Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szinte érzem a tarkómon, hogy mögöttem állsz. :D
    Holnapi célom a növény legyártása és a tenyésztős kivégzése. Aztán jöhet a teliholdas. :D

2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

tina07141983, **jeje**, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  3. kasszás

kasszás Járnitanuló

kínai közmondás
    Egy bájital minden felreppenőt megér. :D

4. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Talán egy Dakota közmondás.......xD1 bájital nem báj,2 elmarad báj csak az ital, 3 talán már bájital, a felröpi lehet fel is meg le is.
    :D
    Más
    IMGA0458.JPG
    IMGA0462.JPG
    IMGA0467.JPG
    IMGA0468.JPG
    Tavasz lesz itt mán, elkezdtek virágozni a cserepes virágok nálam, nem annyira sikeres képek...

5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jelentem én voltam :) Köszi, hogy hoztad, innentől nem is kérdés, hogy csinálom-e? Nincs Baba Jagám, szóval kelllll :D
    Szia Tinám :) Nagyon szívesen, teljen benne sok-sok örömöd :inlove: Hát onnan sejtettem, hogy ez egy kedves mosolygós csajszi, és valahogy ilyennek képzellek téged is el :)

tina07141983, **jeje**, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot.
    Ragyogő napsütés van, de egész éjjel esett. Végre szemmel látható mennyiségű eső. gA levegő kristály tiszta. A takarítás, főzés mára kész. Jelentem a tenyésztőssel is kész vagyok, a másikba is belekezdtem, aztán majd látjuk.

Megyek szavazni.

Zene

7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Ezeket a célokat ráérsz 1 hét alatt megcsinálni...;)

Szia dehogynem ..gyönyörűek a képek meg persze a virágok is...nagyon szépek :)

Szia... nahh látod milyen jó a memórijjááámm :);) szóval csinálnod kell :D
    Szia itt dél körül akkora jeges eső volt..csak úgy pattogtak a jégszemcsék...utánna napsütés kémleltem is a szivárványt de nem volt.
    utánna megint zuhé mikor mentem a Lidlibe. Utánna napsütés...de közben olyan nagy szél van majd elborultam a bringával pedig nem
    50 kiló vagyok...;)xD. MInt áprilisban olyan szeszélyes az idő. Éjjel villámlott...szóval van itt minden..csak hideg nem ami nem is kell... remélem a jég nem tett tönkre aki veteményezett...vagy fákat :( bár még nem rügyeznek.
    Szóval É-keleten ez a helyzet :)
    Megyek a holdasra aratni..lehet kellene a tenyésztőst is csinálni...:sleepy:

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Most értem haza. Két hetet szánok rá.
    TV- ben is megy a kászálás, árátás, :D

Utoljára szerkesztett: 13.3.25, 19:01
  9. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !

Belépek a farmra és mi fogad ??
    Tenyészős event ...na majd hétvégén , akkor több időm lesz és gyorsan lezavarom , meg hátha lesz egy tápos tenyésztés :music:
    Teliholdas event és két új gazdaköris feladat...jajjj nekem :cry:
    Hirtelen azt sem tudtam most akkor mit kell ültetni , hogy jól lakjon a padlizsán:D
    Öreg vagyok én már ehhez , hogy ennyi minden van egyszerre :D:D

Köszönöm szépen , de Erika érdeme én csak választottam ;)

Nagyon szép virágok , az orchidea :inlove: ...imádom

Drága Erikám , köszönöm a kedves szavakat :inlove: , ezek után mit is írhatnék ...,azt hiszem nem csalódnál bennem ;)

Felénk is volt valamennyi eső , de nem túl nagy mennyiség .Délután / kora este meg a szél támadt fel .
    Hideg nincs amúgy kellemes az idő. Hétvégére mondanak esőt ,így lehet kinti program elmarad. A Somló hegy meglátogatása lett volna a cél , de majd meglátjuk milyen lesz az idő.

Szép estét Mindenkinek :inlove:
    Szavazok

10. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!

