Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jó reggelt, jöttem szavazni :)

Legyen mindenkinek sikeres a mai napja :)

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kifejezetten meleg van. A családozás jól sikerült. Jól bekajáltunk, aztán csak heverésztünk, dumíroztunk. Sok kaja maradt, mennek a fagyóba. Az eventnél megvan a felhő, eljátszom a maradék nemtudommikeket, aztán annyi.

Megyek szavazni.

Zene

3. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Csodaszép az idő:)
    A japán díszcseresznyefáim lassan elvirágoznak:)

Gratula a felhőhöz:)
    Leonard ajándéka :gyönyörű:) Sokszor hallottam már ezt a dalt különböző előadóktól, de szerintem Leonard Cohent egyik sem tudja felülmúlni.

Kellemes hetet:)
    Szavaztam:)

**jeje**, tina07141983, koko.54 és 8 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, -Anyu-, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

IMGA0487.jpg IMGA0488.jpg IMGA0489.jpg IMGA0490.jpg
    Orgona illatos szép napot mindenkinek!!!Én imádom az illatát.
    Az orgona is lassan elvirágzik. Kár , mert gyönyörűek nekem virágba borult fák.

Elszaladt tőlünk a fű, sok eső miatt így fűkaszást kellet fogadni, mert a fűnyíró már bír vele akkora. De a pitypang már sok elvirágzott, de ott van a tövében a virág.
    Szép napot továbbra is mindenkinek.

**jeje**, cili53, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, cili53, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  7. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok!

Rég nem jártam erre, vagyis inkább úgy fogalmazok " rég nem írtam " . Olvastalak , néha még szavaztam is de az elmúlt hetek történései után többre nem voltam képes. Hogy is fogalmazzak . Ez az Április nem a "kedvenc " hónap lesz .
    Március utolsó napjaiban egyik nagyon kedves ismerősünk "Fruzsina lányom keresztapjának nővére " úgy döntött elege van a Földi világból . Sajnos pár évvel ezelőtt begyógyszerezte magát , most keményebb dologhoz "épp ésszel felfoghatatlan " nyúlt.Nagypéntek előtt szerdán volt a temetés.
    Nagypéntek előtt egy héttel egy újabb tragédiát kellett megélnünk . Ami a családot már jobban érintette , a nagybátyámat vesztettük el .
    A tragédia ami történt , még szörnyűbb még felfoghatatlanabb ...A kukát akarta bevinni , valamiért a kukásautó hirtelen tolatni kezdett ..
    Mivel nyomozati eljárás van az ügyben , még nem adták ki , hogy a család végső búcsút vehessen tőle , húzódik az egész dolog .

Remélem veletek minden rendben .
    Nem eventezek , kihasználva a hosszú teliholdas "nyitva tartást " a gazdaköri feladatokat csinálom már nem sok kell és ez a rész is üres lesz.
    Szépen lassan haladok mindennel .
    Húsvét előtti napon volt négy db piccoló ládám gondoltam kirakom őket.
    Az egyikből virágfestés lett , nagyon örültem . Megvan a régóta várt negyedik darab belőle , így tudok majd az ólakkal nullapercezni .
    Erről majd szeretnék olyan Mb-s farmossal beszélni aki tapasztalt ebben az ügyben .Tudom minden le van írva ""farmos kisokosban "" de engem a személyes tapasztalatok érdekelnek ...ki mit hogyan , és hogy lehet a legtöbbet kihozni egy -egy indításból :)
    Persze figyelembe véve azt , hogy én mivel rendelkezem

Fruzsinámnak "tavaszi szünet van " így itthon vagyok vele ma és holnap "csajos" napokat tartunk
    Rájöttem "nem nehéz észrevenni " csak rá kell nézni ismét sokat nőtt .
    Úgyhogy ruhapróba következik , átnézzük a ruhatárát .

Az idő szép , bár délutánra viharokat , záporokat jósolnak talán nem lesz annyira vészes.
    Cilinél láttam milyen gyönyörű a díszcseresznye . Szeretnék én is ilyen fát régóta , de az oszlopos változatban ..hogy elférjen ahova ültetnénk .

Legyen csodaszép napotok , Vigyázzatok Magatokra :inlove:
    Szavazok :)

8. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Drága Tina!
    A szavak kevesek ilyenkor, mégis fogadd őszinte részvétem.
    Nagyon sajnálom, a történteket, azért te vigyázz magadra, ne hogy össze omolj......
    Tudod bármennyire is fáj , az élet megy tovább...... közhely de ez az igazság,
    Gyere többet közénk, ha van erőd, hát ha segít egy kicsit a fájdalom elviselésében.:inlove:

9. jófarmerlány

Sziasztok!

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tina!

Részvétem a családnak, kitartás.. egyszer minden rossz véget ér, így majd tovább léphetsz ebből is.

Az ólnullázással kapcsolatban kérlek keress meg bagolyban, szívesen segítek, de tudnom kéne azt, hogy mivel is? Mi áll a rendelkezésedre, mennyi táp stb..
    Várom a madarat, írjál bátran és kérdezzél.
    Szívesen segítek, hiszen tudod :)

Legyen szép napod Neked is és minden topiklakónak :)

**jeje**, cili53, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép az idő, napsütés, csicsergés.... Rohanok orvosozni, szeretnék gyógytornát kérni, remélem kapok. Az event kész, befejeztem. Vigyázzatok magatokra!

