:...gyógyszer,jegelés órákon át...kicsit enyhült akkor főzés, újabb gyógyszer és párom már ment is dolgozni...lánykám pedig jött hozzám délután. Fejfájás elmúlt így hajfestés volt...lánykám is mindig szeretne egy tincset ilyenkor...szép sötét lila 8). Aztán filmeztünk is, este kikísértem a buszmegállóba...ment haza. :) Később még kicsit arattam...megcsináltam végre a Noé bárkája gazdaköri küldetéseket. :D
    Ma megint kis fejfájás...de hamar elmúlt a gyógyszer után. Főzés...húsleves és brassói.Egyszerű és nagyszerű. :)

Az eventtel nem állok jól...még 5 aratás kell a rózsaszínű magnóliából, hogy tudjak váltani a másik növényre. Ha meglesz meglesz...ha nem akkor nem. Egyáltalán nem stresszelek miatta. 8)

Emese, köszönjük a muzsikákat. :)

Ha nem lennél aktív, akkor nem lennél Legenda. :D

Nem lehet minden dekoron nyuszi vagy bari. :D

De kis kíváncsiak vagyunk...na de nem árulhatok el azért minden apró részletet. :D
    Csak pár dolgot. A gyűrű szép csillogó...ez a lényeg. :D Bizony a farmkedvesem egy doki ééés nagyon romantikus leánykérés volt, úgymond a végzet hozott össze minket. :D Ám ha rajtakapom, hogy félrelépegetne, akkor le is út fel is út. xD

Ügyi vagy, hogy sikerült elküldeni levelet. kíváncsi vagyok sikerül e rendezni a dolgokat a szépségoldalon. :)

De hát Apja mondta, hogy nem szabad segítenünk. :D

Én is szeretek néha eltünni...aztán mint a bumeráng visszajönni :D

Tulajdonképpen nincsen semmi értelme...de a csapatnak valamiért mégis fontos. ;)
    Tetszett a melós?
    Kövi filmje tuti olyasmi lesz...mint Az ács vagy A kőműves...és dühös mint mindig xD
    Hűű...de ügyes vagy, gratulálok a felhőhöz. :)

Anyu, ez tényleg durva mikor ennyi szuper megy kukába.
    Csini lett a bannered. Erika szépet alkotott. :)

Utoljára szerkesztett: 6.4.25
    Galadriel, Kuzdern, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  11. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Julcsi:)

Köszönöm szépen:)
    Az eventes területen mindkét event növényt egyszere lehet ültetni:) 2- 2 terület van a páfránynak és a magnóliának:)

jófarmerlány, Galadriel, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  12. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szia!
    Igen, tudom...már több mint 500 páfrányom van...meglesz az szerintem, csak nagyon lassan. De hát nem rohanunk sehová. 8) A nagyobb gondom, hogy pár kisebben is kezdtem működni a cuki dekorkám miatt. Na arrafelé nem vagyok benne biztos, hogy sikerül megszerezni. Mindegy..próba...aztán ahogy lesz úgy lesz. :D

-Anyu-, jófarmerlány, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  13. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia:)

Bocsi akkor rosszul értelmeztem ezt a mondatot:) a beadásra gondoltál:)

-Anyu-, jófarmerlány, **jeje** és 3 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jaj de jó, örülök, hogy tetszik. :inlove: Izgultam ám :D Teljen benne sok-sok örömöd
    Szia Cilikém :) Azt a mindenit, de ügyes vagy, gratulálok. :inlove:

-Anyu-, jófarmerlány, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gratula! :)
    1x2x el kellett olvasnom, hogy megismerjem a tesód. ;)
    Szia!
    Tetszett a film. Popcorn elfogyott a bemutatók alatt, mint mindig. :D
    A méhész Oroszországban falaz. Talán ez lesz a folytatás.

-Anyu-, jófarmerlány, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Ezt nézzétek. Reggel kitettem 9 piccolót a tölgyesbe. És nini mik lettek :D Nem is akartam hinni a szememnek. Frankón megnéztem nagyítóval jól látok e? xD Hozzám most jött meg a húsvéti nyuszi :D

-Anyu-, jófarmerlány, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Szia!
    Gratulálok a Levéltánchoz! Tényleg szerencsés vagy. :D :p

18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen, szerintem is. A pöttyös is jól jött :D

19. zsani_apja

Kettőt már nem mertem írni. :D Nem régen jött össze egy terület pöttyös nálam, de másik úton indultam el, így befogom áldozni őket a hajón. Persze paár darabot azért meghagyok.

koko.54, -Anyu-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  20. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Igen, a beadásra gondoltam. Végülis így is jó...mert mire meglesz a magnólia...addigra lehet a páfrányból is lesz elég.

Hát igen...ez a popcorn már csak ilyen. Ha egyszer az ember kezébe kerül, nem lehet kivárni a filmkezdést. :D
    Én a Méhészbe cseppet csalódtam...kicsit túltolták...de azért persze meg kellett nézni. :)
    Gratulálok! Egy FA fa mindig jól jön és szép is. :)

Hát ezen nagyon nevettem. :D
    Ám nem kell irigykedni a Fa fák miatt...ha szeretnél te is többet...csak annyi a dolgod, hogy kinyitogatod a piccolokat :p:D

Szavaztam is. :D

koko.54, -Anyu-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.