Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Kedves jeje,köszönjük a jatekot,Marika nagy gratulacio!

cili53, **jeje**, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hosszú olvasás, csak gratulálni tudok, marika! :)
    Köszönjük a játékot, édesem! :)
    Vigyázzatok a búvárszemüvegek el ne ússzanak! :p

Galadriel, cili53, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Marikának gratulálok a jó tippért, Julikának, hogy hozta a játékot!:D
    Szép álmokat mindenkinek!

Galadriel, cili53, **jeje** és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok :)

Köszönjük a játékot, a nyertesnek pedig gratulálok :)
    Én az éjszaka rájákkal fogok álmodni :)
    upload_2025-3-23_22-14-32.jpeg

Galadriel, cili53, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...igen igen ..kedves Jeje..kérdőjeles vagyok:music:...pedig mondtad ...vasárnap estig voksom javítani:)
    Hétvégén elvoltam nagyon úgy volt csüt este jön a fiam a bnőjével..de péntek dél lett belőle...ilyenkor sűrgés forgás jobbra balra...;)szombaton ki falura...gólyát állva láttam idén elősször..:sleepy:evett egy békát...ez azt jelenti közepesen aktív leszek....népi hiedelem szerint...:Dtehát nem is lusta nem is nagyon fürge..... meg lehet majd kicst sokat eszek o_O:(

Férjem szállva persze elősször a ház felett. Visszatérő gólya meg végig gyalogolva lépkedett...közel... 3-4 éve mindig ott járkál úton kertekben a kocsink körül...olyan kis bályoska volt a hosszú kecses lábával.
    A fiamék magvacskákat ültettek ilyen keltetőbe:) kis műanyag üvegekbe. Jópofák voltak...majd lesz palánt helyét is csinálták majd beborítják evvel avval. Ástunk...:D de én máshogy teszem a lábam rá az ásóra.:eek:
    Láttuk a szép fekete lovakat..6-ot a tavalyi kicsi is megnőtt...gyönyörű feketék ott legeltek előttünk...nahh meg tacsiztam állandóan felkérezkedett...úgyhogy kiállatoztam magam vót ott mindenfajta.
    Ma este mentek el a fiamék. Itt most zuhog éppen..tennap is délután már esegetett :sleepy:
    Nahh ennyi a beszámoló....

Marika nagyon örülök hogy jöttél gratulálok:) Jeje köszönjük a játékot:inlove:

Apjok..te meg !!:D amint leveszem a szemem a tarkódról...mán megint beleveted magad az éjszakába..xDhát mit montá....
    elromlott a fék...;) Nahh jóccakát mindenkinek. Amugy olvastam mindent. Megyek szavazok...

Szinte senkinek nem tudtam napi ajit küldeni :(..szorgos gazdák mind beelőztek...
    na nem baj...nekem nem kell búvárszemüveg...hosszú haj kell :) nem eventezek..:) Köszönöm...:)

Utoljára szerkesztett: 23.3.25, 22:45
    koko.54, cili53, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Ma megfog történni, ami már megtörtént. :D
    Szia!
    Nálunk a fiam folyamatosan rájár a hűtőre. :D
    Szia!
    Elhiheted, hogy vissza vettem. Eső várható. Izzanak a hőmérők, jelentsen is bármit. :D
    Nagyon hasznos az olvasás, én pl. próbálom össze rakosgatni magamban a karaktereket. Ez nem olyan egyszerű, viszont van rá idő bőven. :)
    Sajna megint munka, de hát ebből tudom támogatni a búvár tanfolyamot. :D :p

Utoljára szerkesztett: 24.3.25, 05:31
    jófarmerlány, Galadriel, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  7. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Sziasztok:)
    Jó reggel:)

Köszönjük a játékot , Marika gratulálok a jó tippért:)

........................
    Az event halad....lassan............ nem nagyon jönnek a felröppenők:oops: :inlove:növény már nem kell , de... muszájjj... ültetni a felröpi miatt...

Szép hetet mindenkinek:)

Nálunk szakad az eső:)
    Megyek szavazni:)
    .

jófarmerlány, Galadriel és koko.54 kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel még sütött a nap, de mostanra beborult. Olivér nem bir magával, szívja a vérem. Unatkozik, pedig annyi játéka van, hogy lassan boltot nyithatok. Most végre kiment a teraszra madarazni. Az event szép lassan haladgat, a felröpik nem jönnek, csak alig-alig.

Megyek szavazni.

Zene

Babám! Köszi a játékot!

Marika! Gratulálok, nagyon ügyi vagy.

jófarmerlány kedveli ezt.
  9. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szia!
    Boci boci tarka
    se füle se farka
    oda megyünk lakni
    ahol tejet kapni.

Tehén tejet ettél vagy ittál te Apja, az már bizonyos, csak újra gondolva. Ha ittad akkor bolti, ha etted házi készítés.
    Egészségedre!

Matrjoska
    Nekem van , a lányom hozta Moszkvából, régen az unokák szedték szét utoljára, van egyébként még 72 db -os is.
    De a legkisebb a leg aranyosabb.
    Matrjoska – Wikipédia - Google Chrome 2025. 03. 24. 9_42_52.png
    Mi köszönjük a játékot Julcsikám! A nyertesnek nagy gratula. statements_52784 másolata (2).gif
    Nos hát igen elég nyögve nyelős, nem szeretem én sem az ilyen eventeket.
    6b0978f9c4af829860c13bcc937ea96f.jpg Igaz ma szürkeség, a napocska nem akar elő bújni.

_Ilona49_ kedveli ezt.