Szavaztam. :)

Nagyon szépek a virágaid. :inlove:
    Szellőcskét elfújja a szellő :D
    Ne nagyon mászkálj ilyen csúnya időbe. :)

Csak nyugisan...nem csinálja meg senki helyettünk, megvár :)
    Nagyon cuki a bannered,jól választottál,megnéztem a többit is. :inlove:
    -
    Erika, nagyon ügyi vagy. Szépek a munkáid. :inlove:
    -
    Emese,köszönjük a muzsikát. :)
    -

Én ma délután is mentem a fogorvoshoz. Ott ültem kb egy órán át mert biztos csúszás volt, aztán 10 perc alatt kész voltam. Még jövő hét hétfőn is megyek ha nem változik valami. Volt egy híd pótlásom koronával,az leesett és újat kell csináltatni. Hát mit mondjak...az is egy vagyon.:wuerg:
    -
    Amikor hazaértem gyors arattam és táskabontásba kezdtem. Kidobni való táskákból szedtem ki a húzózárakat,kellékeket. Pff már potyogott szét mindenfelé ami pörgött le az anyagról...olyan mintha fekete morzsák lettek volna.:wuerg: xD
    Lánykám odaadta a táskáját, tönkrement benne a húzózár és ki kell cserélnem. Azért bontogattam, hogy megfelelőt találjak bele. xD
    Közbe a farmról is elfelejtettem kilépni. :D

De most tente...jó éjt nektek is, mesés álmokat ! :inlove:

11. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Kuzdern, **jeje**, Galadriel és még 1 ember kedveli ezt.
  12. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    Farmerama 2025. 03. 14. 10_08_57.png 2db építettem
    Farmerama 2025. 03. 14. 10_09_34.png a tenyésztésnél csak az éjszakait csináltam meg
    mert be volt készítve 132 éjszakai állat, nem kellet sok hozzá így azokat letenyésztettem, a többi nem sürgős, hátha lesz 1 tápos.
    31 etetésem volt, sok titok fát nyertem, 1 titok ólat bahamásat, 1 piccolót, no de ezekből mi lesz......
    Per pillanat így álok.

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    A nap éppen nem süt, de nincs rosszidő. A madarak ordítanak, már hajnalban felvertek. Olikám ügyesen kikaparta az egyik fülecskéjét. Vedlik a drágám, és szerintem mindene viszket. A tenyésztőst még tegnap lezavartam még a kicsiken is, az ólak miatt. A másikkal kb felesben vagyok a gazzal, harmadával a felröpivel. Meg nem daráltam-etettem.

Megyek szavazni.

Zene

Gyönyörűségek. Nekem csak a bordó pillangó orchideám virágzik.
    Nagyon kellett már ez a kis eső. A kirándulást máskorra teszitek, a hegy nem megy sehova, még Mohamedhez sem ;)
    Hogy te millen ügyi vagyol! A húzózár a zippzár? Jól értem? És akkor most vége lesz a fogászatnak?
    Anikám mesélj valamit, unoka, család....

14. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

15. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok! :)

Igen, húzózár az a zippzár. Nekem is fura volt a húzózár szó, melóba mondják így ...de már megszoktam, sőt én is átvettem. :)
    Igen, kész lesz a fogdoki...remélem egy évig nem kell mennem kontrollra. :D

Gratulálok a mamutfához! :)

Erre a szuperakcióra vártam. :inlove:
    -
    Nekem nagyon sok mamutfám van még akkori időkből mikor vonatozással lehetett szerezni. Persze azért kiváltottam múltkor is amikor lehetett csillagokért szerezni és nem bánnám ha még jönne hozzájuk néhány. :)
    Jelenleg van 29-29 db Turbó mamutfám és Kacsa Kata mamutfám, valamint 34 Szuper mamutfám. Ezek alapok, fejlesztések is akadnak de nem minden alaphoz van. :)

Eteteős eventbe belekezdtem, azt hiszem több etetést fogok csinálni a jutalmak miatt. Kevés szupertápom van, hátha csurran cseppen még hozzá. :)
    -
    Tenyésztőst holnap délutánra hagyom.

7 új ólat megvettem Jack boltjába, még egyet veszek és lesz egy vadaskertre való. :)
    -
    Szavazás később :)
    Hoztam én is egy mjuzikot, éppen ezt hallgatom :inlove:

Utoljára szerkesztett: 14.3.25, 15:28
    jófarmerlány, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.