Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

szép-hetet.gif Jó időt a nyaralóknak, Pihenést , kikapcsolódást a jövő hétre.

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Dögletes meleg van, és még melegszik. Az éjjel már kellett a kondi. Tegnap még cukkini főzeléket is csináltam, imádom pöri szafttal. Most megyek és befejezem a sültpaprikámat. Anyukám csinálta sokszor, nagyon szerette. Azóta sem ettem. Az összes event (a pecás nem) kész. A pecást mindig elfelejtem leszedni. Oli besztájkolt, nem hajlandó játszani egy kicsit sem, esetleg fekve.

Szavaztam, a pontok most nem változtak.

Zene

Fel van tölteve rendesen szerintem is, elképesztő energiái vannak. Kicsit rokkant, kicsit 78 éves, de micsoda bulikat csinál....
    Nem lehet, hogy a gólyák most még csak gyülekeznek valahol?

Last edited: Aug 10, 2025 at 5:42 PM
    cili53, zsani_apja and apjok like this.
  4. apjok

apjok Utánpótlás-írogató

Szia!

Elképzelhető, de már ott vannak az biztos. A környékünkön sincsenek már itt. Picit utána néztem, elég érdekes életük van. Mindegy, ezt választották. :D

Galadriel, cili53 and szellorozsa like this.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szerintem a gólyák nem gyülekeznek mint a darvak... A férjem falujában csak egy póznán van gólyafészek..pont a házuk előtt.
    Most is két kicsi volt..általában évek óta 2 van. MIndig vissza jönnek...de ki tudja az öregek vagy a tavalyi kicsik. De a kettő mindig meg van. A mi falunkban is tele van mindig minden pózna tavasszal.
    Ez az event kikészít..bolyongok mint vak a moziba..o_O8)még nincs egy dekor sem...titkos stáp ilyenek...
    két drágakő van..Jáde nem..most nyitok egy ajtót 5 kulccsal...meg a mini játékok is van amelyik egyből kész van amelyikkel elszórakozok..mint cica a mogyoróvalxD Azért írom mer Aladár talált egy szem mogyorót és focizott vele...
    Valami segítség vagy tanács eszetekbe jut az eventtel írjátok..hogy nem lehet eltévedni..

Galadriel, cili53 and zsani_apja like this.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halo!
    Szerintem Gólya Walki Talkin beszélnek és megindítják a kicsiket némi felvezetéssel, ennyi. :D
    Nézd a térképet, ha fennakadsz. Nem annyira bonyolult, sokat gondolsz bele. Növényed ha megvan a 120 kulcshoz, akkor minden ajtót tudsz nyitni. Lövöldözés sem gáz, ahol lehet, csak lőj, mint gyerekkorunkban Old Firehand. :D

Galadriel, cili53 and szellorozsa like this.
  7. szellorozsa

120 kulcs?!! ezt a hüle Jáde követ kellene már megszerezni...most a növényekkel ráhajtok Jack...strágya ...kacsakata..

Galadriel, zsani_apja and cili53 like this.
  8. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Szellőcske:)

Itt a számozott térkép amit -BombadilToma- készített : piros nyilak jelzik a haladást, a visszalépést a kék és zöld nyilak:)

Ez alapján nagyon egyszerű, kövesd a nyilat, :):inlove::D

Galadriel, zsani_apja and szellorozsa like this.
  9. szellorozsa

Szia ez baj hogy nekem nem egyszerű..logikából sosem voltam jó...;)
    Ezen a térképen itt van 5*6-os kocka vagyis rublikák számozva.
    Most amit látok magam előtt amikor minijáték meg lépegetek...nem is hasonlít a térképre...:eek: ez 9*5 -ös téglalap.:oops:
    Nem értem mi az egyező a térképpel..és a munkalappal. Hogy kell értelmezni...nem azé mer balkezes vagyok oszt a jobb agyfél tekém fejlettebb...de télleg nem értem...:music: vagy van ennek valami közepe?

Galadriel, Sylja and zsani_apja like this.
  10. cili53

cili53 Fórum bárója

Az a 9*5 -ös téglalap nem térkép , a térképet a bal alsó sarokban látod /kazamatatérkép zöldel van írva/ azt megnyitod és liával be van keretezve az a pálya ahol lövöldözöl:) és onnan látod, hogy melyik a következő ajtó ahol át mégy a következó pályára / piros nyíl jelzi az utat:)

Ha megnyitod a kazamatatérképet ezt látod csak nincs beszámozva:) ez ua mint a Tomáé:)

Last edited: Aug 10, 2025 at 4:22 PM
    szellorozsa, Galadriel and zsani_apja like this.
  11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Az 5*6-os térkép minden egyes rublikája 1 db 9*5-ös téglalapot (termet) jelent a kazamatában.

szellorozsa likes this.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mi van, ha olyan pályán van, ahol nem lövöldöz? :D
    Szorzókkal ne foglalkozz, szellocske. :)

13. szellorozsa

Most a Mágikus..meg a töltötttök dekor meg lett... végre valami.
    Én tudom hogx ott van bal oldalon alul a térkép...ha rá katt nem mindig azt mutatja ahol vagyok...az ajtókat tudok hol ki be...igaz eltévedek...de lényeg két dekor meg van...megnézem mennyi kell a felhőre...meg ültetni is kell..
    Milyen szorzókról beszélsz Apjok?

Köszönöm Sylja ...akkor ezt a részt értem nagyjából...

meg van a 3dekor...ami kell a felhőre....a Felhőt hol lehet megszerezni?

Last edited: Aug 10, 2025 at 5:59 PM
    Sylja and Galadriel like this.
  14. Sylja

Sylja Fórumgróf

-BombadilToma- térképén láthatod a fontosabb nyereményeket is.
    A felhősort pl. a 17. kamrában. Nagyítsd fel kicsit a térképet, hogy jobban lásd.