Megyek szavazni.

Zene

Tinám! Megértem a szomorúságod. Nem mondok olyat, hogy majd az idő.... mert ez butaság. Tereld a gondolataidat pl. a családdal, játékkal. velünk. Ha tudunk valamiben segíteni...., de ezt már mondanom sem kell.

**jeje**, cili53, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  12. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok!

Hűvös , szeles csapadékos idő olyan őszies inkább . Szépséges tulipánjainkat rendesen megtépázta az időjárás. Nagyon nem örülök neki.
    Tegnap Fruzsinámmal ruhapróbát tartottunk , átnéztük a ruhatárát. Hihetetlen milyen gyorsan megnőtt. Persze nagyon élvezte ..-mondta is - mintha valami divatbemutatón lennénk , még pózolgatott is , bohóckodott nagyon jó kis napunk volt együtt.
    Nagyon szép tartása van , a néptánc nagyon jó hatással van rá .

Nagyon szépen köszönöm.
    Vigyázok magamra , nem lesz gond velem . A múlt - a velem korábban történtek - , nagyon megerősítettek , nem hagyom el magam
    Ami történt megtörtént , ezen változtatni nem lehet, azokkal kell törődni aki itt maradtak
    Itt vagyok és itt leszek köztetek

Nagyon szépen köszönöm.
    Keresni foglak az ólnullázással kapcsolatban privátban -köszönöm előre is segítséged- , mert természetes , hogy ezzel nem szeretném semmiképp széttrollkodni az MB-s topikot.

Köszönöm szépen . Az idő majd abban segít amit most még szomorúsággal élünk meg , később már egy egy tett , mondat rájuk gondolva mosolyt is csalhat az arcunkra.

Legyen szép napotok . Vigyázzatok Magatokra:inlove:
    szavazok

**jeje**, cili53, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, tina07141983, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon kellemes tavaszi idő van. Mindjárt takarítok egy kicsit. Olikám még mindig vetkőzik, a vastag téli gúnyáját cseréli vékonyabbra. és minden tiszta szőr. Szóval elő kell kapni a porszívót. Beígértem neki, hogy ót is kiszívatom. (Nem ám!) Este családilag megyünk megnézzük az Őrült nők ketrecét. Kicsit aggódok, mert nagyon hosszú.

Megyek szavazni.

Zene

koko.54, -Anyu-, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nálunk 11℃ van. :( Gombos lesz a pólóm, ahogy kimegyek cigizni az erkélyre. :D

koko.54, Galadriel, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  16. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok!

Délelőtt , szeles , borongós hűvös idő .Délután napsütéses , de még mindig szeles idő . De hát a napocska mégiscsak pozitívan hatott ránk :)
    Farmon csend és nyugalom olyannyira ,hogy a teliholdas feladatok a két tenyésztős / keksztalány és a mesemondók / valamint a pajták és szörnyeknél kell még valamennyi tintahal aztán üres lesz az is :) Tenyésztősnél megvárom ha lesz egy tápos , annyira nem sürgős .
    Farmos feladatokat is szépen sorban csinálom egyszer majd csak meg lesz .

Bahamán kicsit unatkozok ott minden feladat kész , tápkeverés folyik készülök a nullperces maratonra , egyszer majd arra is sor kerül .

szép estét . Jó pihenést . :inlove:
    szavazok

koko.54, -Anyu-, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!

koko.54, -Anyu-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  18. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok!
    Szép napos , szélcsendes csodálatos reggel !:inlove:

Olyan igazi kirándulós idő .
    Jeli arborétum ?? Minden évben elmegyünk , lehet már vár bennünket.:music:
    Nem terveztünk , mivel nem tudtuk milyen idő lesz. De jó ez így . Nem kell mindent megtervezni.
    A lehetőség adott , ki kell használni :)
    Legyen szép napotok :inlove:

koko.54, -gyöngy-581, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Napsütéses, kellemes idő van. Mintha a szél is csitult volna csöppet. Nagyon jó volt az esti előadás, elgondolkodtató, de sokat nevettünk is. Nekem csöppet trágárabb volt a kelleténél, meg nem hiányzot az aktuál politika. De összességében tetszett. Nagyon hosszú volt éjjel fél egyre értem haza. Oli teljesen fel volt háborodva, de már megbékült. Ma szülinapozunk, vejkót ünnepeljük. A tanyán béke és nyugalom van.

Megyek szavazni.

Zene

Gratula, ügyes vagy. Jó kirándulást!

szellorozsa, koko.54, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Közel 200 /c- ig nem volt net. :( Nagy nehezen feltudtam hívni a szolgáltatót, kb. egy órájára. Ott mondták, hogy Csorna- Kapuvár- Fertőd térségeknél nincs szolgáltatás, de a javítás folyamatban van.
    Amit szeretnék:
    • event hosszabbítás két nappal
    • egy szintet a farmomra
    • 72 FA- t
    • 5 db Farönk hangár 6. szint
    • 2 db Farmunkás kupon (36ó)
    Szerintem ennyi elég lesz. :D

szellorozsa, koko.54, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.