Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot.

Ezerágra süt a nap, langymeleg idő van. A madarak ordítanak, az örvösgalambot el kellett hajtanom, mert a párkányra akart fészkelni. Megígértem neki, hogy leves lesz belőle, ha nem pályázik el. Rettenetesen nagyrakás a végterméke. Mindjárt tornaóra, délután Danikám jön.... Holnap főzöm a sonkát, tojást, csinálom a kaszinót majd, ja, meg a tormát. Azt szeretem, amit én csinálok, nincs benne guárgumi (se). Nem tudom még, hogy eventelek-e, mert rendesen kacifántos lett, és nem hiszem, hogy lesz ennyi időm.

Event
    Segítség
    pecanegra1976tól
    Videó Ableotorytól

Megyek szavazni.

Zene

Hát de. Jól összekalafaszálták. Vigyázz magadra! Gratula a lánykádnak, meg persze nektek is.
    Még itt is lesz egy pár ablakpucolás. Te is vigyázz magadra!
    Ilyennek is kell lenni. Legalább oda tudtok figyelni egymásra, meg pihentek csöppet. Azért jobb gyerekekkel....
    Jó munkát, akkor van mit konyházni. Miért kell szétverni a vizesblokkot? Sajnálom. Édesek ezek a nyuszikák....

Utoljára szerkesztett: 16.4.25, 12:52
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Mert mi lakáson belül hiába csináltattuk meg mikor ide költöztünk, folyamatosak a csőtörések. 1983-ban épült a ház, és azóta nem újították fel a ház központi vízvezeték hálózatát. Nem kötnek a biztosítók így a házra biztosítást. Vagyis kötnek, de a csőtörést nem fizetik ki, amíg nincs strang csere.

Utoljára szerkesztett: 16.4.25, 11:25
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Huhhhhhh... ideértem.:)

Köszönöm, de az unokahúgom eljegyzése lesz, a lyánykám 2 éve menyasszony...;)
    Édesek vagytok. Muszáj pörögni picit, mert minden nap valami más van...:wuerg:
    De ha belegondolok... Ma reggel kitakarítottam a teraszt 14m2 üvegház, aztán a virágjaimat locsoltam, fürdettem le, aztán át a papáékhoz, kitakarítottam, felmostam, rendet raktam, haza edzés, ebédet nem kellett főzni, mert volt még tegnapról, aztán ablakot pucoltam itthon, most bejelentkezett a lyánykám jön kajáért, meg anyúúúúúúúúúúúú sütsz palit?!:wuerg::cry:xD
    Nem mondom, hogy altatni kell...
    Köszönöm drágasszág a beharangozót...Elolvasom, aztán döntök...Szavazok.
    Unokahúgom eljegyzése lesz...:inlove: Holnap még futkosok ezért-azért.
    Én csülköt főzők, meg füstölt kolbászt, tojás lesz, meg újhagyma, cékla, gyöngyhagyma, saláták, (kevert, meg majonézes is) meg sajttortát sütök, dióval...:inlove:
    Sajnálom...:oops: Kitartást.
    Én nagyon nehezen viselem a kész házban a felújítást, párom ilyenkor eltávolít, mert képes vagyok megmondani ki mit csináljon...:eek: de leginkább ne nyúljon semmihez...-.-:cry:xD
    Elolvastam a nyuszist, és döntöttem. Nem csinálom...:sleepy: Hajrá aki belekezd.

Utoljára szerkesztett: 16.4.25, 18:24
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Hüüüü,de sok finomsagokat csinaltok husvetra,mind fincsi jo magyaros kajak szemnek szajnak ingere.Emlekeztet a fiatalsagomra,kettö Növerkem es Edesanyam is sürgöt forgot a konyhaba,öcsemmel meg csak labatlankodtunk.Nalunk nincs locsolkodas, a gyerekek tojasokat keresnek igen mulatsagos.Meg vagyunk 4-en igen jo baratunk es össze szoktunk jönni mikor hol csaladostul gyerekek nelkül,es magyar szokas szerint locsolkodunk parfümmel.A parfümöket az asszonykak vasaroljak mi fizetjük,mind külömbözö es mi cserelgetjuk, egy kicsit furi de bevalt.Töltött kaposzta es kocsonya lesz a ferfiaknak,na meg sonkas tojasos szendvics,asszonyok hozzak a sajat keszletüket de azert mi is csipegetük.
    Köszönöm az event infokat,hat igen kacifantos husvetra mast vartam,a dekorok sem igen tetszenek,nem is tudom hogy elkezdem,akik csinaljak sok sikert.
    Anyu,vigyazz magadra,mindent csak nyugiban.
    Szia!
    Nagyon jo es ötletes,mutattam az asszonykanak.

Galadriel, -Anyu-, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam:)/Kicsit korábban, mint szoktam./

Mesike, köszönjük a holnap induló Event-leírást és a Videót is!

Kellemes húsvétvárást mindenkinek!
    upload_2025-4-16_21-15-50.png

Szép álmokat!

koko.54, Fätum, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Eddig ragyogó napsütéses meleg volt, most beborult. Elkezdtem a főzést, a sonka első leve forr. Holnapra kihűl, aztán jöhet a tojás, meg a bableves, szombaton előkészítem a csirkét, a sültet, a salikat, köreteket...hétfőn befejezem, meg megcsinálom az epermisut. Tegnap végeztem az ablakokkal, ma a takarítással. Nem tudom, de lehet nem fér bele az időbe ez az event. Elég macerás is....

Húsvéti ajándék

Megyek szavazni.

Zene

Jó kis menü. Gratula az unokahúgodnak. palit én is kérek!

Nézzétek meg a levelet, mert ajándékkód van benne!

Utoljára szerkesztett: 17.4.25, 18:35
    koko.54 és zsani_apja kedveli ezt.