Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..eddig még nem ültettem növényeket,,most kezdtem a bogárszeműt ültetni 39 lett egy kockából...meg is lett az első felhő:eek:
    csak néztem...most megy a második kör...utánna meg a másik a mocsári sárkányka...az is majd két kör.
    Most már ráhajtok a fákra krokikra..oda is beadom a bónuszokat majd...de lehet gyűjtögetek még ólat fát.
    Tennap éjfél után eljátszottam a mai 20 kockázóst és nézek mint a moziban...o_O
    Rébeszéltem az embert hogy holnap strandoljunk..méghozzá Mezőkövesdre a Zsóri fürdőbe. Kell egy kis feltöltődés csontjaimnak..
    meg olyan hóka vagyok ...lábra meg középtájra...:D...addig ide nem megyek a városba mig nem lesz egy kis színem.
    Nyaralni nem tudom hová...ember félti a cicákat..panzióba meg nem lehet vinni...:sleepy: nahh majd meglátjuk..lehet csak szeptemberben akkor több lesz a vigyázó..már lehet a két is iker csajra is rá lehet bízni..most mennek 5-be. Hogy elrepült az idő...o_O
    Minden évben a Miskolci vadapARKBAN el kell őket vinni a kiskekkékhez mikor ott nyaralnak...2-3 óra minimun a simogatásuk:inlove:

Olyan cukik ők is meg a kiskecskék :))))

https://kepkuldes.com/image/tHp4Fgy

https://kepkuldes.com/image/tHp4Mb2

koko.54, Galadriel és zsani_apja kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szép kis csajok. :)
    Miskolctapolcán is rengetegen voltak.
    Holnap jön a kánikula ismét. Kár, hogy hosszú naciban kell dolgoznom, így csatlakozom a hókákhoz. :D :p

koko.54, szellorozsa és jófarmerlány kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54 kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Ott nyaraltak M-Tapolcán...utánna Miskolcon.
    Hát én csak leveszem a nadrágom...nem akarom hogy csak a bokám égjen ..:D
    Holnap nagy meleg lesz...bennt legyél...persze gondolom kinnt is kell lenni...úgyhogy benntre mellény...kintre ing...;)xD

zsani_apja és koko.54 kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!

Nekem kint van a munkám, ha jönnek az emberek. Hozzá szoktam már, kb. két évtizede kint dolgozom. Voltam anno gyárban is, vissza nem mennék. Nincs az a boka. :D
    Szép napot!

szellorozsa és koko.54 kedveli ezt.
  6. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Jo reggelt mindenkinek!
    Event kesz,nehezen indult de jol sikerült,minden ki lett hozva:)2-tö krokitanya is termel.A dekorok is jol adjak a TP-et,sok sikert mindenkinek,igen melegek vannak.

Galadriel és szellorozsa kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Dögmeleg van. Sehova nem megyek. Besztrájkoltam. Oli is csak döglik, játszani sincs kedve. Termelgetek, élvezem a nyugalmat..

Szavaztam, képeket elküldtem.

Zene (ezek a véneberek tudnak valamit)

Itt van egy hölgy, aki házhoz jön macskákat pesztrálni, és nem egy ház ára. Macskasuttogó. Már hiányoltam a képeket a lánykákról. Itt cseperednek a szemünk előtt, hatalmas gyorsasággal. Édesek.