Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt! Sziasztok.
    Jöttem bejelentkezni...Eventet nem csinálom, a 7 végit befejeztem, a következőre a kuckó tele.
    Remélem jövőhét elején jó időnk lesz, megyünk bringatúrára. 2 napost terveztünk, várom.
    Csodás hétvégét, és boldogságos gyermeknapokat!:inlove:
    [​IMG] ;)
    Beléptem a szavazó oldalra. Fent van egy fekete sáv, arra kattintva kijön az oldal, amit Farkasunk üzemeltetett, van egy ilyen, hogy Média, arra rá kattintottam, az összes farmkép ott van, lehet feltölteni is, felraktam a tavaszit, csak szavazni nem lehet. Nézelődtem csöppet. Nem teljesen tünt el, még reménykedem, hogy lesz ebből még valami.

Utoljára szerkesztett: 24.5.25, 08:16
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Elhoztam a +- os Itemeket, a végére betettem a piccoló ládát. :)
    Háát, van még mit gyűjtenem. :D

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Borongós idő van, de nem esik. Tegnap este volt egy jó nagy zuhé. Ma főzős, családozós nap van. A tenyésztőst megcsináltam, de a sárkányost kihagyom. Élvezem, hogy azt csinálok, amit akarok, és akkor, amikor akarom.

Zene

Ügyes vagy Anikám! Én kihagyom.
    Grat a sárkámyoshoz.
    Biztos jó idő lesz! Kutyukák is sportolnak? Nem találom azt a fekete valamit. Rakd már ki a linkjét légy szíves.

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Itt van drágasszág. Ha ezt kattintod baloldalra kihozza a menűt, és ott a média-ban vannak a képek. ;)
    APUKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!
    Azt a 330 piccolót kiteszed, szerintem lesz egy pár FA fád, meg virágfestésed...:wuerg:xDxD:inlove: Nagyon ügyi vagy. Ennyit ősszegyűjteni...:eek:

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Ez csak egy kép. A címe kellene, mert nekem csak egy narancssárga oldalon a bezárás jön be. :cry::wuerg::cry:

6. zsani_apja

Szia!
    Várom a Piccolók völgyét. Gondolhatod, amire azt a területet hozzák, mennyi fog lenni a raktárban. :D
    Nekem is csak ezt hozza be, adri, ha rámegyek. Tudtam én, hogy egy játékot játszunk. :D

jófarmerlány, tina07141983 és cili53 kedveli ezt.
  7. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Egész éjszaka szakadt ....11fok :inlove:o_O jöhetne már a jóidő:)

Nálam is csak [​IMG] a bezárás jön be:(

Reggel kiraktam 13-13 piccolót 2 farmomon , ....nem várom a Piccolók völgyét.......... nyertek a virágfestések...

8. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok.

Nálam sem mükszik az oldal amit Anyóca hozott :cry:
    Eventet nem csinálom , tenyésztőst hamar letudtam , viszont a kuckót nem töltöttem fel a következő hétvégére

Napos felhős idő van , szél fújdogál , nincs nagy meleg
    Talán majd holnap már még jobb idő lesz

Farmon nyugisan gazdakörizek , termelem ami kell.
    Amúgy jól vagyunk , remélem Mindenki más is .
    Holnap szülinapozás

szép hétvégét , jó pihenést Mindenkinek

Gratulálok Cili :)
    Ennyi virágfestés egy festőművésznek is irigyére válna :inlove::D

jófarmerlány, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Szia!
    Nézd meg, lehet nálad is van paár jelvény. :)
    Találkozunk? Biztos felismersz majd, nem hiszem, hogy sokan lesznek. :D ;)

Utoljára szerkesztett: 24.5.25, 19:40
    jófarmerlány és Kuzdern kedveli ezt.