Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Olvastam és "tetszikeltem" mindenkit./remélem/ :D
    Zseni-apu, jó a linked, jót nevettem rajta! xD
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, tina07141983, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Hahó halihó!!!!!
    Ki merre????.......
    Ma Ivó névnap van, betartsátok......xD
    a helló.jpg csak erre jártam.....

cili53, tina07141983, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk borongós némi napsütéssel, de kellemes. Tornáztam, mászkáltam, föztem. Az event nagyon cammog. Remélem sikerül a második felhő legalább, ha nem többet nem csinálok ilyen eventet.

Zene

Azért jók ezek, grat.

cili53, tina07141983, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

Sziasztok!
    Erzsike, én betartottam az Ivó napot, sokat ittam!:D

cili53, tina07141983, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Hoztam Nektek egy alternatív megoldást, amíg nem lehet szavazni a farmszépségversenyen. Ez is a farmgazdák oldal, amit Wolf csinált nekünk. csak épp bannerek megosztására. A képmegosztó oldal mintájára működik. Ide szoktam feltölteni a bannereket amiket kértek, és aztán megosztom a fórumon.
    https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/

Ide IS regisztrálni kell, függetlenül attól, hogy a farm szépségversenyre már regisztrálva lett. Itt mindenkinek lehet saját albuma, ahová feltudja tölteni a saját képeit, és aztán ezeket meg is lehet osztani egy linkkel a fórumon. Az album megosztást még nem használtam, de elvileg van rá mód. (ha igaz sikerült is lentebb megosztanom a saját albumom)
    Farkasunk itt írt a regisztrácról mit, hogyan kell:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/banner-és-avatar-kérés-készítés.10966/page-16#post-1389569
    És itt a kérdésemre válaszolva arról, hogy kell megosztani saját albumot:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/banner-és-avatar-kérés-készítés.10966/page-19#post-1432205
    Ez pedig a saját albumom a feltöltött bannerekről. Ha regisztráltok, és feltöltitek a saját képeitek, akkor akkor ti albumotok is így fog működni.
    https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/fatum
    Elvileg használható itt is kedvelés, tetszikelés, csak fel kell töltenie mindenkinek a saját képét a saját albumába, aztán az albumot megosztani a fórumon.
    A feltöltött képre, vagy a kép nevére kattintva jobb alsó sarkban van egy kis szívecske. Arra kell kattintani a tetszikelésnél. Azt nem tudom, hogyan látszik majd az albumban vagy a fórumon, mert ha minden igaz, egyelőre egyedül használom képmegosztásra.
    A képek nevére kattintva lehet megosztani a képeket.
    Katt a kép nevére, (amire elnevezted a képet, és amit feltöltöttél az albumodba) kicsit görgess lefelé, és ott lesznek a megosztó linkek. Itt a fórumon a direkt linket kell kimásolni, és a már megszokott módon feltölteni a fórumra.

Szerintem nyugodtan vegyétek birtokba Ti is, hiszen (ha jól tudom) egyedül használom jelenleg ezt a részét a farmgazdák oldalnak. Regisztráljatok ide is, mert átmeneti megoldásnak, amíg nem működik a már megszokott farmszépség oldal, talán jó lehet így is. Ráadásul a feltöltött képek még meg is maradnak.

Utoljára szerkesztett: 20.5.25, 18:59
    cili53, tina07141983, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép, sőt kellemes. Rámbíztéák a beteg szomszédot, hogy nézzek már rá minden nap. Remélem nem lesz gond. Mászkáltam, boltoztam. Az event kész lesz, legalábbis a felhő már megvan. Nem kedvenc még mindig.

Zene

Köszönjük a híreket de, hogy őszinte legyek nem merném javasolni, hogy használjuk bátran. Farkas ahogy hirtelen, figyelmeztetés nélkül bezárta a szépségoldalt, miért ne tehetné ezt meg akármelyikkel is. Főleg, hogy nem tudjuk az okát sem. Lehet megbántottuk, vagy..... nem értem. Mindenki tegyen belátása szerint.

7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ha ez is megszűnik, akkor a bannerek megint nem lesznek elérhetők. Nem hiszem, hogy ez a cél. Biztos vagyok benne, hogy valami technikai hercehurca lehet. De így van, mindenki tegyen belátása szerint, ahogy érzi. Veszteni való semmi.

Utoljára szerkesztett: 20.5.25, 18:00
    cili53, jófarmerlány, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  8. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok.

Event nálam lassan halad , de nem is volt cél , hogy mindent is megszerezzek.
    Első felhő megvan , talán még az utána lévő piccoló meglesz , de ha nem sem érdekes.
    Hétvégén tenyésztőst hamar lezavartam , nem nagyon volt időm "tökölni" vele.:D

Szülinapoztunk . Édesanyám 74. szülinapját tartottuk . :inlove:
    Szuper volt. Végre együtt lehetett a család.
    Most hétvégén ismét szülinapozás lesz .
    Középső nővérem szülinapja lesz .

Nincs jó idő. Hűvös , szeles bolondos időjárás, és még mindig tesz rá egy lapáttal az előrejelzések szerint.:cry:

Farmon amúgy nyugalom , gazdaköri feladatok , tápkeverés ami most folyamatos elfoglaltságot ad.
    Sajnálom , hogy megszűnt vagy szünetel a szépségoldal .
    Erika amit ajánlott oldalt , majd jobban szemügyre veszem talán mindenbe nem piszkálnak bele.

Szép napot / kora estét jó pihenést Mindenkinek :inlove:

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nálam minden a régi, viszont még jó a szavatossági idő. :D
    Gazdakör végre üres lett. Egyre jobban viselem a farm mentes órákat.
    Kibontottam az őskori ládákat.
    Szép hétvégét! :D

10. jófarmerlány

Sziasztok!

Kedves Erika, mit csináltál a Banner galériáddal? Nálam össze-visszajelennek meg a képek--félbevágva, sok hiányzik az előző összeállításodból, vannak újak is és a Régi bannerek teljesen eltűntek. :(
    Valami "Új" összeállítást találtál ki?? De ez így nem jó./szerintem/.
    Ha lehet, hozd vissza a régi, 2 soros bannereidet! :wuerg:

Ui.Már látom, "csokorba" szedted, azért így nehezebb lesz kezelni őket! :(

Fätum és cili53 kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Hétvégén gyereknap, vinni kell paár csokorral nekik. :D :p

Fätum kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Rendben, vissza tettem az előző képgaléria linkeket is :) Mondjuk ez is lehet megoldás, mint ahogy én is töltögetem fel a bannereket a Google drivera. Ezzel csak az a bibi, hogy egy ember egy képre egyszer tud szavazni.

Utoljára szerkesztett: 21.5.25, 06:43
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Utoljára szerkesztett: 21.5.25, 10:20