Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Rózsaszálam! Köszönjük a játékot, és gratulálok a jó tippelőknek...
    Igen én csak milliókat írtam, de bejött a 3.-ik hely! Nagyon örülök.:)
    Holnapra jégesőt, meg felhőszakadást ígérnek... Kíváncsi vagyok, mert nagyon nyomott az idő.:wuerg:-.-
    Szép 7 végét mindenkinek.
    Beléptem a szavazóba, és ez fogadott!
    Sajnos nálam nem történt semmi... Szavaztam, és nem változott a pontszám...:oops:

Utoljára szerkesztett: 2.8.25, 16:41
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Gyorsan mentem én is szavazni, és valóban...meg se nyikkan. Mindenkinek 10 csillagot adtam, és a pontszám változatlan. Nem írok Wolfnak, mert már írtam ez ügyben. Nem szeretném ha zaklatásnak venné. Majd csak sikerül egyszer helyre pofozni a szavazóst.

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Na mi lett? Nekem a 22 ilyen titkosból 1 db hermelinem lett, a többi narancs hód meg egyéb írtó hasznos dolog. A titokfákból egy db hasznos sem lett, viszont kerti berkenye annál több.

-gyöngy-581 és jófarmerlány kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-gyöngy-581 kedveli ezt.