Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!

Ezzel én is mélységesen egyetértek! Süssön a nap százezer ágra apjára:D
    meg a hőségimádókra: [​IMG], de ahol mi vagyunk ott maradjon a tűrőképességünk határain belül, ha kérhetem.:D

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..erre tennap este esett rendesen kétszer is..szegény tigris úgy félt a dörgéstől...bement a sufniba 2 óra mulva kihoztam..megnyugtattam. Utánna letettem a helyére..lefeküdtem megnyitottam az ablakot...de a távolit csak hallotta...utánna megint esett lement a padlóra. Behoztam az alvókáját..betettem a szék alá..na ott elvót. Később Aladár ugrott fel ott nyávi ez az ...mondom szépen lelöktem :D:oops:.
    Befejeztem az eventet..most tenyésztettem a 8-ban nem volt sporthódom...kellett a piccolóért. Előtte utánna minden hód volt csak sport nem. Beraktam párat...meg bónusz bájitalt egyből lett 3.
    A tegnapit is sikerült a hétvégit...elfelejtettem a borsot időben aratni..kifutottam az időből..így strágyával megcsináltam épp időben.
    Most horgásztam 2 gyöngyöm van eddig. Így állok az eventekkel. megnézem a szavazást.
    Jó nótákat hoztál Emese..:inlove:

Mindenki maradt aki vót...;)

-gyöngy-581 likes this.