Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Olvastam és "tetszikeltem" mindenkit./remélem/ :D
    Zseni-apu, jó a linked, jót nevettem rajta! xD
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, tina07141983, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Hahó halihó!!!!!
    Ki merre????.......
    Ma Ivó névnap van, betartsátok......xD
    a helló.jpg csak erre jártam.....

cili53, tina07141983, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk borongós némi napsütéssel, de kellemes. Tornáztam, mászkáltam, föztem. Az event nagyon cammog. Remélem sikerül a második felhő legalább, ha nem többet nem csinálok ilyen eventet.

Zene

Azért jók ezek, grat.

cili53, tina07141983, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

Sziasztok!
    Erzsike, én betartottam az Ivó napot, sokat ittam!:D

-Anyu-, cili53, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Hoztam Nektek egy alternatív megoldást, amíg nem lehet szavazni a farmszépségversenyen. Ez is a farmgazdák oldal, amit Wolf csinált nekünk. csak épp bannerek megosztására. A képmegosztó oldal mintájára működik. Ide szoktam feltölteni a bannereket amiket kértek, és aztán megosztom a fórumon.
    https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/

Ide IS regisztrálni kell, függetlenül attól, hogy a farm szépségversenyre már regisztrálva lett. Itt mindenkinek lehet saját albuma, ahová feltudja tölteni a saját képeit, és aztán ezeket meg is lehet osztani egy linkkel a fórumon. Az album megosztást még nem használtam, de elvileg van rá mód. (ha igaz sikerült is lentebb megosztanom a saját albumom)
    Farkasunk itt írt a regisztrácról mit, hogyan kell:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/banner-és-avatar-kérés-készítés.10966/page-16#post-1389569
    És itt a kérdésemre válaszolva arról, hogy kell megosztani saját albumot:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/banner-és-avatar-kérés-készítés.10966/page-19#post-1432205
    Ez pedig a saját albumom a feltöltött bannerekről. Ha regisztráltok, és feltöltitek a saját képeitek, akkor akkor ti albumotok is így fog működni.
    https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/fatum
    Elvileg használható itt is kedvelés, tetszikelés, csak fel kell töltenie mindenkinek a saját képét a saját albumába, aztán az albumot megosztani a fórumon.
    A feltöltött képre, vagy a kép nevére kattintva jobb alsó sarkban van egy kis szívecske. Arra kell kattintani a tetszikelésnél. Azt nem tudom, hogyan látszik majd az albumban vagy a fórumon, mert ha minden igaz, egyelőre egyedül használom képmegosztásra.
    A képek nevére kattintva lehet megosztani a képeket.
    Katt a kép nevére, (amire elnevezted a képet, és amit feltöltöttél az albumodba) kicsit görgess lefelé, és ott lesznek a megosztó linkek. Itt a fórumon a direkt linket kell kimásolni, és a már megszokott módon feltölteni a fórumra.

Szerintem nyugodtan vegyétek birtokba Ti is, hiszen (ha jól tudom) egyedül használom jelenleg ezt a részét a farmgazdák oldalnak. Regisztráljatok ide is, mert átmeneti megoldásnak, amíg nem működik a már megszokott farmszépség oldal, talán jó lehet így is. Ráadásul a feltöltött képek még meg is maradnak.

Utoljára szerkesztett: 20.5.25, 18:59
    -Anyu-, cili53, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép, sőt kellemes. Rámbíztéák a beteg szomszédot, hogy nézzek már rá minden nap. Remélem nem lesz gond. Mászkáltam, boltoztam. Az event kész lesz, legalábbis a felhő már megvan. Nem kedvenc még mindig.

Zene

Köszönjük a híreket de, hogy őszinte legyek nem merném javasolni, hogy használjuk bátran. Farkas ahogy hirtelen, figyelmeztetés nélkül bezárta a szépségoldalt, miért ne tehetné ezt meg akármelyikkel is. Főleg, hogy nem tudjuk az okát sem. Lehet megbántottuk, vagy..... nem értem. Mindenki tegyen belátása szerint.

-Anyu-, koko.54, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ha ez is megszűnik, akkor a bannerek megint nem lesznek elérhetők. Nem hiszem, hogy ez a cél. Biztos vagyok benne, hogy valami technikai hercehurca lehet. De így van, mindenki tegyen belátása szerint, ahogy érzi. Veszteni való semmi.

Utoljára szerkesztett: 20.5.25, 18:00
    -Anyu-, koko.54, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  8. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok.

Event nálam lassan halad , de nem is volt cél , hogy mindent is megszerezzek.
    Első felhő megvan , talán még az utána lévő piccoló meglesz , de ha nem sem érdekes.
    Hétvégén tenyésztőst hamar lezavartam , nem nagyon volt időm "tökölni" vele.:D

Szülinapoztunk . Édesanyám 74. szülinapját tartottuk . :inlove:
    Szuper volt. Végre együtt lehetett a család.
    Most hétvégén ismét szülinapozás lesz .
    Középső nővérem szülinapja lesz .

