Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Átnéztem a szavazást.
    Nem látok problémát. Több teszt fiókkal is megnéztem, és annyi pont kerül leadásra, amennyit kiválasztottam.

A szavazás nagyon egyszerűen működik: amint valaki leadja a szavazatát 1 farmképre, az 99% hogy előrébb vagy hátrébb fog kerülni. Mert élő a farmképek rendezése. A rendezés a kapott össz pontszámoktól függ.
    Ha nekem 60 pontom van 5. helyezettként, az 1. helyezettnek meg 69, és kapok 10-et, akkor az 5. helyről azonnal az 1. helyen lesz a farmképem.

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Igen nagyjából így gondoltam én is...de a példa szerint most aki 5-ik 60 ponttal és kap 10-et ...akkor gondolom 70 pontja lesz..és így ugrik fel az elsőre. De akkor mindig aki kap valamennyi pontot azt mindig hozzá adja..? de akkor többnek kellene már mindenkinek lenni.
    Gondolom ebben közre játszik a többi kapott pont is...és így alakulgat az egész.
    Erre is elért a vihar..de jégeső nincs...fújt a szél nagyon...lecsendesedett és esik...de kellett már ez a fölnek..

koko.54 kedveli ezt.