Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, szia Szellőcske. Köszönjük szépen a játékot:) Én is szeretnék tippelni
    4.051.340.340
    Szavaztam, mindenkinek 10 csillagot adtam de nem történ semmi változás :(

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm
    ...Tessenek Tippelni!!! Koko...Kuzdern..Anyu...Gyöngy...Anna.. Ki van még ??? majd eszembe jut ...:music:

Ms.AbyZu, -gyöngy-581, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Kedves Toma!
    Köszönöm a segÍtséget, te mindenkinek segÍtesz, amiben tudsz, veszed a fáradságot meg is ÍÍÍÍrod!!!!!
    Még sok mindent kell tanulnom, egészen más a laptop,vagy a Wind 11..... mint a régi asztali gépemen.
    De lehet csak én vagyok ilyen bimbóci edömér.;)Lenin is azt mondta: Tanulni Tanulni Tanulni.Legalább is ez volt befirkantva régen az orosz füzetünk 1 lapjára. Megfogom csinálni.:inlove:

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek szépen ne haragudj rám, de én ezt most kihagyom.. Elfogyott a tippem, majd talán feltöltődik egyszer kicsit később..:oops::D:music:

zsani_apja, szellorozsa, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Gyöngyikén, köszönöm a jókívánságodat, nem késtél le semmiről. :D
    Szép álmokat mindenkinek!

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    6.777.777.777 TP lenne a tippem xD

7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia....Semmi baj Gyöngy.... van ez így néha :) Egy jó kis akkumulátor és minden rendben lesz...:inlove::inlove: Elhozza az agusztus biztos a feltöltődést...kívánom...:inlove:

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!

Egész éjjel motoszkált valami az agyamban, már azt hittem, hogy álmodom. Most néztem, tegnap volt Oszkár, most már nem motoszkál. :D
    Isten éltesse, ha van a gazdatársak között!! :)

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!:music:
    Tippem 17.650.310.200

Szép napot mindenkinek!