Nincs jó idő. Hűvös , szeles bolondos időjárás, és még mindig tesz rá egy lapáttal az előrejelzések szerint.:cry:

Farmon amúgy nyugalom , gazdaköri feladatok , tápkeverés ami most folyamatos elfoglaltságot ad.
    Sajnálom , hogy megszűnt vagy szünetel a szépségoldal .
    Erika amit ajánlott oldalt , majd jobban szemügyre veszem talán mindenbe nem piszkálnak bele.

Szép napot / kora estét jó pihenést Mindenkinek :inlove:

Galadriel, -Anyu-, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nálam minden a régi, viszont még jó a szavatossági idő. :D
    Gazdakör végre üres lett. Egyre jobban viselem a farm mentes órákat.
    Kibontottam az őskori ládákat.
    Szép hétvégét! :D

tina07141983, Galadriel, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

Sziasztok!

Kedves Erika, mit csináltál a Banner galériáddal? Nálam össze-visszajelennek meg a képek--félbevágva, sok hiányzik az előző összeállításodból, vannak újak is és a Régi bannerek teljesen eltűntek. :(
    Valami "Új" összeállítást találtál ki?? De ez így nem jó./szerintem/.
    Ha lehet, hozd vissza a régi, 2 soros bannereidet! :wuerg:

Ui.Már látom, "csokorba" szedted, azért így nehezebb lesz kezelni őket! :(

tina07141983, Galadriel, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

Szia!
    Hétvégén gyereknap, vinni kell paár csokorral nekik. :D :p

cili53, tina07141983, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Rendben, vissza tettem az előző képgaléria linkeket is :) Mondjuk ez is lehet megoldás, mint ahogy én is töltögetem fel a bannereket a Google drivera. Ezzel csak az a bibi, hogy egy ember egy képre egyszer tud szavazni.

Utoljára szerkesztett: 21.5.25, 06:43
    cili53, tina07141983, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Utoljára szerkesztett: 21.5.25, 10:20
    cili53, tina07141983, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

Sziasztok!
    Olvastam, "tetszikeltem"!
    Erzsike, köszönöm a linket! :)

15. zsani_apja

halihoó!
    Eventes területen találtam őket. Igaz tápot már nem tudtam keverni, de gondoltam Dínóknak kiteszem, hogy ne unatkozzanak. :D
    Egész jól fogadták.

jófarmerlány, cili53, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Boröngós, esős idő van. Tegnap egész nap szakadt. A dínókkal végül sikerült végeznem. Ezt a kirakóst kihagyom, nincs kedvem az egész tanyát feltúrni.

Zene

Gratula anyukádnak és a nővérkédnek is. Nincs is jobbegy kiadós családozásnál.

Köszi a macsekokat, véginéztük, jól szórakoztunk. Oli remélem csak a jóságokat leste el.

17. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Egész délelőtt esett, du-ra kisütőtt a nap, nagyon kellemes az idő :)

Nagyom szépek...... nagyon ügyes vagy:)

Nagyon boldog szülinapot anyukádnak és a tesódnak:)

Az event kész, csak a főfarmot és az ültetvényt bontottam , már visza is rendeztem:) bónuszokkal gyorsan letermeltem a 9. sorig, aztán 9-11-15 perc volt az érési idő:) a piccolókat holnap rakom ki :)

Sok sikert aki elkezdte:)

Holnap szuperakciós nap:)

https://board-hu.farmerama.com/threads/szuper-akciós-nap.26347/

és Baby Boom:)

https://board-hu.farmerama.com/threads/baby-boom-farmpengős-tenyésztés-luxus-bájital-akció.26345/

A Díszkerti talány 2. küldetése holnap 10 -től:)

jófarmerlány, Fätum, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

Sziasztok!
    Olvasgattam, eventezek, gyorsan lehet vele haladni! Most sem késő belekezdeni!;)
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!!

Kuzdern, zsani_apja, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  19. zsani_apja

halihoó!
    Felettem pörög a labda. :) Isten éltesse, Tibi bácsit. :D
    Tenyésztőst szerettem, mint mindig. Jövő héten már csak be kell adogatni a cuccokat.
    Sárkányos viszonylag hamar meglett. Maradt bőven mindenem, de piacra azért sem teszem ki a növényeket. :D Pörgetni pörgettem, hisz egy nap csúszásom volt, féltem, hogy nem fejezem be a végéig. Talán most először nagyon tudatosan csináltam. Játék is úgy ment, mint szokott. Fogalmam sincs melyik alakzat volt tegnap, amit nem tudtam kirakni. Az is lehet, hogy elraboltak egy percre. :D

Utoljára szerkesztett: 23.5.25, 18:34
  20. jófarmerlány

Sziasztok!
    Tenyésztés kész, jövő hétre a "szerelemkuckó" bekészítve.:)