Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Párom éjszakás volt én szabin és itt lapítok :D...próbálok csendben maradni, hogy tudjon pihenni kicsit. :inlove:
    Az eső esik...még csavarogni se tudok... :)

Kiderítettem végre hányas piacon vagyok...ideje volt. :D
    Aztán átrendeztem a világítótornyot, töröltem onnan a pöttyösöket és átraktam az erdőbe...még soha nem dekoroztam a termelő területeken.
    Kipróbáltam animációval és nélkül is :D
    [​IMG] [​IMG]
    Aztán a kergén meg egy ideje már a dallamok vannak...de még hiányos kicsit :D
    [​IMG] [​IMG]
    A világító toronynál meg most minden is van...ott is nagyon zajlik az élet :D

Aztán azt olvastam egyik csevegőbe, hogy asszem 7 vadaskert van játékban a farmon, nekem hogyhogy csak egy van? Azt tudom, hogy aranyér lehet venni jó drágán...de ,hogy hozzájutni..arról nem tudtam. Nem vettem észre más gazdaköri küldetésnél... o_O Majd most rákeresek. :D
    *Ááá...csak venni lehet..akkó nem kő xD*
    Drágám...ez nem tippelős játék volt. :p
    Köszönjük a tippeket és hajrááá mindkét eventhez! :D

Köszönjük a csodás kávét. :inlove:
    Az a jó, ha zajlik az élet. Láttam a kutyulijaidat...annyira cukik...mint Emese cicója. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 10.4.25
    szellorozsa, cili53, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség és hideg van. Ma takarítás zajlik ezerrel. Tegnap jól megtornáztattak, rendesen kinyúltam. Nem csinálom a 3x2 napos eventet, nem szeretem az időkorlátokat. Szerintem ez csak arrtól szól, hogy vegyél min.3 kosarat. A neonost csinálom.

Megyek szavazni.

Zene

Event hegyek
    Segítség Fätumtól (láttam hoztad te is)

Neonos
    Segítség
    Dolphintól

Rá se ránts, majd a következőnél meglesz.
    Köszi a frissítőt, vigyázz magadra!
    Én sajnálom a termelésre alkalmas területeket bedekorozni. Tudom több tp-t lehet így szerezni, de nem hajt a tatár. Igen az én kedves Olikám nagyon sok örömet okoz abohóságával, szeretésével. Mondjuk ő macs, szóval akkor szeretget, amikor ő akar, és akkor lehet szeretgetni őfelségét, ha ő akarja.

szellorozsa, cili53, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hüüüü,mar megint kavartam bocsi mindenkitöl,valoban rosszul huztam össze a irasokat,köszönöm a javitast.

cili53, szellorozsa, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Neonos-t
    Kivégeztem. A másikat nem csinálom.
    Drága Erám! Az aláírásom szerkesztem...:wuerg:xD:cry: Még nagy nekem, kicsinyíteni próbálom, nem sokkkk sikerrel...o_O
    Na majd holnap folytatom...;)

szellorozsa, -gyöngy-581, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Anyuci. Ok, kisebbre teszem. Viszem hamarosan a banneresbe
    Update: kész. Ott vár a keskenyebb banner. Nézd meg légyszíves :)

Utoljára szerkesztett: 10.4.25
    szellorozsa, -Anyu-, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa, -Anyu-, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

jófarmerlány, koko.54, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  8. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ezt akartam bejelenteni én is.https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-csevegő.26202/page-2#post-1446091
    Apja ! Boldog szülinapot!:inlove:
    Nem voltam , gépközelben. Azért írok csak most.
    Szürke hályog műtéten voltam, Hát nekem bizony fájt rendesen, sőt még egész este is.
    Sikerült végig befejeznem az eventet úgy ahogy Cili írta, áthúzgálással köszi:inlove:
    A tenyésztőset holnap fogom csinálni, a másikat nem csinálom.
    Röviden ennyi.

9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van. Isteni cukkini főzeléket kanyarítottam, sült csülökkel. Mindjárt rittyentek egy jó kis tojáslevest. A tenyésztőssel még tegnap este végeztem a kicsin is.

Megyek szavazni.

Zene

Ügyike vagyol! Gratu!
    Neked is gratu, és köszi a híreket.

Utoljára szerkesztett: 12.4.25
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Jövő hétre kivettem 4 nap szabit, ja a párom is :) így 10 napot leszünk otthon...végre 1 kis pihi ;)
    Fürdés, kirándulás lesz a progi...igazi semmit tevést tervezünk...xD

szellorozsa, -Anyu-, kmandy és 8 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen!
    Szemedet kivették műtét közben? Anno mondta mutti és keresztanyám, persze lehet rosszul emlékszem. :)
    Biztos nem lehet kellemes, már a tudattól is remegek.

12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Nagyon szépen köszönöm!:inlove: Így tetszik!;):inlove:
    Szavazok. Szépséges 7 végét nektek.

szellorozsa, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Örülök, hogy végül sikerült olyat "szabnom" ami tetszik :inlove: Teljen benne sok örömöd :) :inlove:
    Szavaztam. További szép estét mindenkinek

szellorozsa, cili53, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja!

Bizony én tanúsíthatom, hogy egyáltalán nem fáj és nem kell félni tőle egy picit sem, mármint a szemműtéttől. Átestem rajta kétszer én is, mindkét szememre szinte vak voltam amikor műtétre került a sor, de amikor levették a kötést a műtött szememről még életemben olyan szépeket nem láttam, élesen tisztán látszott minden, kár, hogy visszaragasztották még pár napra :)
    Lézeres szemműtétjeim voltak, csak az érzéstelenítőket éreztem meg, de azt is el lehetett viselni.

szellorozsa, -Anyu-, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa, cili53, Dolphin és 8 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kellemes, napsütéses, madárfüttyös idő van. Olikám végre elfáradt, aludni készülődik. Délután családozás lesz a program, remélem hamar hazaér a vejkó a Danikámmal a bp-i útról. A tanyámon nyugi van, nem csinálom ezt a kötött eventet.

Megyek szavazni.

Zene

Jó pihenést!
    Nem veszik ki, csak egy pindurka lyukat vágnak rajta a lézerkéssel, és azon keresztül intéznek mindent. Nem kellemes, de kibírható. Inkább félelmetes, mint fájdalmas.

Utoljára szerkesztett: 13.4.25
    szellorozsa, kmandy, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  17. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

No azért annyira nem, az elöregedett szemlencsét távolítják el, az eltávolítás után egy össze hajtható műlencsét tesznek a helyére, ami felveszi a szem alakját. A jobb szememet már korábban műtötték, most a balra került a sor, a jobb szemem nem fájt annyira, de ez a bal,
    nagyon is fájt.
    Aranyos Mesikém, nem vagyok egy nyavalygós típus, de ez bizony fájt rendesen.
    Hát drága Gyöngy, én nem tudom hogy kinek milyen voltak a szem műtétei, neked is azt tudom mondani, bizony fájt, nem kicsit.
    a g7.gif No egy kicsit szebb jobb témát találjunk.

szellorozsa, cili53, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Sziasztok!

Most, ahogy olvasgatom a zárójelentéseket, már világosabban látok. Muttinak még nem lézeres műtétje volt. Le kell írnom, nem kivették, talán kifordították neki. Mindenesetre érdekes, most kiráz a hideg. :D Annyi talán, hogy látta a saját gondolatait. :D
    Lehet jobb lesz, ha inkább tenyésztünk. :)

szellorozsa, cili53, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Erzsike :inlove: Remélem most már jól vagy, és elmúltak, vagy legalábbis múlóban vannak a fájdalmaid. De az vigasztaljon, hogy a fájdalom elmúlik, és sokkal jobban fogsz látni.
    Az eventekkel én is kész vagyok, most kezdem a második küldetést. Kicsit le vagyok maradva, mert volt dolgom, ezért most tudom kezdeni. De nem vagyok semmiről lekésve. A felröppenő már a pajtában, már csak a gazok vannak hátra.
    Túrógombócot főzök. Remélem nem fog szétesni. Eddig mindig szétesett akárhogy csináltam. Most találtam "nagyi így csinálta" receptet a neten. Remélem tényleg nagyis, és nem csak úgy rá van húzva. Sokszor belefutottam már, hogy totál el vannak írva az arányok.
    Szóval...most izgulás van :D De az én drága férjem azt mondta "nem baj anya ha szétesik, majd megesszük kiskanállal" :inlove:

Tettem a Bannerland-ba néhány új tavaszi, húsvéti képet. Nézegessétek meg, és ha megtetszett valamelyik szóljatok :) Bannerland használata: katt a képre amelyik tetszik, a bal sarokban ott lesz a sorszáma és, hogy elvihető, vagy már elkelt.

Szavaztam.

szellorozsa, cili53, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

hazaértünk
    Event letudva. Pörgettem egy picit mikor haza értem melóból. Egy kör után mentünk apóshoz köszönteni. Megszegtem sz egyezményt, ittam egy kevés alkoholt. :D Learattam, növény elég lett, biztos lett bónuszom a pörgetésekből. tiszta happy van :D

Bezárkóztunk már egy ideje. Nagy függő voltam én is a játékban. valahogy, főleg az élet hozta így, de egyre kevesebbet agyalok, mondhatom ezt, mert azért ide kell, a játékon. Annyira felgyorsult ez a világ, a játékon is érezhető már egy ideje. Annyi minden más értékesebb dolog van, persze nem akarok senkit lebeszélni semmiről, rá meg aztán főleg nem. :D Szóval most belefutottam egy sztoriba, picit elgondolkoztatott ismét. Lehet azért, mert még voltam katona. :D
    Továbbmegyek, morgok, mert nem működik jól a játék, Gyopin kuka az enter pl. Közben annyi segítségre szoruló gyerek, ember van, akin lehetne segíteni, ha van több milliárdod. Nagyok fel....ták az agyam. Szép estét mindenkinek. :)
    Kicsit értékelni kell az életet.

szellorozsa, cili53, koko.54 és 5 más kedveli ezt.